Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
umut yazdıklarımı sadece sen üstüne alınma.
seninle birlikte asıl cok hoşnut olan ve partiyi başlatan güneşte üzerine alınsın

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
slm kızlarr
ütü yapıyorumm yazamıyorum

kızımın saclarını sıfıra vurdursammıı
varmı cocugunun sacını sıfıra vurdurup sac teli kalınlaşan yada gür cıkan???

BEN VE KARDEŞİM KÜÇÜKKEN BABAM ÇOK SIFIRA VERMİŞ:hihi:AMA BENİM GÜR SAÇLARIM KARDEŞİMİN CILIZ CNM,BENİM KIZLARINDA MAŞALLAH GÜRDÜR BANA ÇEKMİŞLER:cokkomik:AMA 6 YAŞINA KADAR CILIZ OLUYO SONRADAN GÜRLEŞİYO,BENİM VE ÇOCUKLARIN SAÇLARI HER 6 AYDA BİR MUTLAKA MAKAS DEĞDİRİRİM UZUNLUK ÖNEMLİ DEĞİL EN KÖTÜ İHTİMAL KIRIK ALDIRIRIMMAŞALLAH ÇOK CANLI OLUYO TAVSİYE EDERİM,KÜÇÜK KIZIMIN HENÜZ KESTİRMEDİM ÇOK HOŞUMA GİDİYO LÜLE SAÇLARI YAKINDA KESTİRİRİM AMA

OP
E

Elara

Misafir
BEN VE KARDEŞİM KÜÇÜKKEN BABAM ÇOK SIFIRA VERMİŞ:hihi:AMA BENİM GÜR SAÇLARIM KARDEŞİMİN CILIZ CNM,BENİM KIZLARINDA MAŞALLAH GÜRDÜR BANA ÇEKMİŞLER:cokkomik:AMA 6 YAŞINA KADAR CILIZ OLUYO SONRADAN GÜRLEŞİYO,BENİM VE ÇOCUKLARIN SAÇLARI HER 6 AYDA BİR MUTLAKA MAKAS DEĞDİRİRİM UZUNLUK ÖNEMLİ DEĞİL EN KÖTÜ İHTİMAL KIRIK ALDIRIRIMMAŞALLAH ÇOK CANLI OLUYO TAVSİYE EDERİM,KÜÇÜK KIZIMIN HENÜZ KESTİRMEDİM ÇOK HOŞUMA GİDİYO LÜLE SAÇLARI YAKINDA KESTİRİRİM AMA

cnm evet genetik birazda sac gürlügü
kızımın sacları babsına cekmiş olabilir düşüncesiyle sıfıra vurdurmak istiyordum
ama sordum kızma saclarını kayyu kibi yapalım dedim
o da "ama anne onun sacı yokki " dedi :hihi:
bende kıyamadım sıfıra vurdurmıcam sanırım
burdan cıkınca banyoda saclarının uclarını baya kestimm cok güzel olduu
inş gittikce gürleşirr

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm evet genetik birazda sac gürlügü
kızımın sacları babsına cekmiş olabilir düşüncesiyle sıfıra vurdurmak istiyordum
ama sordum kızma saclarını kayyu kibi yapalım dedim
o da "ama anne onun sacı yokki " dedi :hihi:
bende kıyamadım sıfıra vurdurmıcam sanırım
burdan cıkınca banyoda saclarının uclarını baya kestimm cok güzel olduu
inş gittikce gürleşirr

İNŞ CNM,BENİM KIZLARINDA ÇOK CILIZDI SAÇLARI BABAM GÜRLEŞSİN DİYE HER GELDİĞİNDE YADA BİZ GİTTİĞİMİZDE KESERDİ BENDE SENİN GİBİ HEP ELİMDE MAKASLA GEZERDİM:cokkomik:BENCE İŞE YARIYO SIK KESTİRMEK

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kız Elara senin bıdık akıllıymış maşallah. Onun saçı yok diyen dilini yesin annesi. Kurban olurum verene.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ELERA BENİ BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDAN ÇAĞIRDILAR,HANİ AİLE HEKİMLİĞİ OLAYI VAR YA ONDAN,KIZIMIN AAŞILARINI ÖZELE YAPTIRIYODUM AŞI KARTINA BAKMAMIZ LAZIM DEDİLER,NEYSE GİTMİŞKEN ŞURUBUDA YAZDIRAYIM DEDİM,DAHA ÖNCE EŞİM BAŞKA Bİ TANE ALMIŞTI BENZERİNİ SÖYLEMİŞTİM ,ECZACI DEVLET BUNU KARŞILAMIYO DEDİ:cokkomik:Bİ MUTLU OLDUM 2 TANE ALDIM,ACABA KIZMI YANLIŞ HATIRLIYO YOKSA SONRADANMI KALDIRDILAR İNŞ YANLIŞ ALMAMIŞIMDIR

OP
E

Elara

Misafir
Kız Elara senin bıdık akıllıymış maşallah. Onun saçı yok diyen dilini yesin annesi. Kurban olurum verene.
sagol cnm
annesine cekmiş aklıı
hiç aklıma gelmicek cvplar veriyor cok şaşırtıyor benii
gerci şimdiki cocukların hepsi bölee ,zehir gibi oluyor yeni bitmeler

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ELERA BENİ BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDAN ÇAĞIRDILAR,HANİ AİLE HEKİMLİĞİ OLAYI VAR YA ONDAN,KIZIMIN AAŞILARINI ÖZELE YAPTIRIYODUM AŞI KARTINA BAKMAMIZ LAZIM DEDİLER,NEYSE GİTMİŞKEN ŞURUBUDA YAZDIRAYIM DEDİM,DAHA ÖNCE EŞİM BAŞKA Bİ TANE ALMIŞTI BENZERİNİ SÖYLEMİŞTİM ,ECZACI DEVLET BUNU KARŞILAMIYO DEDİ:cokkomik:Bİ MUTLU OLDUM 2 TANE ALDIM,ACABA KIZMI YANLIŞ HATIRLIYO YOKSA SONRADANMI KALDIRDILAR İNŞ YANLIŞ ALMAMIŞIMDIR

aaa banada reçetesiz olmuyo demişlerdi
2 taneyi ne yapcan ezel gibi hemen bitirecenmi :)
nasıl kutusu ???

OP
E

Elara

Misafir

yazsana ismini özelden cnm
öel aşı olarak hangilerini yaptırcan
su çiçegini yaptırmışmıydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar