Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
evt cnm beklemedeyim. eşimde diyo bu gece su konuyu ele almanı zamanım geldi. bıkereyle olcak iş değil o diyo:cokkomik: bende vallahi kız olursa senden bılırım dyom başka kimden bilcektin ki diyo:cokkomik:
Allah hayırlısını versin canım doğru sölüyo başka kimden bilecen:hihi::hihi:
yaprağım nasılsın gülüm? bebiş nasıl?
Saol canım iyi Allaha şükür bi problemimiz yok şimdilik sende serbestledin biraz heralde kolay gelsin valla zor iş
offffffffffffffffffffff beyaz show da zuhalim nazlı güzeli söylüyor bitiyorum bu parçaya,eşimle beni anlatıyor offfffffff koptum ben kızlar...
Kız ne sulu gözsün herşeyede ağlıyon yaww ben çok zor ağlarım ilk aylarım hayatım boyunca ençok ağladığım zamandır heralde çizgi filme bile ağlayasım vardı ama geçtii:hihi::hihi:

OP
E

Elara

Misafir

oh valla akvaryumuda temizledim yemegide yaptim simdi oturabilirim eee sizde ne var ne yok ne yapiyonuzz

cok güzel akvaryumun cnm.eşimde yaptırmışş gecen hafta içi boş şuan ama yakında doldururz inş.
ama ben senin gibi ugraşamam ya.eşim ilgilenirse ilgilensin ,ilgilenmezse akvaryumun içini boşaltır kıızımın oyuncaklarını koyarımm :D
ben test yaptım dünn negatif cıktı kızlar ama daha var gunume. ammaaaaannnn offff olmadı galıba bu ayda:dertli:

hayırlısı olsun ama daha var gününee
send ehep erken yapıyon yaw
yokmu belirtinn ?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sadece güzel değil donanımlı bi kızmış ya. inşallah bızım kızlarımızda böyle olur ya

evet gerçekten,ben de bekarken kortolarda şarkılar söyledim,tiyatroda oynadım gitar,bağlama kurslarına gittim,takı tasarımcılığı cilt bakım uzmanlığı öğrendim,konferanslara katıldım çok sosyaldim kızımın da öyle olmasını isterim.
HAZAL COOL GÖRÜNÜYOR AMA HOŞ KIZ.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
evet gerçekten,ben de bekarken kortolarda şarkılar söyledim,tiyatroda oynadım gitar,bağlama kurslarına gittim,takı tasarımcılığı cilt bakım uzmanlığı öğrendim,konferanslara katıldım çok sosyaldim kızımın da öyle olmasını isterim.
HAZAL COOL GÖRÜNÜYOR AMA HOŞ KIZ.

ne güzel cnm kızında sana benzer kesin bence

OP
E

Elara

Misafir
slm kızlarr nabersinizzz
kıızm ve eşim yattıı bi bakınıyım dedimm
beyazı izliyorum bendee,az önceki şakıyı bende cok severimm
ayrıca zuhal olcayada bayılırımm
aşkın nur yengiyle kıyaslanamaz bile.ama dunkof kocası onu sectii,yazıkkkk

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Allah hayırlısını versin canım doğru sölüyo başka kimden bilecen:hihi::hihi:

Saol canım iyi Allaha şükür bi problemimiz yok şimdilik sende serbestledin biraz heralde kolay gelsin valla zor iş

Kız ne sulu gözsün herşeyede ağlıyon yaww ben çok zor ağlarım ilk aylarım hayatım boyunca ençok ağladığım zamandır heralde çizgi filme bile ağlayasım vardı ama geçtii:hihi::hihi:

yok kız çok sulugöz değilim aksine demir laydy lakabım dostlar arasında ama hayatta bazı hassas noktalarım var annem gibi bu yüzden onlar sözkonusu olunca duygusallaşıyorum.tabi eşim de...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
slm kızlarr nabersinizzz

Aynen o adam bana hep ukala geliyor bi mok varmış gibi canım karısını terketti.midesiz...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
cok güzel akvaryumun cnm.eşimde yaptırmışş gecen hafta içi boş şuan ama yakında doldururz inş.
ama ben senin gibi ugraşamam ya.eşim ilgilenirse ilgilensin ,ilgilenmezse akvaryumun içini boşaltır kıızımın oyuncaklarını koyarımm :D

hayırlısı olsun ama daha var gününee
send ehep erken yapıyon yaw
yokmu belirtinn ?

dayanamadım carsıdan aldım sabah yapcam dedim onu bıle yapamadım yaptım gece bugunde umutsuz dolanıyorum iştee. akıntım var ama gecen aylardada vardı göğüslerimde agrı yok

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
slm kızlarr nabersinizzz

Hoşgeldin canım bende severdim aşkın nur yengiyi ama artık sevmiyorum kadının kadına yaptığını kimse yapmıyo valla birbirimizi üzen hep kendimizden olanlar

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay offfffffff pazartesi hem müfettiş gelecek hem de öğlen seminerde görevliymişim.ne yoğun bir gün püfffffffffff:zonk:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Hoşgeldin canım bende severdim aşkın nur yengiyi ama artık sevmiyorum kadının kadına yaptığını kimse yapmıyo valla birbirimizi üzen hep kendimizden olanlar

hayatımın en büyük kazıklarınıhemcinslerim attı annem gibi gördüğüm bir kadın ve kardeş dediğim kankam sırtımdan vurdular ve benim 5 yılımı sehir ettiler.hayatım sayelerinde roman oldu.Allah bildiği gibi etsin onları...Gerçewk dostluğu aranızda buldum ben yıllar sonra,onca kazıktan sonra ...YAŞASIN BİZİM TOPİĞİMİZ YAŞAYIN SİZ KIZLAR...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Pazartesi olmadan sendromu başladı:hihi::hihi: Elaracım boyan yapıldı bittimi kız yeni temizlik yapmıştın daha evin batmadan baştan yapcan şimdi biraz daha bekleseydin şu kombiler kapansaydı şekerim iş çıkardın kendine

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aMA GÜÇLÜ KADIN BE DİMİ KIZLAR BU ZUHAL OLCAY....ÖLDÜRMEYEN ACI GÜÇLENDİRİRMİŞ...HELAL OLSUN KADINA YIKILMADI.VALLA BU YAŞTA BU GÜZELLİKLE YANINA EX KOCASINDAN DAHA GENÇ VE DAHA YAKIŞIKLISINI BULUP KOLUNA TAKMALI BENCE...YAKIŞIR...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hayatımın en büyük kazıklarınıhemcinslerim attı annem gibi gördüğüm bir kadın ve kardeş dediğim kankam sırtımdan vurdular ve benim 5 yılımı sehir ettiler.hayatım sayelerinde roman oldu.Allah bildiği gibi etsin onları...Gerçewk dostluğu aranızda buldum ben yıllar sonra,onca kazıktan sonra ...YAŞASIN BİZİM TOPİĞİMİZ YAŞAYIN SİZ KIZLAR...
İnsana ençok koyanda tanıdığı birinin olması benimde öyle kazıklarım oldu ama bana iyi oldu gözüm açıldı artık daha temkinliyim herşey tecrübe katıyo insana acıları ayrı tabi Allaha havale ediyorum bende:dertli:

OP
E

Elara

Misafir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar