Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
Kiz nerdesin bak uyuyacam yada ev temizliyecem ne bilem ikisinide yapmam lazim ama sen yoksun kiz gel beraber uyuyalim yada gel beraber ev temizliyelim demiyom ha gelde iki lafin belini kiralim...

geldim geldiimmm hamiş hamiş yormayın beni :D

kız ezel avatarındakı resminin memesinin kara ucu gözüme çarpıp duruyo :hihi::hihi:ne uçlu hatun bulmuşun

yok artıkkk kız nasıl fark ettin onu ne zamandır ben hiç dikkat etmemişim benim memişte öyle olacak kocaman olucak oğlum rahat rahat tutacak ucundan :p

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezell bana bi anlat bacım güneş için resim koyacam bende
nasıl yapayımm

canım bak bu siteye gir ordaki browse yazan kutucuğa tıkla hangi resmi koyacaksan dosyadan seç alttan resmin boyutunu seç 640-480 falan yapabilirsin sonra uplaod nuw yazan yere tıkla çıkan linki burda cevap yazdığımız yer varya onun üstündeki seçeneklerden dağ resmi olana tıkla linki yağıştır gönder

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Hemen simarma biz gördük bi sana göstermedide ondan sey ediyo....

geldim geldiimmm hamiş hamiş yormayın beni :D

yok artıkkk kız nasıl fark ettin onu ne zamandır ben hiç dikkat etmemişim benim memişte öyle olacak kocaman olucak oğlum rahat rahat tutacak ucundan :p

Oy yerim ben o hamisin göbisindeki sehzadeyi insaAllah insaAllah kiz 14 Nisan miydi beklenmeyen tarih ....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Hu hu aybamu gecmisimi okuyon kiz kücük prensesin nasil ses ver aybamu küsmüyüz kiz yokusam....:acep:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar bişeyler yiyip gelirim çok acıktım görüşürüz
<afıyet olsun bcm ne yedın enıde tıkadı muz kayısı hurma ya
selammmmmmmm bende dıyom kulagım cınlıyo nıyeeeeeeeeeeee acep:lala::lala::lala::lala:
kız kacak nerelerdesın gozukmuyon epeydır:hihi:
Görmeyenler icin büyük kayip o kadar söyleyeyim...Podyumdaki bir cok manken Egemin yaninda mok yemis...
bende gormedımmmm:(((((

canımm benim tekrar yükliyeyim :)

bende ıstıoym egemcımm:(:(:)((

OP
E

_eZeL_

Misafir
ohh afıyet olsun güneşş gidicem bende sımdı yemeğe ama canım bır sey ıstemıyoo kızlar yıyınce anşlıyorum acıktıgımı

mini etek çok yanlış yapıyorsun ara öğünlerde olmalı 2 saatte bir bişeyler yemelisin akşam geç saatte yememelisin kan şekerini çok düşürüp birden yükseltiyorsun bebişe zararlı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım bak bu siteye gir ordaki browse yazan kutucuğa tıkla hangi resmi koyacaksan dosyadan seç alttan resmin boyutunu seç 640-480 falan yapabilirsin sonra uplaod nuw yazan yere tıkla çıkan linki burda cevap yazdığımız yer varya onun üstündeki seçeneklerden dağ resmi olana tıkla linki yağıştır gönder

ezelciğim bu anlattıklarınn profilim için geçerli dimi
ben profilimie atmak istiyorum çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar