ben sabahdır ıkı dene yedım
Hay MasaAllah aksamada 1 tane yersin ye canim ye bol bol ye iyidir...
ben sabahdır ıkı dene yedım
cnm benimmmm sen anlatınca hemen anlıyom kız
Kiz ne oldu saskin ben gercek muzdan bahsettim bu saatte öbürünü nerden bulam bide dükkan kapali akilim iceri giris yasagi var...
Dogru diyonda ben genelde dondurmayida muzuda aksama yemeyi severim ......Karanlikta daha iyi ....:nanik:
:seviyorum::seviyorum::seviyorum:
ewet cnm aynen öle kızlar ya ınanın bak bı oglumda olsa kesınlıkle ben gene gelırım sızle sohbet etmeye ya hamıs kalanlar pek gelmıyo ama ne bıleyım valla canımsınız hepınız ya
hıssstttttt sus kımse duymasın aksamkı harıc ewet ewet ıkı denehemde 2 tanee:ilknur::ilknur::ilknur:
oh afıyet olsun bende aksama yapcam sabah kızarttım patatesıde salatayıda aksam yerın kız patates dayanmıyo yaw ah bu ogluslar cok cekdırdı bıze rengınpatates kızarttım cnm yanına kereviz havuç salatası,
Hu hu aybamu gecmisimi okuyon kiz kücük prensesin nasil ses ver aybamu küsmüyüz kiz yokusam....:acep:
umut bak profilinde albüm oluşturmayı anlatıyorum çok basit zaten
profilim e giriyorsun
girince sol taraftaki seçeneklerde Pictures & Albums yazan yere tıklıyorsun oraya albümün adını açıklama vs.. yazıyorsun
altta seçenekler çıkıyor albümü tüm sitemi görsün sadece arkadaşlar mı görsün onu seçiyorsun göndere tıklıyorsun
resim yükle yazısı çıkıyor ona tıkla
sonra gözat yükle var gözata tıklayıp resmi seçip resim ekleye tıkla çıkan sayfada değişiklikleri koydete tıkla okey hazır
gurbet resmini yüklermisiiiiiin cnm
tmm cnm dınleyecem sözunu 3 dene kızı boosunamı ettıkHay MasaAllah aksamada 1 tane yersin ye canim ye bol bol ye iyidir...
ewet cnm aynen öle kızlar ya ınanın bak bı oglumda olsa kesınlıkle ben gene gelırım sızle sohbet etmeye ya hamıs kalanlar pek gelmıyo ama ne bıleyım valla canımsınız hepınız ya
ewet cnm aynen ...yaprakda var ıstısnalar kaydeyı bozmaz ama genelde öle oluyoDogru söylüyon kiz hamis kalanlar yok 2011 Eylül annesi yok 2011 Kasim annesi böyle topige kayiyorlar bi bizi MINI terketmedi vefali hatunbende hep gelecem buraya taki bizim gruptan kizlarin hepsi hamis kalip ogluslari kizlari kucagina alana kadar sonra baska topik acar Elara oradan devam ederiz...
hıssstttttt sus kımse duymasın aksamkı harıc ewet ewet ıkı denekız benıde bozdunuzya helal olsun dermısım
oh afıyet olsun bende aksama yapcam sabah kızarttım patatesıde salatayıda aksam yerın kız patates dayanmıyo yaw ah bu ogluslar cok cekdırdı bıze rengın
resmin uzantısını ne yapacam ezelll
kızlar üstünüze alınmayın bu sevgi sözcüklerinin hepsi benimdi
:ayna::ayna::ayna::ayna:
Burdayım canıımmmmm :cee Geçmişe bakmaya çalışıyordum biraz küser miyim ben size hiççççç....... Prensesim iyi allahıma şükürler olsun korkuttu beni cadı akşamdan beri kıpırdamadı bende korkup doktora gittim sabah uyuyormuş cadı. Dedim bu ne uykusu bu kadar.
Bu arada herkes kilolardan falan konuşmuş yarama bastınızzz...... Ben tam 36 beden her giydiği şak diye oturan bi hatun idim 24 hafta öncesine kadarrrrr.... Şimdiyse 27 beden kotlarını muhtemelen bi daha giyemicek olan tombalak bir hatun olduuummmmm.....Olsun ama kızışım iyi olsunda değer ona bebikim beniiimmmmm
tmm cnm dınleyecem sözunu 3 dene kızı boosunamı ettıkrengın aksam bunlar bızden bahsettıler bcm okumadınmı
ewet cnm aynen ...yaprakda var ıstısnalar kaydeyı bozmaz ama genelde öle oluyo
rengin bende seni görmedimmm cnm