Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
elara aklıma gelmişken sarımsak spermi yavaşlatıyo demişti biri önceki sayfada doğrumu acaba ne düşünüyosun

herşeyin fazlası zarar oldugu gibi sarımsagın fazlasıda sperm hızını azaltıyormuş
ama sarımsak için sperm kalitesini arttırdıgıda yazıyor nettee
yani normal yendiginde faydalı sanırım.abartmamak gerekiyorr

bu arada kızın için gecmiş olsun

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
boşver cnm
herkes kendini bilir sonuçta sanki senin işleri başkası yapıyo
yaniii valla sormaa el konusur
git yatt
kimse yok bugün zatennn
vallla yattik oglumla mesil misil uyuduk simdik kalktik yemege geciyorum
Kolay gelsin canım boşver milleti 3 çocuklu bir kadın hiç fazladan iş yapmasa bile günlük işlerle yorulur. Kaldı ki dakika durmuyorsun Allah kolaylık versin.

Bende annemlere gittiğimde millete günlük yaptığım işlerden bahsettim de ağızları açık kaldı ama yine de yetişmiyor hiç bişey o ayrı. Geç yat sabah erken kalk çok zor oluyor. Ama enerjik olmak iyidir ben de kendimi arada atom karınca gibi hissediyorum elim mecbur yapacak insan yok ki başka:zonk:

sorma yaaa adim cok gezene cikacak ona yanarim sosyal faaliyetleri var cocuklarin.... hep sokaklardayim :deli:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kızlar nabersiniz bugünden beri bi oturamadım okulda toplantı buranın pazarı vs offf yoruldum şimdi yemek hazırlıcam görüşürüz :esse::esse::esse:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Daha geçmişi bitirip size dönemeden eşimin eve geldiğini öğrendim. 2 dkya kdr evde... Hadi öpüştük şimdilik...

Tepki
50
arkadaşlar okuldan geldim..kızım ve eşim beraber sarılmışlar uyuyolar.bende nete takılayım dedim..bu arada benim ablamda 3-4 aydır bebiş deniyo..ablamda çikolata kisti var sağdaki yumurtalık pek çalışmıyomuş..doktor pazartesi günü aşılama yapmış..heyecanla sonucu bekliyorum...ben 13 ay denedim.ablam dayanamamış hemen aşılama yaptırmış..inşallah tutar..

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

bernil amin inşaallah bak arkadaşlarında içinden gelerek söylemiş rabbim hepsine birden o duayı ettirmiş gördün mü olacak allahın izniyle

momofta son 1,5 ay sıkı yapmış işte vajinanın alkali olması ve yumurtlama zamanı tek ilişki çok önemli gerçei benim iki ilişki oldu ama neyseee :cokkomik:
[/sıze]
senın 2 olduysa benım 1 yanıı
[sıze="3"]

kız ne sabırsız adetime 3 gün kalmış olacak olmadı adet günüde yaparım sen bu kadar sabrettiğime şükret
[/sıze]
yumurtlamadan 10 gun sonra kanda bellı oluyo
adeten 1-2 hadı hcg çok yüksek olsunn da 3 gun kala bellı olsun ama çok nadırdır herhalde 3 gun kala ıdrarda bellı olan sabret kız 2 gun yada 2-3 tane al benım gıbı adete 5 gun kala denemeye başla:)))
slm kızlarr nasılsınızz.çok mutluyum ben bu günn

hep mutlu ol canım ne oldu söle bızde mutlu olalım

OP
M

minietek

Misafir
herkes burda yazan yokkk

benım çıkış saati geldi gidiyorummm kızlarr kendınıze iyi bakınnn

gece erken yatınn çok yazmayınn bebeklerınıze çok iyi bakınn

özleyın benı anacımmmm :huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
benim yemekten artan birazcık kıymam vardı kakule onu kavurdum,üzerine 2 patates 2 havuç 2 de küçük kereviz rendele düdklüye at,et bulyon elara yarım demişti ben bir attım,elara yarım bardak demişti ben tok tutsun ekmek olmasın diye azıcık artırdım süper oldu ya

tamam canım yarın yapıcam inşallah
sevindim begendigine cnm.
eşim ve kızımda cok begendiler

2 havuc
2 patates orta boy
2 kereviz orta boy
yarım su bardagı bulgur
yarım et bulyon

sebzeleri rendeliyorsun ve azcık kavuruyorsun
üzerine yıkanmış bulguru,bulyonu ,tuzunu ,kaynamış suyu ilave edip pişiriyorsun

ben vitaminleir kacmasın ,ve kısa sürede pişsin diye düdüklüde pişridimm kısık ateştee
piştikten sopnra biraz dinlendirip yiyorsunn
sebzeli pilav gibi oluyor işte

elara salça da koysak olur mu?yarın yapıcam inş. evde tüm malzemeler var kolay yemekmiş yarınki yemek derdim bitti yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar