Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Tamam Elaracım tekrar boş bulunup takviye ismi yazdığım için özür dilerim muhabbetin tatlılığından başım döndü yoksa düşmezdim bu sazanlığa:) ay neyseki silme hakımız var ya ohh rahatladım.ben de kızıma mamasını hazırlıyım canım.sen dediğim takviyelerin fiyatını hesapğlarsan sevinirim.haskenaya da monitörü sipariş ederim en azından.kıza çok yük olmayayım ya bu işin bir de gümrük kısmı var çünkü.tekrar teşekkür ederim.sana da haskenacıma da...

OP
M

Mertim

Misafir

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar. Mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi ben kısmetse yarın yolcuyum Ankara da iki günlük eğitim var o yüzden bu saatte ayaktayım. Geç kaldığımı sanıp uyandım ya:zonk: Orada netim olacak kısmetse yine uğrarım.

karnıbaharıda deneyim cnm,bide sen yer elmasından bahsetmiştin,ben 2 hafta önce aldım kimse yemiyo bari bi yemek yapimde ziyan olmasın tarifini yazarmısın cnm

Rengincim ben yer elmasını aynı bu tarife göre kızıma yapıyordum benim de hoşuma gidiyordu. Ama zeytinyağlı yer elmasını şöyle yapıyorum.
Yer elmalarını güzelce yıkayıp yemeklik doğruyorum. Soğanı kavurduktan sonra doğradığım1 patates 1 havucu da ekleyip biraz yağda döndürüyorum. Suyunu ekliyorum 5 dk sonra da yer elmalarını ekliyorum çok çabuk pişiyor çünkü. Piştikten sonra da limon sıkıyorum istersen zeytinyağı da gezdirebilirsin. Salçalı yapmıyorum ben ağır geliyor. Bir de aynı kereviz gibi portakal suyuyla yapan da var ama hiç denemedim. Eşim de yemek olarak pek sevmiyor yer elmasını ve kerevizi ama haşlayıp üzerlerine limon ve zeytinyağı gezdirince tüm sebzeleri yiyor.

Ay bu saatte karnım acıktı yaw. Zaman da geçmiyor.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
potasyumdan dolayı erkek bebek dietinde ananas suyu tavsiye ediliyorr
onu içmem dersen elma suyu limonata filan içcersin

Ben aslında bol bol ananas yerim diyordum kızım da çok seviyor. Hepsine sıra gelir herhalde Eleracım ben hemen hamile kalabileceğim de düşünmüyorum tek ilişkiyle. Allah bilir tabi kısmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar