Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hepinize hayırlı cumalar canlartım.Rengincim başın sağolsun kızına geçmiş olun.tarifleri yollarımen kısa zamanda tatlım.ben de çok yorgunum işler azaldı bir de 23 nisanı halletseydim:( bu arada yarın temizlikçi ablam gelcek giremeyebilirim.gece gelir yoklarım arada kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.

sağol cnm,sanada kolay gelsin bitirseydin şu okul işini rahatlaardın biraz

OP
M

Mertim

Misafir
canım evet beni doğru kişiyi eklemişsin :) resimlerini gördüm çok güzelsin çok farklı bir güzelliği var yüzünün Elaranın dediği gibi çok sakin huzur verici
Tesekkur ederim Ezelcim
günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar
Hayirli cumalar canm..
rengin canım bi yakınını kaybetmişsin galiba tam okuyamadım ama başın sağolsun
Bende tam anlayamadim ama sanirim yakinini kaybetmissin.Allah Rahmet eylesin.basiniz sagolsun renginncim..
bugün 9 oldu :(
yapacak bişey yok bekleyeceğizz taaa Amerikadan geliyo zaten :hihi:
:cokkomik::cokkomik:
hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde RABBİMe açılar elleri RABBİM boş çevirmesin
Amin Canparcam..Hayirli cumalar cnm..
Selam kızlar cumanız mübarek olsun.
a.s Hayirli cumalar cnm..
selamm hayırlı cumalarr
sanada canım
bugün zaten hoşgeldin günaydın var :hihi:
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
selam kızlar hayırlı cumalar
Hayirli cumalar cnm..
Ne yapiyonuz bacilar ben kizimi doktora götürdüm önemli birsey yok sadece üsütmüs dedi ates düsürücü surup ve öksürük surubu verdi eve geldik karnini doyurdum biraz oynadik simdi uyuyor bende size bi bakayim dedim...
Gecmis olsun Haskena..Allah sifa versin..
geçmiş olsun cnm
benim kızımda hala düzelmedi haskena,2 gündür hiçbişey yemiyo sütle yaşıyo:hasta: dün akşamda kombi arızalandı tam oldu iyice üşüdü çocuk ,bide benim küçük kızımda ağzının içinde hep beyaz yaralardan çıkıyo af deniyo galiba,2 dr sordum genetikmiş bendede hep çıkıyo,gündüzde ağzını sandelyeye çarpmış nasıl kanıyo çok korktum,kıymalı yayla çorbasını çok sever ondan yaptım çok şükür biraz yedi rahatladı uyuttum biraz önce
Gecmis olsun rengincim,bendede kucuklugumden buyana hep cikar bu beyaz yaralar:( :( dedigin gibi genetikmis sanirim..babannemde ve babamda da hep cikar..
rengin bende de çıkıyodu özellikle bünyem zayıfladığında diş doktoru limon karbonatla gargara yap demişti bi dene istersen
Tesekkurler bende sadece karbonatli su ile gargara yapardim.artik limonda eklerim
kız bızde temmuz agustos eyllu gıbı yapcaz ama genede yapıyoz elımızden gelenı ya afff bılmıyom kızlar bugun cuma saatında kuranı kerım okuduk arkadaslarla dedım hepınız dua edın bana sela okunuyo herkesde allahım bu kuluna hayırlı yakısıklı bı oglan ver demeesınlermı valla artık ayıp mayıp dınlemedım amınn dedım:cokkomik::cokkomik:rabbımıns hepımıze nasıp etsın ıns
Amin canim..Bu mubarek gun hurmetine,orda amin diyen herkesin hurmetine Rabbim sana ins erkek bebegini nasip etsin.isteyen herkesede..AMIN
amın cnm amın ınssssssss senınde herkese versın rabbım ınan sabah namazda hepınıze dua edıyom ya kendıme ederken hemen sız gelıyonuz aklıma mını etegın annesı boncuk esımde dıdyokı bu kadar uzun uzun neya dua edıyon hatun der hatta rabbım kabul etsın ıns dualarımıza dın kardesının dın kardesıne ettıgı dua makbul olurmus ıns cnm..kızlar sızde bana edın aklınaza geldınce ıns....
Bende herzaman sabah namazlarina uyanamiyorum:( ama gecen uyandigimda dua ederken inan seninle rengin direk icimden gecti aklima geldi hemen sizin icinde etmistim:)belki burda okumaya basladim sizleri tanimaya basladigimdan beri etkileniyorum ister istemez aklima geliyosunuz:) Kizlar hepimizi soyluyorum yanlis anlasilmasin.tum isteyenlere diyorum ama rengin ve bernil ismi direk aklima gelmisti:)
canım allah kabul etsin tüm dualarını.bizi de aklına getirdiğin için allah razı olsun senden dilerim rabbimden sana sağlıklı sıhatli hayırlı ve yakışıklı bir erkek evlat verir.
Amin..
hepinize hayırlı cumalar canlartım.Rengincim başın sağolsun kızına geçmiş olun.tarifleri yollarımen kısa zamanda tatlım.ben de çok yorgunum işler azaldı bir de 23 nisanı halletseydim:( bu arada yarın temizlikçi ablam gelcek giremeyebilirim.gece gelir yoklarım arada kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.
Hayirli cumalar cnm..
bernilcim RABBİM dualarını kabul etsin ettiğin dualar hayırlısıyla dönsün seni bulsun RABBİM sana ve tüm isteyen din kardeşlerime rengine hayırlı erkek evlat nasip etsin AMİİNN

Aminnnn...

Bende cikiyorum..herkese iyi geceler Kizlarrrr..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Tesekkur ederim Ezelcim

Hayirli cumalar canm..

Bende tam anlayamadim ama sanirim yakinini kaybetmissin.Allah Rahmet eylesin.basiniz sagolsun renginncim..

:cokkomik::cokkomik:

Amin Canparcam..Hayirli cumalar cnm..

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Hayirli cumalar cnm..

Gecmis olsun Haskena..Allah sifa versin..

Gecmis olsun rengincim,bendede kucuklugumden buyana hep cikar bu beyaz yaralar:( :( dedigin gibi genetikmis sanirim..babannemde ve babamda da hep cikar..

Tesekkurler bende sadece karbonatli su ile gargara yapardim.artik limonda eklerim

Amin canim..Bu mubarek gun hurmetine,orda amin diyen herkesin hurmetine Rabbim sana ins erkek bebegini nasip etsin.isteyen herkesede..AMIN

Bende herzaman sabah namazlarina uyanamiyorum:( ama gecen uyandigimda dua ederken inan seninle rengin direk icimden gecti aklima geldi hemen sizin icinde etmistim:)belki burda okumaya basladim sizleri tanimaya basladigimdan beri etkileniyorum ister istemez aklima geliyosunuz:) Kizlar hepimizi soyluyorum yanlis anlasilmasin.tum isteyenlere diyorum ama rengin ve bernil ismi direk aklima gelmisti:)

Amin..

Hayirli cumalar cnm..

Aminnnn...

Bende cikiyorum..herkese iyi geceler Kizlarrrr..

sağol mertim allah razı olsun cnm,ayrıca duan içinde ayrı teşekkür ediyorum cnm,rabbim hepimizede tattırsın inş cnm sizde hep benim dualarımdasınız size karşı kendimi borçlu hissediyorum hepiniz çok samimisiniz gargarayı denicem inş cnm

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
cnm normal ekşi hiç sevmez ama senin dediğin gibi hariboları bulunca götürüyo,bizim markette problem oluyo,çocukların görmesi için için kasaların hemen önüne koyuyolar,birinde görmezse birinde görüyo mutlaka,bizede bi ilç verdi dr onunla fırçalıcakmış,eşimde bana onu yapman lazım dio ama çocuk ağzını bile açamıyo,bişey yiyemiyoki bende yara birz geçsin öyle başlarım inş düzenli yaparız hayırlısı artık cnm ,seninkide öyleymiş cnm benim,çok acıyo dayanamyo çocuklar,ayrıca haskenacım kızına tekrar geçiş olsun cnm

cnm bol gargara yapın bence cok iyi geliyo uyuşturuyo diş etlerini. ben de de cok oluyo kesinlikle genetik haklısınn babamda oluyo benım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar