Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm cok tsk ederım ellerıne saglık

ruyan hayırlı mubarek olsun ya massallah cok guzel bencede koy artık ya osmanda guzel ısım 4 halıfeden bırı koy cnm koy bosver mılletı...

canım benim rengin mesaj kutusunu boşaltmadığından ona sadece kek tarifi yolladım diğerlerini boşaltınca sen ya da ben yollarız olur mu? unutursam hatırlatt.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Nasilsiniz canlarim ben yorgunluktan sürünüyorum ......

Kizlar ben Cuma günü kayinvalidemler gelince cikis yapmayi unutup kapatmisim bilgisayari o gün bugündür topikteymissim gibi görünüyor eskiden 10 dak gecmeden üyelik isteyen site simdi cikis yapilmadigi sürece üyeligi aktif gösteriyor sasirdiiiiiiim!!!!!

Bana gelince Cuma günü kayinvalidemler geldi kizim hasta ya gecmis olsuna hafta sonunuda bende gecirdiler az önce esim götürdü evlerine niyetleri farkliymis kizimda bahaneleri oldu hani gelip kalmalari sorun degilde hep böyle emrivaki yapiyorlar ya o sinirimi bozuyor önceden haber verseler insan ona göre hazirlikli olur aman neyse basinizi agritmayayim simdi bi gecmise bakip gelecem....

Milkgirl canim özelden msj aldim Rabbim annene ve bütün hastalara sifa versin dualarimda annende olacak Rabbim onu sizlerin basindan eksik etmesin hicbirimize evlad,anne baba acisi göstermesin....
h.geldın cnm neyse cok sukur atllatın mısafırlerını gozun aydın... amın cnm amın

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="3"]nasilsiniz canlarim ben yorgunluktan sürünüyorum ......

Kizlar ben cuma günü kayinvalidemler gelince cikis yapmayi unutup kapatmisim bilgisayari o gün bugündür topikteymissim gibi görünüyor eskiden 10 dak gecmeden üyelik isteyen site simdi cikis yapilmadigi sürece üyeligi aktif gösteriyor sasirdiiiiiiim!!!!!

Bana gelince cuma günü kayinvalidemler geldi kizim hasta ya gecmis olsuna hafta sonunuda bende gecirdiler az önce esim götürdü evlerine niyetleri farkliymis kizimda bahaneleri oldu hani gelip kalmalari sorun degilde hep böyle emrivaki yapiyorlar ya o sinirimi bozuyor önceden haber verseler insan ona göre hazirlikli olur aman neyse basinizi agritmayayim simdi bi gecmise bakip gelecem....

Milkgirl canim özelden msj aldim rabbim annene ve bütün hastalara sifa versin dualarimda annende olacak rabbim onu sizlerin basindan eksik etmesin hicbirimize evlad,anne baba acisi göstermesin....
[/sıze]
geçmiş olsun haskena nasıl oldu kızın ne başımızı ağırtcan burda muhabbet ediyoz başkalarına diyemediklerimizi birbirimize anlatıyoz kara kızanım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar tesekkür ederim kizim iyi Allaha sükür ilk iki gün atesi vardi ama simdi iyi misafirlerimide evet atlattim ben misafir severim aslinda ama sadece emrivaki olanlari sevmeme yoksa tabiki ogullarinin evi istedikleri zaman gelip kalabilirler hic sorun degil benim kizdigim hani bi haber verseler yani iste kizim size gelecez bi kac günde kalmayi düsünüyoruz torunumuzla sizinle zaman gecirmek istiyoruz bekledigim sadece bu bende onlar icin daha iyi hazirlik yaparim evimin temizligi ona göre olur neyse gecti artik ger ceviremiyecegim yada degistiremeyecegim olaylar icin kendimi üzmeyeyim degilimi malum bu ay deneme ayi strese gerek yok ....

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Kizlar tesekkür ederim kizim iyi Allaha sükür ilk iki gün atesi vardi ama simdi iyi misafirlerimide evet atlattim ben misafir severim aslinda ama sadece emrivaki olanlari sevmeme yoksa tabiki ogullarinin evi istedikleri zaman gelip kalabilirler hic sorun degil benim kizdigim hani bi haber verseler yani iste kizim size gelecez bi kac günde kalmayi düsünüyoruz torunumuzla sizinle zaman gecirmek istiyoruz bekledigim sadece bu bende onlar icin daha iyi hazirlik yaparim evimin temizligi ona göre olur neyse gecti artik ger ceviremiyecegim yada degistiremeyecegim olaylar icin kendimi üzmeyeyim degilimi malum bu ay deneme ayi strese gerek yok ....

EWT CANIM STRES YAPMA ÇOCUK YAP YUMURTANI ÇOK İYİ BAK :elis:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

aynen cnm oldu gectı gıttıı stres yok relaks kac gun kaldı denme gunune :cokkomik:aman valla sankım ılk bebış yapcazmıs gıbı bende bıle heyecan olacak heralde yaw :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
aynen cnm oldu gectı gıttıı stres yok relaks kac gun kaldı denme gunune :cokkomik:aman valla sankım ılk bebış yapcazmıs gıbı bende bıle heyecan olacak heralde yaw :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

KIZ İNSANIN 10 TANEDE ÇOCUĞU OLSA İSTEKLİ YAPILAN ÇOCUK İLK ÇOCUK GİBİ OLUYO SANKIM KIRKIN ÇIKIP LOHUSALIĞIN BİTTİĞİ GECE İLK GECEYİ YAŞIYOMUŞSUN GİBİ HEYCANLI OLUYO İLK GERDEK GECESİ KADAR OLMASADA HEYCANLI İŞTE:cokkomik::cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
CANO gecmisi okuyamadim ama kizlarin msj.yanlis anlamadiysam Osman ismine karsi olanlar mi var yoksa? kimseyi dinleme evlad senin sen onu 9 ay karninda tasiyorsun ve en öncelik senin her türlü hakkin var evladinin üzerinde canim rüyanda Rabbimin melekleri evladina Osman ismini koymani müjdelemis cok güzel bir rüya gördügün, benim enistem cok dini bütündür ve 3 defa hacca gidip geldi o isim konusunda sadece sunu söylemisti muhterem zatlarin isimlerini yanliz basina koymayin cocuklariniza ikinci bir isim daha koyun derdi ki kendi torunlarinin ismini hep iki isim birakti bende eger rabbim kaderime yazmissa bir erkek evlad adini ÖMER BERA koyacam ....Sende Osman isminin yanina bir isim daha koyabilirsin Osman Can,Osman Bera v.s.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="3"]cano gecmisi okuyamadim ama kizlarin msj.yanlis anlamadiysam osman ismine karsi olanlar mi var yoksa? Kimseyi dinleme evlad senin sen onu 9 ay karninda tasiyorsun ve en öncelik senin her türlü hakkin var evladinin üzerinde canim rüyanda rabbimin melekleri evladina osman ismini koymani müjdelemis cok güzel bir rüya gördügün, benim enistem cok dini bütündür ve 3 defa hacca gidip geldi o isim konusunda sadece sunu söylemisti muhterem zatlarin isimlerini yanliz basina koymayin cocuklariniza ikinci bir isim daha koyun derdi ki kendi torunlarinin ismini hep iki isim birakti bende eger rabbim kaderime yazmissa bir erkek evlad adini ömer bera koyacam ....sende osman isminin yanina bir isim daha koyabilirsin osman can,osman bera v.s.[/sıze]
canım ben muhammed osman diye düşünüyorum bu kezde 2 isim ağır olmasa daha iyi olur diyolar eşimde 1 haftadır ömer osman diye tutturdu canım inşallah hayırlısıyla oğlun olurda ömer beramızı 9 ay boyunca senle beraber bekleriz

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
EWT CANIM STRES YAPMA ÇOCUK YAP YUMURTANI ÇOK İYİ BAK :elis:

Bakiyom kiz bolbol alkali besliyom....:1:

Canim sat 03.04. su ana kuru günlerimdeim iste iki günlür atesimi ölcüyorum yarin Ezele söyleyeyimde baksin cadi bu isten anliyor tam yum.zamanini kestiremiyorum gecen ay gecikme oldu diye ama gerdege girecem bu ay sadece gününü bilmiyorum...Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin canim.....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
KIZ İNSANIN 10 TANEDE ÇOCUĞU OLSA İSTEKLİ YAPILAN ÇOCUK İLK ÇOCUK GİBİ OLUYO SANKIM KIRKIN ÇIKIP LOHUSALIĞIN BİTTİĞİ GECE İLK GECEYİ YAŞIYOMUŞSUN GİBİ HEYCANLI OLUYO İLK GERDEK GECESİ KADAR OLMASADA HEYCANLI İŞTE:cokkomik::cokkomik:

haklısın cnm ya ıns bakalım bızde yasayacagız tekrar rabbım ıns sonuncuda sehzademızı nasıp edıp bebıs dosyasını kapamamızı nasıp etsın sonra onları islama ve vatna haYIRLI bırer bırey yetıstırmemızı nasıp etsın mevlam....amin ins..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Bakiyom kiz bolbol alkali besliyom....:1:

Canim sat 03.04. su ana kuru günlerimdeim iste iki günlür atesimi ölcüyorum yarin Ezele söyleyeyimde baksin cadi bu isten anliyor tam yum.zamanini kestiremiyorum gecen ay gecikme oldu diye ama gerdege girecem bu ay sadece gününü bilmiyorum...Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin canim.....
amın cnm ıns.. cnm bol bol kırmızı pancar ye orda vardır ıns ya bugun ben pazarda buldum bayada az bulunan bır sebze dunyada en alkallı besınıymış kırmızı panca varsa al mutlaka orda

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="4"]

haklısın cnm ya ıns bakalım bızde yasayacagız tekrar rabbım ıns sonuncuda sehzademızı nasıp edıp bebıs dosyasını kapamamızı nasıp etsın sonra onları islama ve vatna hayırlı bırer bırey yetıstırmemızı nasıp etsın mevlam....amin ins..[/sıze]

tüm hücrelerimle duana ammiiiiiiiiin diyom canım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
canım ben muhammed osman diye düşünüyorum bu kezde 2 isim ağır olmasa daha iyi olur diyolar eşimde 1 haftadır ömer osman diye tutturdu canım inşallah hayırlısıyla oğlun olurda ömer beramızı 9 ay boyunca senle beraber bekleriz

Duana AMIN INSAALLAH diyorum canim banada iki isim agir geliyor hani cok güzel isimler Rabbimin sevgili kullarinin halifelerin ismi ama bi taraftanda isim koyacagimiz bebek oldugundan ikinci ismin biraz daha bebege uygun olmasi daha iyi diye düsünyorum evet büyüyüp koca adam olduklarinda iyide bebek olunca cocuk olunca agir olur diye düsünüyorum .....

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="3"]

duana amın ınsaallah diyorum canim banada iki isim agir geliyor hani cok güzel isimler rabbimin sevgili kullarinin halifelerin ismi ama bi taraftanda isim koyacagimiz bebek oldugundan ikinci ismin biraz daha bebege uygun olmasi daha iyi diye düsünyorum evet büyüyüp koca adam olduklarinda iyide bebek olunca cocuk olunca agir olur diye düsünüyorum .....
[/sıze]

ahh canım bakıyım osmanın yanına hangi isim hayırlıysa rabbim onu sevdirsin bana kızlar ben çıkıyom annemlere gececem görüşürüz hepınızı öpüyorum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Duana AMIN INSAALLAH diyorum canim banada iki isim agir geliyor hani cok güzel isimler Rabbimin sevgili kullarinin halifelerin ismi ama bi taraftanda isim koyacagimiz bebek oldugundan ikinci ismin biraz daha bebege uygun olmasi daha iyi diye düsünyorum evet büyüyüp koca adam olduklarinda iyide bebek olunca cocuk olunca agir olur diye düsünüyorum .....
ewet bbencede cok agır olur ıkısı canparcam cnm bırını koy yanınada baska bır ısım eklekı buyuklerın ısımlerını tasımak cok zor cunku cnmya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar