Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
cnm benimmmm sen anlatınca hemen anlıyom kız :eek::eek::eek::eek:

umut bak profilinde albüm oluşturmayı anlatıyorum çok basit zaten

profilim e giriyorsun

girince sol taraftaki seçeneklerde Pictures & Albums yazan yere tıklıyorsun oraya albümün adını açıklama vs.. yazıyorsun

altta seçenekler çıkıyor albümü tüm sitemi görsün sadece arkadaşlar mı görsün onu seçiyorsun göndere tıklıyorsun
resim yükle yazısı çıkıyor ona tıkla

sonra gözat yükle var gözata tıklayıp resmi seçip resim ekleye tıkla çıkan sayfada değişiklikleri koydete tıkla okey hazır

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
:seviyorum::seviyorum::seviyorum:
ewet cnm aynen öle kızlar ya ınanın bak bı oglumda olsa kesınlıkle ben gene gelırım sızle sohbet etmeye ya hamıs kalanlar pek gelmıyo ama ne bıleyım valla canımsınız hepınız ya

kızlar üstünüze alınmayın bu sevgi sözcüklerinin hepsi benimdi
:ayna::ayna::ayna::ayna:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

aybamu

Üye
Tepki
38
Hu hu aybamu gecmisimi okuyon kiz kücük prensesin nasil ses ver aybamu küsmüyüz kiz yokusam....:acep:

Burdayım canıımmmmm :cee Geçmişe bakmaya çalışıyordum biraz küser miyim ben size hiççççç....... Prensesim iyi allahıma şükürler olsun korkuttu beni cadı akşamdan beri kıpırdamadı bende korkup doktora gittim sabah uyuyormuş cadı. Dedim bu ne uykusu bu kadar.
Bu arada herkes kilolardan falan konuşmuş yarama bastınızzz...... Ben tam 36 beden her giydiği şak diye oturan bi hatun idim 24 hafta öncesine kadarrrrr.... Şimdiyse 27 beden kotlarını muhtemelen bi daha giyemicek olan tombalak bir hatun olduuummmmm.....Olsun ama kızışım iyi olsunda değer ona bebikim beniiimmmmm :panter:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut bak profilinde albüm oluşturmayı anlatıyorum çok basit zaten

profilim e giriyorsun

girince sol taraftaki seçeneklerde Pictures & Albums yazan yere tıklıyorsun oraya albümün adını açıklama vs.. yazıyorsun

altta seçenekler çıkıyor albümü tüm sitemi görsün sadece arkadaşlar mı görsün onu seçiyorsun göndere tıklıyorsun
resim yükle yazısı çıkıyor ona tıkla

sonra gözat yükle var gözata tıklayıp resmi seçip resim ekleye tıkla çıkan sayfada değişiklikleri koydete tıkla okey hazır

resmin uzantısını ne yapacam ezelll

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ewet cnm aynen öle kızlar ya ınanın bak bı oglumda olsa kesınlıkle ben gene gelırım sızle sohbet etmeye ya hamıs kalanlar pek gelmıyo ama ne bıleyım valla canımsınız hepınız ya

Dogru söylüyon kiz hamis kalanlar yok 2011 Eylül annesi yok 2011 Kasim annesi böyle topige kayiyorlar bi bizi MINI,Yaprak,Can parcam,aybamu,Kakulee daha adini hatirlayamadigim topige gelen arkadaslarbizleri terketmedi vefali hatunlarbende hep gelecem buraya taki bizim gruptan kizlarin hepsi hamis kalip ogluslari kizlari kucagina alana kadar sonra baska topik acar Elara oradan devam ederiz...

OP
G

gunness

Misafir

söylediklerine o kadar içtenlikle inanıyorum ki valla aynı duyguları yaşıyorum.
burada sizinle konuştuğumda yüzüm gülüyo ne kadar moralim bozuk olsada

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Dogru söylüyon kiz hamis kalanlar yok 2011 Eylül annesi yok 2011 Kasim annesi böyle topige kayiyorlar bi bizi MINI terketmedi vefali hatunbende hep gelecem buraya taki bizim gruptan kizlarin hepsi hamis kalip ogluslari kizlari kucagina alana kadar sonra baska topik acar Elara oradan devam ederiz...
ewet cnm aynen ...yaprakda var ıstısnalar kaydeyı bozmaz ama genelde öle oluyo

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hıssstttttt sus kımse duymasın aksamkı harıc ewet ewet ıkı dene:hihi::hihi::hihi::hihi:kız benıde bozdunuzya helal olsun dermısım

oh afıyet olsun bende aksama yapcam sabah kızarttım patatesıde salatayıda aksam yerın kız patates dayanmıyo yaw ah bu ogluslar cok cekdırdı bıze rengın

valla bugün hem sabah ,hem öğlen yedim valla ,hiç sorma ya

OP
E

Elara

Misafir
slm kızlarrrr
resimelrmi koyulduuu banananeee bende istiyommm:bitter:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar üstünüze alınmayın bu sevgi sözcüklerinin hepsi benimdi
:ayna::ayna::ayna::ayna:

Hi nolacak birazcik mutlulugu cok gördün bize bizde azucuk sevinsek olmazmi?

Burdayım canıımmmmm :cee Geçmişe bakmaya çalışıyordum biraz küser miyim ben size hiççççç....... Prensesim iyi allahıma şükürler olsun korkuttu beni cadı akşamdan beri kıpırdamadı bende korkup doktora gittim sabah uyuyormuş cadı. Dedim bu ne uykusu bu kadar.
Bu arada herkes kilolardan falan konuşmuş yarama bastınızzz...... Ben tam 36 beden her giydiği şak diye oturan bi hatun idim 24 hafta öncesine kadarrrrr.... Şimdiyse 27 beden kotlarını muhtemelen bi daha giyemicek olan tombalak bir hatun olduuummmmm.....Olsun ama kızışım iyi olsunda değer ona bebikim beniiimmmmm :panter:

Herseyin yolunda olmasina sevindim canim bosver kiz kilolari kizin olsun zayiflarsin anne kiz söyle giyersiniz citi piti gezersiniz MasaAllah...

tmm cnm dınleyecem sözunu 3 dene kızı boosunamı ettık:hihi::hihi: rengın aksam bunlar bızden bahsettıler bcm okumadınmı :hihi::hihi:

Daha renginnn i acamadik ama az kaldi yakinda oda tutamayacak kendini....:ayk:

ewet cnm aynen ...yaprakda var ıstısnalar kaydeyı bozmaz ama genelde öle oluyo

He bende yazdim yapragi aybamu yu Can parcami kakulee yi ana liste gittikce uzuyor istersen bak msj sen yanlis alinti yapmissin hemen düzelt yoksa bunlar beni öldürecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar