Oy oy cokta mütavaziyiz hepimizde cok güzeliz süperiz citiriz seksüyüz bu topikteki hatunlarin üstüne hatun yok dünyada.....:sirin:
Oy oy cokta mütavaziyiz hepimizde cok güzeliz süperiz citiriz seksüyüz bu topikteki hatunlarin üstüne hatun yok dünyada.....:sirin:
nasıl yükleniyo resim bi anlatsanıza bana
bi bakayım bişeyler yapabilirmiyimmm
güneşim için
Kiz nerdesin bak uyuyacam yada ev temizliyecem ne bilem ikisinide yapmam lazim ama sen yoksun kiz gel beraber uyuyalim yada gel beraber ev temizliyelim demiyom ha gelde iki lafin belini kiralim...
kız ezel avatarındakı resminin memesinin kara ucu gözüme çarpıp duruyone uçlu hatun bulmuşun
kız ezel avatarındakı resminin memesinin kara ucu gözüme çarpıp duruyone uçlu hatun bulmuşun
ezell bana bi anlat bacım güneş için resim koyacam bende
nasıl yapayımm
yna3
yna3
yna3
yna3
geldim geldiimmm hamiş hamiş yormayın beni![]()
yok artıkkk kız nasıl fark ettin onu ne zamandır ben hiç dikkat etmemişim benim memişte öyle olacak kocaman olucak oğlum rahat rahat tutacak ucundan
Abovvvvvvv bu ne azginlik kiz hormonlar tavan yapmis en güzel tad ha???????ky:
Hemen simarma biz gördük bi sana göstermedide ondan sey ediyo....
Oy yerim ben o hamisin göbisindeki sehzadeyi insaAllah insaAllah kiz 14 Nisan miydi beklenmeyen tarih ....
hayatım haksızmıyım ne yerken sizi doruklara çıkarıyo zirveye uçuruyoo tek bişe onuda anlasın senn:cikolata:
umut geldin mi yemekten ben izmir köfte yedim
yemekte sen ne yedin:nk:
Kiz Gurbet sen eskidende citirdin zayifladin dahada bi citir oldun MasaAllah .....
Oy yerim ben o hamisin göbisindeki sehzadeyi insaAllah insaAllah kiz 14 Nisan miydi beklenmeyen tarih ....
Dondurma diyom ben sen ne diyon....
<afıyet olsun bcm ne yedın enıde tıkadı muz kayısı hurma yakızlar bişeyler yiyip gelirim çok acıktım görüşürüz
kız kacak nerelerdesın gozukmuyon epeydırselammmmmmmm bende dıyom kulagım cınlıyo nıyeeeeeeeeeeee acep
bende gormedımmmmGörmeyenler icin büyük kayip o kadar söyleyeyim...Podyumdaki bir cok manken Egemin yaninda mok yemis...
canımm benim tekrar yükliyeyim
ohh afıyet olsun güneşş gidicem bende sımdı yemeğe ama canım bır sey ıstemıyoo kızlar yıyınce anşlıyorum acıktıgımı
ohh afıyet olsun güneşş gidicem bende sımdı yemeğe ama canım bır sey ıstemıyoo kızlar yıyınce anşlıyorum acıktıgımı
evet canımmm 14 nisan ama ben önümüzdeki pazartesi test yaparım yani ayın 11 de
tmm hayatım bende onu diyomm
canım bakZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu siteye gir ordaki browse yazan kutucuğa tıkla hangi resmi koyacaksan dosyadan seç alttan resmin boyutunu seç 640-480 falan yapabilirsin sonra uplaod nuw yazan yere tıkla çıkan linki burda cevap yazdığımız yer varya onun üstündeki seçeneklerden dağ resmi olana tıkla linki yağıştır gönder