Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bu güneşş öldürecek beniiii
onun için yükledimmmm ne zorluklarla :hihi:
şimdide güneşş yokkk

OP
E

_eZeL_

Misafir
hemde ne cadııııı
ama cok şekersin cnmm
özellikle gelinlik fotolarında süpersinnnn
eşinde kardeşim olsunn o da hoş ,yakışmışsınızz

:eek:ys::eek:ys: ay çok teşekkür ederim gelin olduğum zaman çok zayıftım sevmiyorum gelin olduğum hallerimi yüzüm çok zayıf

OP
M

minietek

Misafir
mini etek çok yanlış yapıyorsun ara öğünlerde olmalı 2 saatte bir bişeyler yemelisin akşam geç saatte yememelisin kan şekerini çok düşürüp birden yükseltiyorsun bebişe zararlı

canım ara ögünde cevız ve kuru üzüm yıyorum bugun bıttı gıdıp bırazdan yıne alcam

hamılelıkte gerçekten öle abartmamaya çalışıyorum en azından abur cubur yemıyorum ama onun dısında yıyorum ya yedıklerım fazla bıle belkıde

ye ama yemeğini yeğenimize iyi bak tosun olsun :cikolata::cikolata:
inşallah varya ınternette bır yazı bulamadım şu aylarda şunu yemek ıyı falan bır yazı bulsam bu ara beynı gelıstıgını bılıyorum onun için cevız yıyorum
elara böle bır yazı varmı bır yerde ben bulamadımm
Ben ben ben :sirin: Bende hamileyim ve sizinleyim hemde burda hamile kalmadan burdayım bakın en çok ben seviyom siziiiiiii :nk:
bende bırakmam
ya hamıle topıgınde çok sık gırersem bebeği kafama çok takıyorumm stres yapıorum burda kafam dağılıyoo zaten az çok neler yapmam gerektıgını bılıyorum okuyorum öğrenıyorum sıkmaya gerek yok yaa
sagol cnm almaya niyetimiz var ama kafama göre bulamadım bi ev
şuan oturdugum evi satarasa adamm fiaytıda işimize gelirse alırız inşş
maşallah sizde genc yaşta ev sahibi olmuşsnuzz ne güzel

:hihi: enee içine dertmi oldu gızzz
ne zaman resim istedinde koymadık bacımm
o resimleri gece koyma maksadımn misafirlerin filan olmayışındannn
yoksa sizden gizlim saklım yokk

canım valla aldık ama zorlanıyoruz baya ben butun altınlarımı sattım 3 bıleklık bır set kaldı kendıme suara doğru düzgün bırsey alamıyorum bıle gönlumce alamıyorum ıstedıgımı

ama ben çokkk aşırı istiyordum evı alyansıma kadar satarım yıne alırım dıyordum

sağolsun kayınpederım annem de yardım ettı kayın pederım hala her ay yarı taksıdı ödüyor

kayınvalıdem ben senın kadar ıstemedım ıstesem alırdım belkı dıo ben çokk fazla istedım şartlarımı zorladım biraz da biriktirmiştik
şimdi sağlıkla bebeğim doğsun ona gelen butun altınlarıda bozdurup kredıye ara ödeme yapıcam zaten ev bebeklerıme kalcakk

bır arkadaş eşinin borçları kredılerı durduğu halde altın tutuyo evde yerım ben öle aileyi öyle yuvayı iki yakalarıda bır araya gelmıyo tabıı

ben kocamdan para saklarım ama ya bırıktırmek ıcın saklarım yada kötü zamanda vermek için artık saklayamıyorum da

neyse valla bır herkesın bebeği olsun çooookk istiyorum bırde herkesın evı olsunnnnn inşallahhh sağlıkla mutlulukla

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tşkelr cnmmm aminnnn

ben gördümmmmm
maşalalh o da cok fitt ve hanımmm birii

tmm cnmm senin için tekrar yüklerim resimleriiii

:hihi:çok sağol cnm,elera benim kızlarda özellikle büyük kızım seni çok merak ediyo öbür tarafta göremedi kaçırdı,kesin gözlerine vurulurlar bayılıyolar renkli göze anaları kılıklılar:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
:hihi:çok sağol cnm,elera benim kızlarda özellikle büyük kızım seni çok merak ediyo öbür tarafta göremedi kaçırdı,kesin gözlerine vurulurlar bayılıyolar renkli göze anaları kılıklılar:hihi:

cnm face varsa ekle beni.oraya koyayım kızımın eşimin ve benim resimlerimii
evimin işi bitince onlarıda yükleyimm
sende kızlarının resimlerini koyy bende cok merak ediyom senden olma meyveleri:hihi:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
umutçuum sonunda gördümm senii hoş hatunmuşsun bernil rengin sizleri merak ediyom sizide görmek istiyomm bananeee:zopa:

OP
E

Elara

Misafir
ben asıl kocalarınızı merak ediyorum yaa
ezel
ece
bernil
demet
boncuk
deyyan
truf
asilmavi
kakule
bestembenim

bunların eşlerinide gördümmm:nanik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar