Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
evet aynen öyle elara en etkili yöntem bu sanırım..
:) cep telefonu ve leptop daima başucumda

en etkili yöntem derken zaten bizim uyguladıgımız en önemli yöntmler iyonlara dayanıyor
mesela yumurtayı negatif iyonla yüklemenin bir yoluda potasyum ve sodyum agırlıklı beslenmektir
buda erkek bebek dieti oluyorr
cok detay varr.bunları biranda ögrenmez zorr,takip etmeye devam et bizi :)

OP
E

Elara

Misafir
ee peki bu iyonlaşma zamanlarını nereden bileceğiz biz

iyonlarını kendin bazı yöntemlerle degiştireceksin yada denk getirceksinn.
dedigim gibi cok detay varr.
kızlara yollıyacagım iyonlar konusunu sanada yollarım okursun

yani yumurtalar eksi yüklü olursa erkek artı yüklü olur sa kız mı

y spermi +
x spermi -

sen yumurtayı - iyonla yüklersen zıt kutup olan + iyonlu y yi ceker ve bebegin erkek olma şansı artar

yine bunun tam terside kız bebek için gecerlidir

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bu takviyeler ne netten aldığınız çok merak ettim :)))
geçmişe baktım da belli bişeylr var sanırım..
birde netten bişey almak istediğini ve kredi kartı olmadı için alamadığını yazmışsın canım...
netten alıp kapıda ödeme seçeneğini işaretlersen kredi kartına gerek kalmaz canım ben genelde bu yöntemi uyguluyorum bilgin olsun kargo elemenı kargoyu getiriyo ücretini kapıda veriyorsun ve alışveriş bitiyo en güzelii :))
inşallah halledersin canım olmazsa biz yardımcı olalım burdan ne istediğini yaz burdan biz sipariş veririz gelir sana sen de ücreti ptt ile havale fln yaparsın..
üzme kendini hallolur

cnm takviyeleri yurtdışından alıyoruz bizz.ordaki alışverişlerde kapıda ödeme secenegi yok maalesef.

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar günaydınlaarrr ne va ne yok ben geçmişi okumaya gidiyorummm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bernil yarım limonlu hindiba çayımı içiyorumhadi beraber içelim, başladınmı cnm diete bugün

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil yarım limonlu hindiba çayımı içiyorumhadi beraber içelim, başladınmı cnm diete bugün

massallah cnm yok takvıyelerım gelsın baslayacam ıns ama dıkkat edıyom gene sut urunlerı tuketmemeye calısımyom..

rengın dun realde haskenanın dedıgı sebze suyunu bulamadım ama lımenttıyı buldum kılosu 15 tlydı gordunmu 4 tane aldım 4 mılyon:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

hındıbayıda bugun alayım ınankı hep unutuyom duz zaten esımın geldıgınde saat 7 dıydı reale gıttık geldık bı bugun senın aktardan alayım cnm karahındıba degıl demı senın aldıgın normal hındıba var demı o dedıgın yerde

OP
G

gunness

Misafir
günaydın kızlar sizleri çok özledim haftasonu
geçmişi coştumuşlar ya okuyim geliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar