kızlar ben bugun deneme yaptımmmm. ben bugun bonıe famılyde otlar gördüm ve bi kaçamak oldu ne yapcam şimdi bennnnn . duş yapamadım sert kahve yapamadım. yatamadım bıleeeeeeeeeeeeeeeee:dertli:
kızlar ben bugun deneme yaptımmmm. ben bugun bonıe famılyde otlar gördüm ve bi kaçamak oldu ne yapcam şimdi bennnnn . duş yapamadım sert kahve yapamadım. yatamadım bıleeeeeeeeeeeeeeeee:dertli:
Hayırlısı canım kaçıncı günüydü bugün?
Canim Tazmanya buda senin sehzadene olsun .....
Yumurtlama gününe denk geliyormuydu anlamadim ne yapacan dua edecen baska yapacak birsey yok Rabbimm hayirli ve sagliklisini versin diecen.....
14. gün cnm ama benım 31 gün sürüyo yanı bu ay 15 16 gıbı olur dıyordum bakalım yarında surcekmı otlar
tutmaz tutmaz bu ay tutar. valla eşime olmaz dedım ama durmadı. farketmezmış onun için:dertli: ben bosuna ugrasıyom zaten ona göre benım ıcınde cokta tınnnnnnnnnn:cikolata: boğarım ben bu adamı ya
Normalde diyet yapıyor musun? Yumurtlaman erken olmuştur belki.
evt yapmaya calısıyorum ama ama yınede ben karbonatlı duş istiyordum. evde karbonat kalmamış ondan oldu
tutmaz tutmaz bu ay tutar. valla eşime olmaz dedım ama durmadı. farketmezmış onun için:dertli: ben bosuna ugrasıyom zaten ona göre benım ıcınde cokta tınnnnnnnnnn:cikolata: boğarım ben bu adamı ya
haskena avatarıda degiştiriyimmi
ya elara bioritim tutmuyodu bu ay niyetım yoktu ama otlar okadar cok ve belirgindi ki cok pişmanım ama