Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hepinize hayırlı cumalar canlartım.Rengincim başın sağolsun kızına geçmiş olun.tarifleri yollarımen kısa zamanda tatlım.ben de çok yorgunum işler azaldı bir de 23 nisanı halletseydim:( bu arada yarın temizlikçi ablam gelcek giremeyebilirim.gece gelir yoklarım arada kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
amın cnm amın ınssssssss senınde herkese versın rabbım ınan sabah namazda hepınıze dua edıyom ya kendıme ederken hemen sız gelıyonuz aklıma mını etegın annesı boncuk esımde dıdyokı bu kadar uzun uzun neya dua edıyon hatun der hatta rabbım kabul etsın ıns dualarımıza dın kardesının dın kardesıne ettıgı dua makbul olurmus ıns cnm..kızlar sızde bana edın aklınaza geldınce ıns....

canım allah kabul etsin tüm dualarını.bizi de aklına getirdiğin için allah razı olsun senden dilerim rabbimden sana sağlıklı sıhatli hayırlı ve yakışıklı bir erkek evlat verir.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hepinize hayırlı cumalar canlartım.Rengincim başın sağolsun kızına geçmiş olun.tarifleri yollarımen kısa zamanda tatlım.ben de çok yorgunum işler azaldı bir de 23 nisanı halletseydim:( bu arada yarın temizlikçi ablam gelcek giremeyebilirim.gece gelir yoklarım arada kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.
sagol cnm senınde cuman mubarek olsun kolay gelsın sana ...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar ne habersiniz ne var ne yok ben iyyim valla bugün hiçbi iş yapmadım dışarda gezdim hep yoruldum ama yinede yemeğim bile yok geçmişi okudum kızartma falan demişsiniz canım istedi bende onu yapıcam şimdi sizlerden ne var ne yok bernilcim ağrıların devammı nasıl oldun haskenacım geçmiş olsun kızın iyidir inş. ne çok doktora gidiyonuz yaw bi nazar duası falan okutun valla

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

oh valla akvaryumuda temizledim yemegide yaptim simdi oturabilirim eee sizde ne var ne yok ne yapiyonuzz
<oh ellerıne saglık cnm afıyet olsun...

Slmm kızlar ne habersiniz ne var ne yok ben iyyim valla bugün hiçbi iş yapmadım dışarda gezdim hep yoruldum ama yinede yemeğim bile yok geçmişi okudum kızartma falan demişsiniz canım istedi bende onu yapıcam şimdi sizlerden ne var ne yok bernilcim ağrıların devammı nasıl oldun haskenacım geçmiş olsun kızın iyidir inş. ne çok doktora gidiyonuz yaw bi nazar duası falan okutun valla
ıyı yapmıssın cnm hep temızlık temızlık bırazda gez bosver.. sagol cnm bıraz daha ıyıyım ama ıns gecer cnm...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
Elara ben gidiyorum. Soruma cevap vermedin ya, vur beline kazmayı. Ama ben genede seni seviyorum:uzgun:
Arkadaşlar ben sizin aranıza bir daha gelmem... Anaaa kızlar kim aklıma geldi bunu yazınca biliyormusunuz? Sude diye bir arkadaş vardı ya diğer taraftan. Çok duygusal, hassas bir insandı. Hatırladınızmı?
tubbycim benim aklımada başbakan geldi.davosa gelmem hesaaaabı:hihi:

ben pazartesi gideceğim bakalım inşallah kese içinde bebekleri görürüzz gün yaklaştıkça içim heycanlanıyo
dün hastaneye gidince bakalım bebeklere dedim eşime ama olmaz dedi..sık sık osg ye girmeyelim bırak büğüsün tosuncuklar dedi :)
pazartesi hayırlısı ile
al bendende o kadar.bekle bekle :dertli:

potasyumdan dolayı erkek bebek dietinde ananas suyu tavsiye ediliyorr
onu içmem dersen elma suyu limonata filan içcersin
evet bende bol limonata portakal içmiştimve bol elma yidim

karnıbaharda ve brokolide de bol potasyum var rengin
geçen aklıma ne geldi şu ebru şallı gülben ergen hep brokoli yiyoruz diyolardı oğulları var onların brokolide sodyumda yüksek:cikolata:
geçen gülben dediki ben hayatta peynir yemem.çok sağlıksız hemde sevmiyorum dedi......:zonk:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ezelcim hamile kaldığımı nasıl anladığımı sormuştun canım...
beklemiyordum aslında birden rahatsızlandım karnım ağırdı ateşim çıktı öylesine genel kontrole gittik bu şikayetlerle..
orda karın çi tomografi çekilcekti önce beta hcg bakalım dediler de öyle çıktı canım

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Egem aklıma ne geldi biliyormusun? Bilemezsin tabi:D
Düşünsene çift yumurtladın ya bu iki yumurta ikiye bölünseydi. Aman yarabbi, maşallah çok şanslısın. Hayal gücüm çok kuvvetli değilmi:)

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
bernilcim RABBİM dualarını kabul etsin ettiğin dualar hayırlısıyla dönsün seni bulsun RABBİM sana ve tüm isteyen din kardeşlerime rengine hayırlı erkek evlat nasip etsin AMİİNN

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Egem aklıma ne geldi biliyormusun? Bilemezsin tabi:D
Düşünsene çift yumurtladın ya bu iki yumurta ikiye bölünseydi. Aman yarabbi, maşallah çok şanslısın. Hayal gücüm çok kuvvetli değilmi:)

:) bence de hayal gücün çok kuvvetlii :)
ben ikiz olmasına hala inanamayıp şaşırmış durumdayken o kadarını da kaldıramam çok zor yanii:)
allah sana da ikiz erkek bebiş versin inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar