Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar bu takviyeler ne netten aldığınız çok merak ettim :)))
geçmişe baktım da belli bişeylr var sanırım..
birde netten bişey almak istediğini ve kredi kartı olmadı için alamadığını yazmışsın canım...
netten alıp kapıda ödeme seçeneğini işaretlersen kredi kartına gerek kalmaz canım ben genelde bu yöntemi uyguluyorum bilgin olsun kargo elemenı kargoyu getiriyo ücretini kapıda veriyorsun ve alışveriş bitiyo en güzelii :))
inşallah halledersin canım olmazsa biz yardımcı olalım burdan ne istediğini yaz burdan biz sipariş veririz gelir sana sen de ücreti ptt ile havale fln yaparsın..
üzme kendini hallolur

çinlo ,folik asit falan cnm,erkek bebek içinde vücudun ph nı artırmak için takviye haplar

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar çıkıyorum geçmiş kızımın doğumgünü pastasını yiycez :cokkomik:mum üflücekmiş bana kızıyo onları yatırıp gelirim görüşürüz

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bak 5 dk da geldim:D.... Resmen var ya, etim dökülüyor. Belimden sol bacağıma doğru dokunduğum yer sızlıyor.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar bu hafta yazılı haftam.yazılı sorusu hazırlıyorum boyuna.bu yüzden bu gece çok giremeyebilirim.yarın da dersim erken başlıyor.ayyy yarın öğleden sonra da kuaförüme gideyim organik boyamı yaptırayım en organiğinden şöyle bir yenileniyim çok ihtiyacım varrr.görüşürüz öpüldünüzzzzzz.

Kız umut fazla zor sorma çocukları sıkıştırma yazık notları biraz yüksek tuttt sanada şimdiden saatler olsunn

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar yattınızmı yhu hepınız kımsecıkler yok bu gece benımde sansıma bu gece acayım dedım yaprakcımla basbasayız:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ıyı geceler kızlar kucuklugun uykusu geldı doyurayım yatırayyım sabah gorusuruz ıns a.e.o by

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
nbr elaracım bugun hıc gorunmedın yhu namazda kıldım uykum kactı ıyıcene gene gırdım :hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar