Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
OP
E

_eZeL_

Misafir
mini etekk ateş çizelgeme bakarmısın ateşimi yazdığım çizelgede mavi kutucukların içi neden boş

OP
G

gunness

Misafir
kızlarrr günayydıınn çok uykum var
açamadım daha uykumu geçmişte
50 syf olmuş :sila:
siz nasılsınız

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
stresliyim derken yeni buro actik yaklasik 4 ay oldu ve evin butun yuku bende esim sadece buroyla yatip orayla kalkiyor 3 elaman calisiyor kendini büro toparayana kadar butun yuk bende
alisveris
cocuklarin okula getirilip goturulmesi
ev temizligi
yemek yapmak
cocuklarin sosyal faaliyetleri

pazartesi... ufakligi krese goturuyorum,aksam turk okuluna getirip goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyoruz,

sali... ogleden sonra dersleri yok parklara goturuyorum,aksam ingilizce kursuna gidiyor kizim

carsamba...ufakligi krese goturuyorum, sonra capoeira kurslari var oglanlarin oraya goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyorum,
persembe...camasir yikiyorum her persembe ogleden sonra okullari var

cuma....camasir katlayip utu yapiyorum ogleden sonra okul var ve esimin yengesine gidiyoruz her cuma

cumartesi... maclari var kasaba kasaba her hafta karsilasmalar var....

pazar... dinlenmek istiyorum bi bos gunumuz pazar ondada ya misafirlige gidiyoruz yada geliyorlarr

hergun ev temizleniyor

deyin bakalim simdik ben strese giriyormuyum bos bir kadinmiyim cokmu kosturuyorum ne dersiniz adini siz koyun lutfen

Canım Allah yardımcın olsun. Sen bu yoğunlukta adamı bulamıyorsunki gebe kalasın:(

OP
M

minietek

Misafir
mini etekk ateş çizelgeme bakarmısın ateşimi yazdığım çizelgede mavi kutucukların içi neden boş

canım bende anlamadım onları hıc benımde aynı gunlerde ıcı boş o günlerde ama sanırım verı gırmenı ıstıyo belırtılerı yanı akıntın varmı mıden bulantın varmı dıye

kızlar bu soruyu niye bana soruyosun yawwww
takviyelerim geliyo bu ay değilimmmm :hihi:

olsun istemedıgın ot burnunun dıbınde bıtermıs mısalı sen beklemedıgın zaman hamıle kalma sansın daha yüksek derler hep ve diğer topıkte bunu çok gördük senın yumurtlama zamanlarında korunmasız ılıskın olduysa ben beklerım adet gununu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar