OP
Elara
Misafir
- #20.201
umut yazdıklarımı sadece sen üstüne alınma.
seninle birlikte asıl cok hoşnut olan ve partiyi başlatan güneşte üzerine alınsın
seninle birlikte asıl cok hoşnut olan ve partiyi başlatan güneşte üzerine alınsın
umut yazdıklarımı sadece sen üstüne alınma.
slm kızlarr
ütü yapıyorumm yazamıyorum
kızımın saclarını sıfıra vurdursammıı
varmı cocugunun sacını sıfıra vurdurup sac teli kalınlaşan yada gür cıkan???
sayfadan cıkış yapımadıgında 30 dk nick burda kalıyor cnm
BEN VE KARDEŞİM KÜÇÜKKEN BABAM ÇOK SIFIRA VERMİŞAMA BENİM GÜR SAÇLARIM KARDEŞİMİN CILIZ CNM,BENİM KIZLARINDA MAŞALLAH GÜRDÜR BANA ÇEKMİŞLER
AMA 6 YAŞINA KADAR CILIZ OLUYO SONRADAN GÜRLEŞİYO,BENİM VE ÇOCUKLARIN SAÇLARI HER 6 AYDA BİR MUTLAKA MAKAS DEĞDİRİRİM UZUNLUK ÖNEMLİ DEĞİL EN KÖTÜ İHTİMAL KIRIK ALDIRIRIMMAŞALLAH ÇOK CANLI OLUYO TAVSİYE EDERİM,KÜÇÜK KIZIMIN HENÜZ KESTİRMEDİM ÇOK HOŞUMA GİDİYO LÜLE SAÇLARI YAKINDA KESTİRİRİM AMA
bence o süre çok uzunnn
daha önce 15 dk idi.ondanda şikayet ettiniz sayfadan otomatik cıkış yapılıor,zırt pırt üyelik isteiyor diye
bende admine söledim oda 30 dk ya cıkarttı
Yok cnm henuz eklemedim.Demek istediğim eşinden çok seni ve minnoşunu görmek isterim.sen bende eklemiydin tuby?
eşimin resimelri var ama sadece ben görebiliyorumm
sen ekliysen bende ayarı degişitiryim görürsün ozaman
Bu arada profilde minnoş var değilmi?
[sıze="4"]
170-180 arası cnm
reglim cokda düzensiz degil artıkk[/sıze]
cnm evet genetik birazda sac gürlügü
kızımın sacları babsına cekmiş olabilir düşüncesiyle sıfıra vurdurmak istiyordum
ama sordum kızma saclarını kayyu kibi yapalım dedim
o da "ama anne onun sacı yokki " dedi
bende kıyamadım sıfıra vurdurmıcam sanırım
burdan cıkınca banyoda saclarının uclarını baya kestimm cok güzel olduu
inş gittikce gürleşirr
elera haskenanın söylediği fiyatlar senin o söylediğin fiyatla aynı sanırım hangisi daha uyguna geliyo
Yok cnm henuz eklemedim.Demek istediğim eşinden çok seni ve minnoşunu görmek isterim.
sagol cnmKız Elara senin bıdık akıllıymış maşallah. Onun saçı yok diyen dilini yesin annesi. Kurban olurum verene.
şuan ekli resimlerim yok ama ekelrimm
kızımın cok resmi var ilk fırsatta eklerim
ay ben haskenadanmı istesem o zaman 2 tane 7 kullanımlık daha mantıklı sanki ne dersin elera[sıze="4"]
burda 7 kullanımlık olan 120 lira ,haskenanın yollıyacagı 65 lira filan
20 kullanımlık olan burda 180 lira
haskenanın orda 160 lira[/sıze]
ELERA BENİ BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDAN ÇAĞIRDILAR,HANİ AİLE HEKİMLİĞİ OLAYI VAR YA ONDAN,KIZIMIN AAŞILARINI ÖZELE YAPTIRIYODUM AŞI KARTINA BAKMAMIZ LAZIM DEDİLER,NEYSE GİTMİŞKEN ŞURUBUDA YAZDIRAYIM DEDİM,DAHA ÖNCE EŞİM BAŞKA Bİ TANE ALMIŞTI BENZERİNİ SÖYLEMİŞTİM ,ECZACI DEVLET BUNU KARŞILAMIYO DEDİBİ MUTLU OLDUM 2 TANE ALDIM,ACABA KIZMI YANLIŞ HATIRLIYO YOKSA SONRADANMI KALDIRDILAR İNŞ YANLIŞ ALMAMIŞIMDIR
ELERA BENİ BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDAN ÇAĞIRDILAR,HANİ AİLE HEKİMLİĞİ OLAYI VAR YA ONDAN,KIZIMIN AAŞILARINI ÖZELE YAPTIRIYODUM AŞI KARTINA BAKMAMIZ LAZIM DEDİLER,NEYSE GİTMİŞKEN ŞURUBUDA YAZDIRAYIM DEDİM,DAHA ÖNCE EŞİM BAŞKA Bİ TANE ALMIŞTI BENZERİNİ SÖYLEMİŞTİM ,ECZACI DEVLET BUNU KARŞILAMIYO DEDİBİ MUTLU OLDUM 2 TANE ALDIM,ACABA KIZMI YANLIŞ HATIRLIYO YOKSA SONRADANMI KALDIRDILAR İNŞ YANLIŞ ALMAMIŞIMDIR