evet yaa ben hiç sevmiyorum kışı bıtsın gıtsınn
bende ilkbaharı seviyorum
aynen cnm malesef öle
cnm senin takviyeler bugün yarın gelir
evet yaa ben hiç sevmiyorum kışı bıtsın gıtsınn
aynen cnm malesef öle
günaydın kızlarr slm yeni geldim daha)
günaydın kızlar
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
gunaydın umut ezel mını etek yenı gelecek arkadarlar hepınıze gunaydın gunaydın
bende okurum canım
günayddınn kızlarrrrrrrrrrr
günaydın kızlarr slm yeni geldim daha)
hepinize günaydııınlaaarrrrrrrrrrrrrrr
umut regline kaç gün var
günaydınn ezell
kızlar durumlar nasıl ezel umut
ay bılmıyomkıı ya takıpde etmıyom elara edıyodu adım adım daha nerdeler benım bılmıyom sen edıyonmu umut??[sıze="3"]
bende ilkbaharı seviyorum
cnm senin takviyeler bugün yarın gelir[/sıze]
stresliyim derken yeni buro actik yaklasik 4 ay oldu ve evin butun yuku bende esim sadece buroyla yatip orayla kalkiyor 3 elaman calisiyor kendini büro toparayana kadar butun yuk bende
alisveris
cocuklarin okula getirilip goturulmesi
ev temizligi
yemek yapmak
cocuklarin sosyal faaliyetleri
pazartesi... ufakligi krese goturuyorum,aksam turk okuluna getirip goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyoruz,
sali... ogleden sonra dersleri yok parklara goturuyorum,aksam ingilizce kursuna gidiyor kizim
carsamba...ufakligi krese goturuyorum, sonra capoeira kurslari var oglanlarin oraya goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyorum,
persembe...camasir yikiyorum her persembe ogleden sonra okullari var
cuma....camasir katlayip utu yapiyorum ogleden sonra okul var ve esimin yengesine gidiyoruz her cuma
cumartesi... maclari var kasaba kasaba her hafta karsilasmalar var....
pazar... dinlenmek istiyorum bi bos gunumuz pazar ondada ya misafirlige gidiyoruz yada geliyorlarr
hergun ev temizleniyor
deyin bakalim simdik ben strese giriyormuyum bos bir kadinmiyim cokmu kosturuyorum ne dersiniz adini siz koyun lutfen
ne var ne yokkkk deli kızzzz şehzade nasıl ???
günaydınn ezell
kızlar durumlar nasıl ezel umut
kız sus nerden çıktı bu soru
9-10 gibi canım
ay bılmıyomkıı ya takıpde etmıyom elara edıyodu adım adım daha nerdeler benım bılmıyom sen edıyonmu umut??
tubby süpersın yaaa
canım bende anlamadım onları hıc benımde aynı gunlerde ıcı boş o günlerde ama sanırım verı gırmenı ıstıyo belırtılerı yanı akıntın varmı mıden bulantın varmı dıyemini etekk ateş çizelgeme bakarmısın ateşimi yazdığım çizelgede mavi kutucukların içi neden boş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlar bu soruyu niye bana soruyosun yawwww
takviyelerim geliyo bu ay değilimmmm