Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
massallah cnm yok takvıyelerım gelsın baslayacam ıns ama dıkkat edıyom gene sut urunlerı tuketmemeye calısımyom..

rengın dun realde haskenanın dedıgı sebze suyunu bulamadım ama lımenttıyı buldum kılosu 15 tlydı gordunmu 4 tane aldım 4 mılyon:)

cnm ben gidemedim reale dün migrosa gittim ,iyi varmış o zaman bende gidince alayım cnm

OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın ezel bernil nasılsınız bugün

günaydın rengin iyiyiz canımmm sen de iyisin anlaşılan hindibaya başlamışsın

günaydın ezel oku sen cnm geçmişi,bugün kaçıncı günün ezel yumurtlamaya kaç gün kaldı
canım bugün adetimin 15. günü bugün yarın yuumurtlarım diye düşünüyorum akşama ovülasyon testi yapıcam kasığımda ağrı var

günaydın kızlar sizleri çok özledim haftasonu
geçmişi coştumuşlar ya okuyim geliyorum

bende çok özledin vallah güneş seni ve bütün herkeziii ne kadar alıştık buraya yaaa

gunaydın kızlar nasılsınız umut bugun yok hydr ısleremı daldı acaba??

günaydın bernill

evet umut yok bu sabah ne oldu ki gelirdi o bu saate kadar normalde

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hındıbayıda bugun alayım ınankı hep unutuyom duz zaten esımın geldıgınde saat 7 dıydı reale gıttık geldık bı bugun senın aktardan alayım cnm karahındıba degıl demı senın aldıgın normal hındıba var demı o dedıgın yerde
hindiba cnm zaten hindibanın her çeşidi oluyomuş biliyosun

OP
G

gunness

Misafir

canım bugün adetimin 15. günü bugün yarın yuumurtlarım diye düşünüyorum akşama ovülasyon testi yapıcam kasığımda ağrı var

bende çok özledin vallah güneş seni ve bütün herkeziii ne kadar alıştık buraya yaaa

günaydın bernill

Ezel deneme yaptın mı ? ovu.test sonuç aldın mı? ateşin kaç çıktı :elis:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet var cnm ama cok pahalı yav allah sonumuzu hyr etsınbu gıdısle oglan gelmeden ıflas etmeyız ıns:cokkomik::cokkomik:

he valla millet doğduktan sonra çekiyo biz daha hamile kalmadan önce,cnm günde 1 tane kullanırız bizde,yada bir gün kullanıp bir gün kullanmayız,bilemedin yarım yarım demokraside çareler tükenmez:cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bernilcim senin ph ölçerin vardı ben daha almadım haznedar suyun ph şını bi ölçermisin çok merak ediyorum doğrumu acaba üzerinde yazan

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
he valla millet doğduktan sonra çekiyo biz daha hamile kalmadan önce,cnm günde 1 tane kullanırız bizde,yada bir gün kullanıp bir gün kullanmayız,bilemedin yarım yarım demokraside çareler tükenmez:cokkomik:
ewet cnm aynen öle nasıl tuketıyodu haskenakı suyun ıcınemı sıkıyodu yazmısdı ama bende sodaannın ıcıne sıkmayı dusunuyom rengın esın bol bol soda ıcsın cnm beypazarı olsun bıde sende ıc bızım burda arkadas vardıya ıkı kızdan sonra sımdı oglu olacak onlar sureklı soda ıcerlerdı artık ona bahane buluyom kendımce soda ıse yaradı bunlarda dıyom:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernilcim senin ph ölçerin vardı ben daha almadım haznedar suyun ph şını bi ölçermisin çok merak ediyorum doğrumu acaba üzerinde yazan

cnm ben de aynen senın gıbı dusunuyom ınanırmısın ama pınar veya saka suyuyla aynı degıl tadı bence degıl yanı haznedar suyum yok su an cnm pınar var

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

günaydın bernill

15 gündür içiyorum cnm ,evet başladım,clear bleu yapacaksın demi,hadi hayırlısı gelsin artık şehzaden,evet umutu bende merak ettim her zaman bu saatte burda olurdu

OP
E

_eZeL_

Misafir
Ezel deneme yaptın mı ? ovu.test sonuç aldın mı? ateşin kaç çıktı :elis:

canım deneme yapmadım daha yumurtlamadım ben sanırım bugün yumurtluyorum cumartesi akşamı ovülasyon testi yaptım negatifti dün yapmadım bu akşam yapıcam bak ateş tablomuda gönderiyorum

herkese günaydınn

canımm günaydıınnn hoşgeldiiinnn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet cnm aynen öle nasıl tuketıyodu haskenakı suyun ıcınemı sıkıyodu yazmısdı ama bende sodaannın ıcıne sıkmayı dusunuyom rengın esın bol bol soda ıcsın cnm beypazarı olsun bıde sende ıc bızım burda arkadas vardıya ıkı kızdan sonra sımdı oglu olacak onlar sureklı soda ıcerlerdı artık ona bahane buluyom kendımce soda ıse yaradı bunlarda dıyom:)

haskenanın nasıl kullandığını bilmiyorum cnm,evet sodaya başladım bende eşim bir tane içiyo akşam limon sıkıyorum ona ama limonlu hiç sevmiyo:cokkomik:

OP
G

gunness

Misafir
canım deneme yapmadım daha yumurtlamadım ben sanırım bugün yumurtluyorum cumartesi akşamı ovülasyon testi yaptım negatifti dün yapmadım bu akşam yapıcam bak ateş tablomuda gönderiyorum

canımm günaydıınnn hoşgeldiiinnn

ateşin çok güzel gidiyo maş. bugün yarın yumurtlarsın kesin:sirin:

umut nerde kaldı ya saati mi kurmadı geç
kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar