Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Sünen akıntı gelmesi yumurtlama gerçekleştimi demek?
Hiç beklememişsin, aslında yaşında ufak.

kız o ay yumurtlamamı vucudum ole hissettirdiki anlatamam herşeyde bir hayır var kasıklarımdaki ağrı yolda yürürken ne sancı yapıyodu göğüslerim hasaslaştı akıntım uzuyodu bedenıme teşekkür ediyorum o ay herşeyi deteyıyla anladım daha önce bole olmuyodu bende yumurtladığımı anlayınca BİSMİLLAH la o akşam başladı 26 yaşındayım en küçüğü 3.5 4 yaşında olunca 30 olcam tam zamanı bence

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
gurbetim bu tarifi biliyorum ama benimki daha farklı çok daha pratik bir ara sana da yollarım.
oki yolla canim benim ben epratik seyleri seviyorum
slm kızlarr nasılsınızz.çok mutluyum ben bu günn
neden hayir ola canimmm
Gurbetgüzeli, birde akvaryumlamı uğraşıyorsun o kadar iş arasında, alemsin...
evet yaa seviyom ben cok cok zevkliii :elis:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
kız o ay yumurtlamamı vucudum ole hissettirdiki anlatamam herşeyde bir hayır var kasıklarımdaki ağrı yolda yürürken ne sancı yapıyodu göğüslerim hasaslaştı akıntım uzuyodu bedenıme teşekkür ediyorum o ay herşeyi deteyıyla anladım daha önce bole olmuyodu bende yumurtladığımı anlayınca BİSMİLLAH la o akşam başladı 26 yaşındayım en küçüğü 3.5 4 yaşında olunca 30 olcam tam zamanı bence

Demekki yavrun sana gelmek için çok istekliymiş. Maşallah ona. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
Sana yardım edecek birileri vardır yanında inşallah...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
benden de iyi geceler kızlar eşim bu gün evdeydi uyudu şimdide beni çağırıyo gel birlikte film izleyelim diye gideyim bakalım güzel bi filme benziyo
hepinize hayırlı akşamlar
öpüyorum :)

OP
H

helenx

Misafir

aynen canım geçmişi okumaya çalışıyorum ama mümkün olmiyor.atlaya tlaya okuyorum.misafir olarata okunmadığı için epey birikiyo.böyle çok şey kaçırıyorum.off kaynana varkende giremiyordum şimdide ..ne değişti bilmem.en azından onu görmüyorum:)
geliyorum canımcım arada..ben sizi oumayı daha çok seviyorum kız icraat olmayınca anlatacak bişeyde olmuyo işte..
sen nasılsın..
kızlar nasılsınızı.
valla okuyup çıkacaktım iştee...:hihi:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
aynen canım geçmişi okumaya çalışıyorum ama mümkün olmiyor.atlaya tlaya okuyorum.misafir olarata okunmadığı için epey birikiyo.böyle çok şey kaçırıyorum.off kaynana varkende giremiyordum şimdide ..ne değişti bilmem.en azından onu görmüyorum:)
geliyorum canımcım arada..ben sizi oumayı daha çok seviyorum kız icraat olmayınca anlatacak bişeyde olmuyo işte..
sen nasılsın..
kızlar nasılsınızı.
valla okuyup çıkacaktım iştee...:hihi:
Kız sende misafir olmadan gel, anlayalım burada ve geçmişte kalmış. Sonra vaktin olursa sohbet edersin şekerim. Hergün burada olmadığın için geçmiş birikiyor ve sonra okumak güç oluyor cnm.
Özletiyorsun. Bizler iyiyiz bu arada.
Eşinde karar değişikliği oldumu bu arada?
Birde kaynana ne zaman sana gelecek gene? özlüyormuymuş seni?

OP
H

helenx

Misafir
Kız sende misafir olmadan gel, anlayalım burada ve geçmişte kalmış. Sonra vaktin olursa sohbet edersin şekerim. Özletiyorsun valla. Bizler iyiyiz bu arada.
Eşinde karar değişikliği oldumu bu arada?
Birde kaynana ne zaman sana gelecek gene? özlüyormuymuş seni?

:hihi:hergün açmaya çalışıcagım tamam.bende okurum dimi:)
yok benim kocada bi gelişme yok istemiyor.geçen büyük kıza dedim benim kocada duduyo.bi kardeşin daha olsunmu dedim.evet olsun dedi.peki kızmı olsun erkekmi dedim. kız olsun dedi:(..kızım kız kardeşin varya erkek olmasını istemezmisin dedim.hımm dedi düşündü peki olsun dedi....benim adam ööyle bakıyo işte..
kaynanayı ne göresim varr nede duyasım..arada arıyo kızlarla konuşuyo banada selam gönderiyo.pek muhabettil olmuyoruz onlada.ama..4 oglu var işte hanımın.bizi atlattı.her oğlunda 2 ay kalacak işte.agustosa geliyo sanırım bize sıra.ayy korkumdan hesapta edemiyorum.:)
ne diyem. işte böylee...bu arlar pek bi istiyorumyeni bi bebek.bide oğlum olsa ahh..öyle kendi kendime gelin güvey meselesi işte..hayırlısı..

OP
H

helenx

Misafir
eşim oturacak nete.bekliyo.yazdıklarımı bi görse.:)
gceleri hiç oturamayıorum ben yaa..adam pat diye oturuyo..gündüzde kızlar var..herkee iyi akşamlarr...yarın girerem öpüyorum sizleri..

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
:hihi:hergün açmaya çalışıcagım tamam.bende okurum dimi:)
yok benim kocada bi gelişme yok istemiyor.geçen büyük kıza dedim benim kocada duduyo.bi kardeşin daha olsunmu dedim.evet olsun dedi.peki kızmı olsun erkekmi dedim. kız olsun dedi:(..kızım kız kardeşin varya erkek olmasını istemezmisin dedim.hımm dedi düşündü peki olsun dedi....benim adam ööyle bakıyo işte..
kaynanayı ne göresim varr nede duyasım..arada arıyo kızlarla konuşuyo banada selam gönderiyo.pek muhabettil olmuyoruz onlada.ama..4 oglu var işte hanımın.bizi atlattı.her oğlunda 2 ay kalacak işte.agustosa geliyo sanırım bize sıra.ayy korkumdan hesapta edemiyorum.:)
ne diyem. işte böylee...bu arlar pek bi istiyorumyeni bi bebek.bide oğlum olsa ahh..öyle kendi kendime gelin güvey meselesi işte..hayırlısı..

Benimkide istemiyorum diyor ama ben onu razı ederim diye düşünüyorum.
Geçende bebeklerimin resmine bakıyordum daha minicik olduğu zamanlardaki resimlerine. Allahım ne zaman büyüdü bunlar, kızda olsa erkekte olsa bir tane daha istiyorum. Eşimden ses çıkmadı seninki gibi:).
Kaynanada sana muhtaç ve sadece sana slm yollamakla yetiniyor. Deli kadın:)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
RENGINNN canim benim kizimdada cikiyor özellikle eksi yiyince dikkat et bakalim seninkide öylemi bana doktor demir eksikligi var ondan dedi ben kizima eski yiyecek yada icecek vermemeye calisiyorum ama bazen misafirlikte felan o eksili haribolar varya onlardan yiyor ben görmeden hemen ertesi günü agzinda beyaz yara olusuyor su icince bile sizliyor ya demir surubunuda hic sevmiyor icine katmadigim icecek kalmadi icmedi hatta birgün merak ettim nasil bir tadi var diye bende olsam bunu icmeme haklisin kizim icmemekte dedim.....Eksi gidalara dikkat....

cnm normal ekşi hiç sevmez ama senin dediğin gibi hariboları bulunca götürüyo,bizim markette problem oluyo,çocukların görmesi için için kasaların hemen önüne koyuyolar,birinde görmezse birinde görüyo mutlaka,bizede bi ilç verdi dr onunla fırçalıcakmış,eşimde bana onu yapman lazım dio ama çocuk ağzını bile açamıyo,bişey yiyemiyoki bende yara birz geçsin öyle başlarım inş düzenli yaparız hayırlısı artık cnm ,seninkide öyleymiş cnm benim,çok acıyo dayanamyo çocuklar,ayrıca haskenacım kızına tekrar geçiş olsun cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
herşeyin fazlası zarar oldugu gibi sarımsagın fazlasıda sperm hızını azaltıyormuş
ama sarımsak için sperm kalitesini arttırdıgıda yazıyor nettee
yani normal yendiginde faydalı sanırım.abartmamak gerekiyorr

bu arada kızın için gecmiş olsun

evet haklısın cnm abartmadan kullanmak lazım,sağol cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar