kızlar günaydınlaarrr ne va ne yok ben geçmişi okumaya gidiyorummm
gunaydın kızlar nasılsınız umut bugun yok hydr ısleremı daldı acaba??kızlar hepinize günaydın
kızlar günaydınlaarrr ne va ne yok ben geçmişi okumaya gidiyorummm
gunaydın kızlar nasılsınız umut bugun yok hydr ısleremı daldı acaba??kızlar hepinize günaydın
massallah cnm yok takvıyelerım gelsın baslayacam ıns ama dıkkat edıyom gene sut urunlerı tuketmemeye calısımyom..
rengın dun realde haskenanın dedıgı sebze suyunu bulamadım ama lımenttıyı buldum kılosu 15 tlydı gordunmu 4 tane aldım 4 mılyon
cnm ben gidemedim reale dün migrosa gittim ,iyi varmış o zaman bende gidince alayım cnm
günaydın ezel bernil nasılsınız bugün
canım bugün adetimin 15. günü bugün yarın yuumurtlarım diye düşünüyorum akşama ovülasyon testi yapıcam kasığımda ağrı vargünaydın ezel oku sen cnm geçmişi,bugün kaçıncı günün ezel yumurtlamaya kaç gün kaldı
günaydın kızlar sizleri çok özledim haftasonu
geçmişi coştumuşlar ya okuyim geliyorum
gunaydın kızlar nasılsınız umut bugun yok hydr ısleremı daldı acaba??
hindiba cnm zaten hindibanın her çeşidi oluyomuş biliyosunhındıbayıda bugun alayım ınankı hep unutuyom duz zaten esımın geldıgınde saat 7 dıydı reale gıttık geldık bı bugun senın aktardan alayım cnm karahındıba degıl demı senın aldıgın normal hındıba var demı o dedıgın yerde
hindiba cnm zaten hindibanın her çeşidi oluyomuş biliyosun
günaydın rengin iyiyiz canımmm sen de iyisin anlaşılan hindibaya başlamışsın
canım bugün adetimin 15. günü bugün yarın yuumurtlarım diye düşünüyorum akşama ovülasyon testi yapıcam kasığımda ağrı var
bende çok özledin vallah güneş seni ve bütün herkeziii ne kadar alıştık buraya yaaa
günaydın bernill
evet umut yok bu sabah ne oldu ki gelirdi o bu saate kadar normalde
ewet var cnm ama cok pahalı yav allah sonumuzu hyr etsınbu gıdısle oglan gelmeden ıflas etmeyız ıns
ewet cnm aynen öle nasıl tuketıyodu haskenakı suyun ıcınemı sıkıyodu yazmısdı ama bende sodaannın ıcıne sıkmayı dusunuyom rengın esın bol bol soda ıcsın cnm beypazarı olsun bıde sende ıc bızım burda arkadas vardıya ıkı kızdan sonra sımdı oglu olacak onlar sureklı soda ıcerlerdı artık ona bahane buluyom kendımce soda ıse yaradı bunlarda dıyomhe valla millet doğduktan sonra çekiyo biz daha hamile kalmadan önce,cnm günde 1 tane kullanırız bizde,yada bir gün kullanıp bir gün kullanmayız,bilemedin yarım yarım demokraside çareler tükenmez
bernilcim senin ph ölçerin vardı ben daha almadım haznedar suyun ph şını bi ölçermisin çok merak ediyorum doğrumu acaba üzerinde yazan
günaydın rengin iyiyiz canımmm sen de iyisin anlaşılan hindibaya başlamışsın
canım bugün adetimin 15. günü bugün yarın yuumurtlarım diye düşünüyorum akşama ovülasyon testi yapıcam kasığımda ağrı var
bende çok özledin vallah güneş seni ve bütün herkeziii ne kadar alıştık buraya yaaa
günaydın bernill
evet umut yok bu sabah ne oldu ki gelirdi o bu saate kadar normalde
herkese günaydınn
cnm ben de aynen senın gıbı dusunuyom ınanırmısın ama pınar veya saka suyuyla aynı degıl tadı bence degıl yanı haznedar suyum yok su an cnm pınar var
Ezel deneme yaptın mı ? ovu.test sonuç aldın mı? ateşin kaç çıktı :elis:
herkese günaydınn
ewet cnm aynen öle nasıl tuketıyodu haskenakı suyun ıcınemı sıkıyodu yazmısdı ama bende sodaannın ıcıne sıkmayı dusunuyom rengın esın bol bol soda ıcsın cnm beypazarı olsun bıde sende ıc bızım burda arkadas vardıya ıkı kızdan sonra sımdı oglu olacak onlar sureklı soda ıcerlerdı artık ona bahane buluyom kendımce soda ıse yaradı bunlarda dıyom
herkese günaydınn
canım deneme yapmadım daha yumurtlamadım ben sanırım bugün yumurtluyorum cumartesi akşamı ovülasyon testi yaptım negatifti dün yapmadım bu akşam yapıcam bak ateş tablomuda gönderiyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
canımm günaydıınnn hoşgeldiiinnn