kız daha hamiş olmadan herşeyi öğrenmişsin şehzademıze iii annne olacanmini etek çok yanlış yapıyorsun ara öğünlerde olmalı 2 saatte bir bişeyler yemelisin akşam geç saatte yememelisin kan şekerini çok düşürüp birden yükseltiyorsun bebişe zararlı
ezelciğim bu anlattıklarınn profilim için geçerli dimi
ben profilimie atmak istiyorum çünkü
kızllar yazın zaten dondurma yıyemeyecez yeseydık bıle emınım bu kadar dondurmadan sonra ögg gelırdı heralde
kızllar yazın zaten dondurma yıyemeyecez yeseydık bıle emınım bu kadar dondurmadan sonra ögg gelırdı heralde
profile balşka bu anlattığım sayfaya dur profil içinde yazıcam
:1::1::1::1::1::1::1::1:Bende bi dene muz yiyem barim...
Bende bi dene muz yiyem barim...
muzzcu haskenayee canım ha dondurma ha muzzz ne farkı var
ky:
eee körle yataan sası kalkarmıs cancazımKiz süperdi iste sonunda icindeki BerniL i sonunda cikarttin disari ....:sila:
Bu kadar kalabaligin tek eksigi ELARA nere gitti kiz bu cadi?
ıns oglusum olsun ondan sonra kagıtta yerız ancak cnmhayatım sende külahta almazsın kasede al onu ye daha bereketli koy kağıt helvanın arasına ısır ısır yeee ayyy canım çekti sana tarif ederken
ky:
ben sabahdır ıkı dene yedımmuzzcu haskenayee canım ha dondurma ha muzzz ne farkı var
ky:
eee körle yataan sası kalkarmıs cancazımcok zorladım ama buraya kadar dedım dermısım
kızıyla ılgılenıyo heralde
ıns oglusum olsun ondan sonra kagıtta yerız ancak cnmher yeyısde aklıma gelır valla umut kız unutulmaz oldun dızı gıbı
eee körle yataan sası kalkarmıs cancazımcok zorladım ama buraya kadar dedım dermısım
kızıyla ılgılenıyo heralde
ıns oglusum olsun ondan sonra kagıtta yerız ancak cnmher yeyısde aklıma gelır valla umut kız unutulmaz oldun dızı gıbı
[sıze="4"]
ben sabahdır ıkı dene yedım[/sıze]
:1::1::1::1::1::1::1::1:ky:
ky:
ky:
ky:
ky:
ky:
ben sabahdır ıkı dene yedım
<afıyet olsun bcm ne yedın enıde tıkadı muz kayısı hurma ya
kız kacak nerelerdesın gozukmuyon epeydırbende gormedımmmm
((((
bende ıstıoym egemcımm((
ewet cnm aynen öle kızlar ya ınanın bak bı oglumda olsa kesınlıkle ben gene gelırım sızle sohbet etmeye ya hamıs kalanlar pek gelmıyo ama ne bıleyım valla canımsınız hepınız yacnm sen beni zaten unutmayacaksınkiii hiççç