OP
gunness
Misafir
- #20.821
iyi tatiller zilloşşşkızlar bende birazdan çıkıcam mesai bitmek üzere veee çok şükür hafta sonu tatiillll oohhhh yarasıınnn -ciko
iyi tatiller zilloşşşkızlar bende birazdan çıkıcam mesai bitmek üzere veee çok şükür hafta sonu tatiillll oohhhh yarasıınnn -ciko
iyi tatiller zilloşşş
kızlar bende birazdan çıkıcam mesai bitmek üzere veee çok şükür hafta sonu tatiillll oohhhh yarasıınnn -ciko
kızlar hepinize iyi akşamlar measim bitti görüşürüz
Fistiklar her an cikarsam sasirmayin kayinvalidecik gelecekmis telf.etti torunun yanina ani cikis yapabilirm....
Aminnnn canim...hım haklısın cnm bırazdaha buyusun ıns bız tuturabılırızde sızlere umut oluruz rabbım hepımıze nasıp etsın ıns
elara aklıma gelmişken sarımsak spermi yavaşlatıyo demişti biri önceki sayfada doğrumu acaba ne düşünüyosun
yaniii valla sormaa el konusurboşver cnm
herkes kendini bilir sonuçta sanki senin işleri başkası yapıyo
vallla yattik oglumla mesil misil uyuduk simdik kalktik yemege geciyorumgit yatt
kimse yok bugün zatennn
Kolay gelsin canım boşver milleti 3 çocuklu bir kadın hiç fazladan iş yapmasa bile günlük işlerle yorulur. Kaldı ki dakika durmuyorsun Allah kolaylık versin.
Bende annemlere gittiğimde millete günlük yaptığım işlerden bahsettim de ağızları açık kaldı ama yine de yetişmiyor hiç bişey o ayrı. Geç yat sabah erken kalk çok zor oluyor. Ama enerjik olmak iyidir ben de kendimi arada atom karınca gibi hissediyorum elim mecbur yapacak insan yok ki başka:zonk:
kaynanaya iyi davran
ama onlar bize iyi davranmiyorrrr:3: ne yapcezzzzzzz:ilknur:
ellerıne sahlık gurbetcım cnm valla guzel olmus kolauda deneyecemıns sagol cnm
senın 2 olduysa benım 1 yanıı[sıze="3"]
bernil amin inşaallah bak arkadaşlarında içinden gelerek söylemiş rabbim hepsine birden o duayı ettirmiş gördün mü olacak allahın izniyle
momofta son 1,5 ay sıkı yapmış işte vajinanın alkali olması ve yumurtlama zamanı tek ilişki çok önemli gerçei benim iki ilişki oldu ama neyseee[/sıze]
yumurtlamadan 10 gun sonra kanda bellı oluyo[sıze="3"]
kız ne sabırsız adetime 3 gün kalmış olacak olmadı adet günüde yaparım sen bu kadar sabrettiğime şükret[/sıze]
slm kızlarr nasılsınızz.çok mutluyum ben bu günn
benim yemekten artan birazcık kıymam vardı kakule onu kavurdum,üzerine 2 patates 2 havuç 2 de küçük kereviz rendele düdklüye at,et bulyon elara yarım demişti ben bir attım,elara yarım bardak demişti ben tok tutsun ekmek olmasın diye azıcık artırdım süper oldu ya
sevindim begendigine cnm.
eşim ve kızımda cok begendiler
2 havuc
2 patates orta boy
2 kereviz orta boy
yarım su bardagı bulgur
yarım et bulyon
sebzeleri rendeliyorsun ve azcık kavuruyorsun
üzerine yıkanmış bulguru,bulyonu ,tuzunu ,kaynamış suyu ilave edip pişiriyorsun
ben vitaminleir kacmasın ,ve kısa sürede pişsin diye düdüklüde pişridimm kısık ateştee
piştikten sopnra biraz dinlendirip yiyorsunn
sebzeli pilav gibi oluyor işte