Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
ben gıdım bı uymayı denım kızlar uyuyamazsam gelırımm

iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar ben bugun deneme yaptımmmm. ben bugun bonıe famılyde otlar gördüm ve bi kaçamak oldu ne yapcam şimdi bennnnn . duş yapamadım sert kahve yapamadım. yatamadım bıleeeeeeeeeeeeeeeee:dertli:

Yumurtlama gününe denk geliyormuydu anlamadim ne yapacan dua edecen baska yapacak birsey yok Rabbimm hayirli ve sagliklisini versin diecen.....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Iste buna bayildim bittim aman Yarabbim ben buna asik oldum kizim benim ask böcegim ikincide bu olsun.....

OP
M

minietek

Misafir
101_0501_1256233891.jpg

Canim Tazmanya buda senin sehzadene olsun .....

bakalım bu beşik çıkıcakmı

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Yumurtlama gününe denk geliyormuydu anlamadim ne yapacan dua edecen baska yapacak birsey yok Rabbimm hayirli ve sagliklisini versin diecen.....

tutmaz tutmaz bu ay tutar. valla eşime olmaz dedım ama durmadı. farketmezmış onun için:dertli: ben bosuna ugrasıyom zaten ona göre benım ıcınde cokta tınnnnnnnnnn:cikolata: boğarım ben bu adamı ya

OP
M

minietek

Misafir
tutmaz tutmaz bu ay tutar. valla eşime olmaz dedım ama durmadı. farketmezmış onun için:dertli: ben bosuna ugrasıyom zaten ona göre benım ıcınde cokta tınnnnnnnnnn:cikolata: boğarım ben bu adamı ya

boğma boğma olmuş olan hayırlısı olsun artık

hadi kaçtım ben byyby

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
gecen aylardada boyle oldu gittım eczaneye ertesı gun hapını sormaya bebk istedıgımı bılıyorlar neden alıyon gelsin işte diyorlar. gecen ayda eşime ısmarladım gebelık testını oda dıyo ben kendıme korunmak için alacaktım ıkısını bı almayayım barı dıyo. cok komığiz ya hem bebek istiyoruz hem korunuyouz. Allahım işallah fazla bekletmeden verır ogluslarımızı

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ya benimki bi de önemli bişey gibi görmüyo ya ama dediklerimi yapıyo sağolsun . hadi acıdım yaşasın daha işim bitmedi onunlaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar