Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aybamu

Üye
Tepki
38
Dogru söylüyon kiz hamis kalanlar yok 2011 Eylül annesi yok 2011 Kasim annesi böyle topige kayiyorlar bi bizi MINI terketmedi vefali hatunbende hep gelecem buraya taki bizim gruptan kizlarin hepsi hamis kalip ogluslari kizlari kucagina alana kadar sonra baska topik acar Elara oradan devam ederiz...

Ben ben ben :sirin: Bende hamileyim ve sizinleyim hemde burda hamile kalmadan burdayım bakın en çok ben seviyom siziiiiiii :nk:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
<cnm okula cıkıyom kızlar ıstısnalar harıc dedık zaten kımse alınmasın canparcam yaprak mını gelenler harıccc sevıyom sızı ben kactım gelınce gorusuruz

aybamu

Üye
Tepki
38
Hi nolacak birazcik mutlulugu cok gördün bize bizde azucuk sevinsek olmazmi?

Herseyin yolunda olmasina sevindim canim bosver kiz kilolari kizin olsun zayiflarsin anne kiz söyle giyersiniz citi piti gezersiniz MasaAllah...

Daha renginnn i acamadik ama az kaldi yakinda oda tutamayacak kendini....:ayk:

He bende yazdim yapragi aybamu yu Can parcami kakulee yi ana liste gittikce uzuyor istersen bak msj sen yanlis alinti yapmissin hemen düzelt yoksa bunlar beni öldürecek...

Sağol canım öyle yapıcaz inşallahhh.... Zaten daha alışveriş falan yapmadın badidir hastane çıkışıdır falan hiçbişeyimiz yok ama elbiselerimizi bi görsenizzzz :hihi: Babasıyla her gördüğümüz güzel elbiseyi alıyoruz çocuk yatıp kalkıp elbise giyecek artık :hihi:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Bende bebe kiyafeti satan magazalara gidince ilk rotam kiz bebegi reyonu bayiliyorum ya aman ne yapalim erkegin adi kizin tadi var bacim ...Rabbim hic birinin eksikligini göstermesin ama kiz cocuklarinda kiyafet secenegi daha cok....

OP
E

Elara

Misafir
kız kesın dedın sen yağ mı çekıyo buu

canım inşallahh kendı evınızı alırsınız inşallah sen akıllı kadınsın ne yap et yaparsın çocuk okula başlamadan keske 2, olmadan alabılsen
altın maltın neyın var sat al canım valla ev olsun içinde sımıt yesen başın ağrımaz

sagol cnm almaya niyetimiz var ama kafama göre bulamadım bi ev
şuan oturdugum evi satarasa adamm fiaytıda işimize gelirse alırız inşş
maşallah sizde genc yaşta ev sahibi olmuşsnuzz ne güzel

oh olsun size geceleri resimleri yüklüyodunuz sonrada alıntı yapmayın silecem diyosunuz,biz burda çıldırıyoduk:hihi:nasıl bi duyguymuş

:hihi: enee içine dertmi oldu gızzz
ne zaman resim istedinde koymadık bacımm
o resimleri gece koyma maksadımn misafirlerin filan olmayışındannn
yoksa sizden gizlim saklım yokk

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sagol cnm almaya niyetimiz var ama kafama göre bulamadım bi ev
şuan oturdugum evi satarasa adamm fiaytıda işimize gelirse alırız inşş
maşallah sizde genc yaşta ev sahibi olmuşsnuzz ne güzel

:hihi: enee içine dertmi oldu gızzz
ne zaman resim istedinde koymadık bacımm
o resimleri gece koyma maksadımn misafirlerin filan olmayışındannn
yoksa sizden gizlim saklım yokk

tabi dert oluyodu:mendil:hep biz yokken yapıyosunuz,bidaha bizide bekleyin,ya şu misafirleri nasıl şutlarız acep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar