niye iki iş yapıyopsun tubyy kendine bir kerede gezip geiseydin,böyle daha zor olmuyomu
Kızım, tuvalet ihtiyacını dışarıda yapmıyor asla. Dışarıda düzgün yemek yediremiyorum onlara. Uyamazlarsa ağzımı öpüyorlar özellikle büyük. Bunlar yüzünden
niye iki iş yapıyopsun tubyy kendine bir kerede gezip geiseydin,böyle daha zor olmuyomu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ilki erkek listesi ikincisi kız listesi
aynen memmemm diyor bana da.anne değil memmem düşün.en azından ramazana kadar vercem ben canım.gerekirse takviye alırken keserim sütten.hiç olmazsa 1.5 yaşına kadar alsın istiyorum.vicdanen rahat olmalıyım.
ben çeviri yapamadım
Ben söz vermiyorum ama fırsat buldukca cevirmeye calısım.ben çeviri yapamadım
slm kızlarr
kuzenim yarın askere gitcek onun için sürpriz kına gecesi yapcazz
hediye almak için dışarı cıkcaktımm bi bakıyım dedimm
Ben söz vermiyorum ama fırsat buldukca cevirmeye calısım.
ya en alkali besin soyaymıi ama GDO lu nasıl yiyelim ki :ilknur:
kızlar ya elara cnm sende burdasın hazır yazayım dunyada en alkallı besın kırmızı pancarmıs marankının sıtesınde okkudum ıcınde hersey varmıs vıtamın olarakda
tubıs bız nıye yapamadık ben cevırtırıyodum öburlerı oludu ama bu neden olmadıkı
Evet haklısın, inşallah o zamanları görürüz canım. O zaman sen ramazandan sonra sıkı diyet ve takviyelere başlayacaksın.
evet listedede öyle yazıyor pancar bulmak lazımmm :1:
evet listedede öyle yazıyor pancar bulmak lazımmm :1:
Ben söz vermiyorum ama fırsat buldukca cevirmeye calısım.
soyanın yumurtlamayada çok etkisi varmış