Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
unutma hiç bişeyi sen :hihi:
bak umutgemiside gelmedi bugün

umut akşam umut gemisi gelmiş bak neler yazmış :D :D :D :D

canlarım merhaba ne çok yazmışsınız öyle maşallah geçmişi yeni bitirdim.Yazılılarıom bitti ama öğrencilerin ödevleri,ayrıca müfettiş gelcek onun evraklarının hazırlıkları ve 23 nisan hazırlıkları tam gaz gidiyor.Uykusuzluk ve yorgunluktan ölüyorum inanır mısınız?Ayrıca haftasonu temizlikçi ablam gelcek temizlik var haftaya da kızıımın doğum günü hazırlıkları offf boğuluyorum ya şu nisan ayı bir bitseydi hayırlısıyla.Hepimnizi özlüyorum nasılsınız.Kakulecim çok sevindim bebişinin pıt pıtlarını duymana,Elaracım evini güle güle kullan boyattıktan sonra ohh bayılırım taze boya kokusuna herkes sevmeyebilir ama ben çok severim.Boncuğumu gördüm çok mutlu oldum içim sevinçle doldu Allahım şifalar versin yavrularına bağışlasın onu...Herkesi kocaman öpüyorum kızımı emzireceğim çıkmalıyım Allaha emanet olun beni unutmayın fazla girmiyorum diye:zonk:sizleri çok seviyor ve çok düşünüyorum.Umudum netteki tariflere güvenme canım bir ara girer sana yazarım güzel tariflerimden senin isteddiğn baSİT TARİFLER DE VAR ZOR TARİFLERİM DE VAR İSTEDİĞİNİ YAPARSIN.BİRER İKİŞER YOLLARIM .ÖPÜYORUMMMMMMM HEPİNİZİİİİİİİİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar