Rengincim çok geçmiş olsun, o yaralar yavrunun ağzını ne kadar acıtır....
sağol tubyycim,
Rengincim çok geçmiş olsun, o yaralar yavrunun ağzını ne kadar acıtır....
hepinize hayırlı cumalar canlartım.Rengincim başın sağolsun kızına geçmiş olun.tarifleri yollarımen kısa zamanda tatlım.ben de çok yorgunum işler azaldı bir de 23 nisanı halletseydimbu arada yarın temizlikçi ablam gelcek giremeyebilirim.gece gelir yoklarım arada kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.
Tesekkur ederim Ezelcimcanım evet beni doğru kişiyi eklemişsinresimlerini gördüm çok güzelsin çok farklı bir güzelliği var yüzünün Elaranın dediği gibi çok sakin huzur verici
Hayirli cumalar canm..günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar
Bende tam anlayamadim ama sanirim yakinini kaybetmissin.Allah Rahmet eylesin.basiniz sagolsun renginncim..rengin canım bi yakınını kaybetmişsin galiba tam okuyamadım ama başın sağolsun
bugün 9 oldu
yapacak bişey yok bekleyeceğizz taaa Amerikadan geliyo zaten
Amin Canparcam..Hayirli cumalar cnm..hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde RABBİMe açılar elleri RABBİM boş çevirmesin
a.s Hayirli cumalar cnm..Selam kızlar cumanız mübarek olsun.
a.s Hayirli cumalar cnm..selamm hayırlı cumalarr
sanada canım
bugün zaten hoşgeldin günaydın var
Hayirli cumalar cnm..selam kızlar hayırlı cumalar
Gecmis olsun Haskena..Allah sifa versin..Ne yapiyonuz bacilar ben kizimi doktora götürdüm önemli birsey yok sadece üsütmüs dedi ates düsürücü surup ve öksürük surubu verdi eve geldik karnini doyurdum biraz oynadik simdi uyuyor bende size bi bakayim dedim...
Gecmis olsun rengincim,bendede kucuklugumden buyana hep cikar bu beyaz yaralargeçmiş olsun cnm
benim kızımda hala düzelmedi haskena,2 gündür hiçbişey yemiyo sütle yaşıyodün akşamda kombi arızalandı tam oldu iyice üşüdü çocuk ,bide benim küçük kızımda ağzının içinde hep beyaz yaralardan çıkıyo af deniyo galiba,2 dr sordum genetikmiş bendede hep çıkıyo,gündüzde ağzını sandelyeye çarpmış nasıl kanıyo çok korktum,kıymalı yayla çorbasını çok sever ondan yaptım çok şükür biraz yedi rahatladı uyuttum biraz önce
Tesekkurler bende sadece karbonatli su ile gargara yapardim.artik limonda eklerimrengin bende de çıkıyodu özellikle bünyem zayıfladığında diş doktoru limon karbonatla gargara yap demişti bi dene istersen
Amin canim..Bu mubarek gun hurmetine,orda amin diyen herkesin hurmetine Rabbim sana ins erkek bebegini nasip etsin.isteyen herkesede..AMINkız bızde temmuz agustos eyllu gıbı yapcaz ama genede yapıyoz elımızden gelenı ya afff bılmıyom kızlar bugun cuma saatında kuranı kerım okuduk arkadaslarla dedım hepınız dua edın bana sela okunuyo herkesde allahım bu kuluna hayırlı yakısıklı bı oglan ver demeesınlermı valla artık ayıp mayıp dınlemedım amınn dedımrabbımıns hepımıze nasıp etsın ıns
Bende herzaman sabah namazlarina uyanamiyorumamın cnm amın ınssssssss senınde herkese versın rabbım ınan sabah namazda hepınıze dua edıyom ya kendıme ederken hemen sız gelıyonuz aklıma mını etegın annesı boncuk esımde dıdyokı bu kadar uzun uzun neya dua edıyon hatun der hatta rabbım kabul etsın ıns dualarımıza dın kardesının dın kardesıne ettıgı dua makbul olurmus ıns cnm..kızlar sızde bana edın aklınaza geldınce ıns....
Amin..canım allah kabul etsin tüm dualarını.bizi de aklına getirdiğin için allah razı olsun senden dilerim rabbimden sana sağlıklı sıhatli hayırlı ve yakışıklı bir erkek evlat verir.
Hayirli cumalar cnm..hepinize hayırlı cumalar canlartım.Rengincim başın sağolsun kızına geçmiş olun.tarifleri yollarımen kısa zamanda tatlım.ben de çok yorgunum işler azaldı bir de 23 nisanı halletseydimbu arada yarın temizlikçi ablam gelcek giremeyebilirim.gece gelir yoklarım arada kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.
bernilcim RABBİM dualarını kabul etsin ettiğin dualar hayırlısıyla dönsün seni bulsun RABBİM sana ve tüm isteyen din kardeşlerime rengine hayırlı erkek evlat nasip etsin AMİİNN
bernilcim RABBİM dualarını kabul etsin ettiğin dualar hayırlısıyla dönsün seni bulsun RABBİM sana ve tüm isteyen din kardeşlerime rengine hayırlı erkek evlat nasip etsin AMİİNN
Kızlar iyi geceler, ben uyumaya gidiyorum inşallah
Tesekkur ederim Ezelcim
Hayirli cumalar canm..
Bende tam anlayamadim ama sanirim yakinini kaybetmissin.Allah Rahmet eylesin.basiniz sagolsun renginncim..
Amin Canparcam..Hayirli cumalar cnm..
a.s Hayirli cumalar cnm..
a.s Hayirli cumalar cnm..
Hayirli cumalar cnm..
Gecmis olsun Haskena..Allah sifa versin..
Gecmis olsun rengincim,bendede kucuklugumden buyana hep cikar bu beyaz yaralar![]()
dedigin gibi genetikmis sanirim..babannemde ve babamda da hep cikar..
Tesekkurler bende sadece karbonatli su ile gargara yapardim.artik limonda eklerim
Amin canim..Bu mubarek gun hurmetine,orda amin diyen herkesin hurmetine Rabbim sana ins erkek bebegini nasip etsin.isteyen herkesede..AMIN
Bende herzaman sabah namazlarina uyanamiyorumama gecen uyandigimda dua ederken inan seninle rengin direk icimden gecti aklima geldi hemen sizin icinde etmistim
belki burda okumaya basladim sizleri tanimaya basladigimdan beri etkileniyorum ister istemez aklima geliyosunuz
Kizlar hepimizi soyluyorum yanlis anlasilmasin.tum isteyenlere diyorum ama rengin ve bernil ismi direk aklima gelmisti
Amin..
Hayirli cumalar cnm..
Aminnnn...
Bende cikiyorum..herkese iyi geceler Kizlarrrr..
taziiiiiiiiii renginnnn fire mertim nerdesinizzzzzzzzzzz?
Kızlar iyi geceler, ben uyumaya gidiyorum inşallah
cnm normal ekşi hiç sevmez ama senin dediğin gibi hariboları bulunca götürüyo,bizim markette problem oluyo,çocukların görmesi için için kasaların hemen önüne koyuyolar,birinde görmezse birinde görüyo mutlaka,bizede bi ilç verdi dr onunla fırçalıcakmış,eşimde bana onu yapman lazım dio ama çocuk ağzını bile açamıyo,bişey yiyemiyoki bende yara birz geçsin öyle başlarım inş düzenli yaparız hayırlısı artık cnm ,seninkide öyleymiş cnm benim,çok acıyo dayanamyo çocuklar,ayrıca haskenacım kızına tekrar geçiş olsun cnm
taziiiiiiiiii renginnnn fire mertim nerdesinizzzzzzzzzzz?
ben test yaptım dünn negatif cıktı kızlar ama daha var gunume. ammaaaaannnn offff olmadı galıba bu ayda:dertli:
dur bakalım gününü bir bekle erken çıkmaz ki.kaç aydır deniyorsun?
E daha varmış canım ya normal stres yapma bekle bakalım birazdahaben test yaptım dünn negatif cıktı kızlar ama daha var gunume. ammaaaaannnn offff olmadı galıba bu ayda:dertli: