Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
ne kızartması yaptın kız benım yerımede yeseydin ben hamılelıklerımde fazla yıyemıyom tansiyonum 17 ye fırlıyo

Ay canım ya söylemeseydim keşke kızlar gündüzden bahsetmiş karışık kızartma benimde yemeğim yoktu bende yaptım mide yanman oluyomu canım ya benim ara ara çok kaynıyo böyle acayipp

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Ay canım ya söylemeseydim keşke kızlar gündüzden bahsetmiş karışık kızartma benimde yemeğim yoktu bende yaptım mide yanman oluyomu canım ya benim ara ara çok kaynıyo böyle acayipp
benımde ole oluyo boğazıma kadar acımsı su geliyo kötü oluyo yaa.afiyet olsun canım
Canparçam, herşey normalse normal olsun tabi cnm. Önceki normal değilmiydi?

ewt canım normal doğum öncekıler korkuyom 11 ay önce doğum yaptım ya unutamadım ama olsun gene doğururum yeterki sağlıklı olsun yavrumm

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Kız canparçam, sen bebeğini emzirmiyormuydun cnm birden gebe kalmaya karar verdin? Biz senle hiç konuşmadık bu konuları. Ya ama sen çıkıyordun seni tutmayayım:)

kızım emmedi 4 ayına girdi bıraktı sütüm yaramadı sütten kesilince toplaadı çocuk kendini sütümde olmadı zaten bırakınca bende adama tohumları serbest bırakma vizesi verdim o ay hamıle kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar