Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Selam kızlar nihayet geldim çok özledim sizi. Ara ara baksamda pek yazamadım ve 1 haftalık okumam gereken geçmiş var. :acep:

egem hamilemişsin çok tebrik ederim canım hayırlısı olsun.

milkgirl hoşgeldin canım. Nihayet bizi buldun canım.

Kızlar ya benim nicki ben baştan nilaycansu aldım izin vermedi ben de nilayy yaptım. Bu sitede başka nilaycansu olabilir mi ya da ben mi beceremedim anlamadım.

AAA cnm bende dedimki bizim nilaycansu mu acabaaa ... aman sorma ben çok zor buldum gelen mesajlarda viruüüüs yazıyordu özelleri hep sildi zaten adamlar en son haskena adıyla girdim boncuk iöçin mesaj atmış googleda ardım buldum iy saklanmışsınız benim bilg bilgim çok zayıf birazda ondan oldu

OP
A

asidemet

Misafir
Anladım ki; İnsanlar; Susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi bileni ça...ntada KEKLİK sanıyorlar..!! Oysa ki; Biz istediğimiz kadar HAYATIMIZDALAR..!! Göz yumduğumuz kadar DÜRÜSTLER, ve sustuğumuz kadar İNSANLAR........

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
eee bu ay denemelr e devam mı bio ne durumda senin adet sonrasını yada çin takvimini mi uyguluyosun diyet yapıyo musun ben şimdiye kadar bekledim bio yine uymuyorda çin uyuyo bu ay bio yumda uyuyor onada cesater edemem heralde

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara birdaha beta yaptırmadım bu gün gittik dr a vajinal bakalım sorun var gibiyse beta isteriz dedi...
baktı keseler göründü şimdilik normal hatta 3 gün falan önde kese boyutu dedi son adete göre..

OP
A

asidemet

Misafir
eee bu ay denemelr e devam mı bio ne durumda senin adet sonrasını yada çin takvimini mi uyguluyosun diyet yapıyo musun ben şimdiye kadar bekledim bio yine uymuyorda çin uyuyo bu ay bio yumda uyuyor onada cesater edemem heralde

canım çin uymuyor bu ay bio? bilmiyorum daha kendi çapımda diette yapıyorum süt filan eloş günlerimi verirse bakıcam ama yuma gelirse bilmiyorum mayıs sanki daha bi uygun gibimi acaba ???????? öffff nezor bu yaaaaaaaaa

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
AAA cnm bende dedimki bizim nilaycansu mu acabaaa ... aman sorma ben çok zor buldum gelen mesajlarda viruüüüs yazıyordu özelleri hep sildi zaten adamlar en son haskena adıyla girdim boncuk iöçin mesaj atmış googleda ardım buldum iy saklanmışsınız benim bilg bilgim çok zayıf birazda ondan oldu

Evet canım eski nilaycansu yum. Tekrar hoşgeldin kolay gelsin sana geçmiş çok fazla valla oku oku bitmez.:dertli:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ciddi şekilde migrenim tuttu bu akşam kızlar giderek şiddeti artıyor..eşim parol iç diyo ama bu beni kesmez ama başka da çare yok şimdilik umarım ilerlemez

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
slm kızlarr
anenmgilde beraber yemek yedik cay içtik geldikkk
şimdide kardeşim kızın anensiyle tanışmaya gittii:)
yeni egldim eveee

kız aynı sinem kobala benziyor
uzun boylu sacları uzun ve düz
giyim tarzı filan cok hoşş, ve sempatik bıirii
benim hoşuma gittiii ,inşallah hayırlı isee olsun diyorumm :)

Hayırlısı olsun canım Behlül damat oluyor desene. Ben sondan başladım geçmişe doğru sürükleniyorum:deli: Abinin bebişin cinsiyeti belli oldu mu daha göremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar