Yavrularına yarasın gülüm...Kız nolcak siz gündüzden konuşun konuşun bizde akşam okuyunca canımız istiyo işte yaptım yedik bile şekerim yazalı çok oldu
Yavrularına yarasın gülüm...Kız nolcak siz gündüzden konuşun konuşun bizde akşam okuyunca canımız istiyo işte yaptım yedik bile şekerim yazalı çok oldu
2 hafta sonra gidecem canım doğuma daha karar veremedim bakalım herşey normalse normal olacak açıkçası daha düşünüyomCan parçam nasılsın doktora ne zaman gidicen doğuma karar verebildinmi nasıl yapcana epuduralmi
ne kızartması yaptın kız benım yerımede yeseydin ben hamılelıklerımde fazla yıyemıyom tansiyonum 17 ye fırlıyo
Yavrularına yarasın gülüm...
egem büyük oğlunla bebeklerin arası kaç ay olcak doğduklarında
benımde ole oluyo boğazıma kadar acımsı su geliyo kötü oluyo yaa.afiyet olsun canımAy canım ya söylemeseydim keşke kızlar gündüzden bahsetmiş karışık kızartma benimde yemeğim yoktu bende yaptım mide yanman oluyomu canım ya benim ara ara çok kaynıyo böyle acayipp
Canparçam, herşey normalse normal olsun tabi cnm. Önceki normal değilmiydi?
canım büğük oğlum şu an 6 aylık 14 aylık falan olcak kardeşleri doğduğunda
kız sende ben gibi olmuşsun kızım 13 aylık olacak ben doğum yapcam ALLAH bağışlasın yavrularını
benımde ole oluyo boğazıma kadar acımsı su geliyo kötü oluyo yaa.afiyet olsun canım
ewt canım normal doğum öncekıler korkuyom 11 ay önce doğum yaptım ya unutamadım ama olsun gene doğururum yeterki sağlıklı olsun yavrumm
aa öylemi canım bilmiyordum zor olacak ama birde benim ikiz 3 tane olacaklar..hayırlısı bakalım..
sen ilk önce tecrube edineceksin bakalım
allah yardımcımız olsun
Allah yardım eder cnm. İnan bana ameliyatında albenisi yok.
Kız canparçam, sen bebeğini emzirmiyormuydun cnm birden gebe kalmaya karar verdin? Biz senle hiç konuşmadık bu konuları. Ya ama sen çıkıyordun seni tutmayayım