Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
amin canım aminn
ama bernil ilginç olan biz bebek düşünmeye karar verdiğimiz son 5-6 aya kadar hiç dile getirmezdi bunu son bikaç aydır açıkca söylüyor
ve beni en çok korkutannn 3.yüde deneriz dedi :(
ben 3. yü yapana kadar 45 olurum herhalde :hihi:
umut şimdi kaç yaşındasın ki 3.de 45 o9lucan anacım:hihi::hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse..kızlar..benım..ggunum..var..kahvaltı.gunu..hazırlanayım..ortalıgımı..toplayım..cıkıcam..gorusuruz..gellınce..

OP
G

gunness

Misafir
Bu ne be gülmekten gözümden yas geldi kizim diyorki anne niye gülüyon bebeklere yavrum tickerlerinize bakip bebeklere güldügümü saniyor ucmussunuz kiz siz sabah sabah + 18 e baglamissiniz iyi oldu yor yordam ögrendik bizde sizin sayenizde:cokkomik:
konuşmalarımızı sıraladığın iyi olmuş :sirin: görende
görsün görmeyende ,utandım bak şimdi:lilav::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kızlar hepinizeeeeeeeeeeeee günaydınlar nasılsınız geçmiş iş güç derken ancak yazabildim cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşaAllah

bebek-besigi-10.jpg

Bu da Ezelin sehzade ogluna olsun.....
Haskena benim beşik görünmüyor yaaa :(

kızlar ben bugun deneme yaptımmmm. ben bugun bonıe famılyde otlar gördüm ve bi kaçamak oldu ne yapcam şimdi bennnnn . duş yapamadım sert kahve yapamadım. yatamadım bıleeeeeeeeeeeeeeeee:dertli:
hadi bakalıımmm hayırlı olsunnn :D kız bide perşembe gecesi olmuş hani osmanlı hanedanında da perşembe gecesi olan şehzade hayırlı olurmuş ya öyle olmuş seninkide

14. gün cnm ama benım 31 gün sürüyo yanı bu ay 15 16 gıbı olur dıyordum bakalım yarında surcekmı otlar

canım bende adetinin 16. günü tekrar yapın ot çıktıktan 2 gün sonra olması gerekiyor fiki fikinin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar