Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
serenattanın mesajı
o da bonie family kullanmıştı
kopy yapıyorum:

canım otlu görüntü seyrelmeye başlamıştı yani 3. Günü denedim ben adet hemen bitimi 3. Güne denk geldi takviye falan almadım sadece tuzlu soda muz v.s. Yemeye gayret ettim önce namaz dua ettim sonra yumurta takibine dikkat ettim o kadar.. Eşim kahve içti soğuk duş orgazm işte onlara dikkat ettim vajinal duş yapmadım çünkü kistim vardı yeni ufalmıştı cesaret edemedim.takibi evde bonie family planning lıght ile yaptım..rabbim dileyen herkese nasip etsin ondan istedik ve dua ve namaz ile ve hamile kalınca eşim dua etti elini karnıma koyup onuda unutmadım yani..bol bol dua ettim namazımı hala bugüne kadar kıldım hani 2 rekat gurbetciğimin yöntem varya onu ama bu günden sonrada şükür namazı olarak kılacağım inşallah..rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
nasipte varsa olur sağlıklı olsun kızımın kardeşi olsunda farketmez. dua ederım cok ben cnm.İşallah kaderimizde vardır ne diyeyim

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
nasipte varsa olur sağlıklı olsun kızımın kardeşi olsunda farketmez. dua ederım cok ben cnm.İşallah kaderimizde vardır ne diyeyim

Olsun canim ya hersey kader kismet bak yaprakk hürrem SIK iliski ile ogluslari buldular senin kaderine yazmissa Rabbim seninde olur yoksa prensesine bi prenses kardes daha gelir her iki durumdada sanslisin yani .......

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Tekrar tesekkür ederim canim ellerine saglik Rabbim o ellerin Hayirli,saglikli bir sehzadeyi tutmasini nasip eder insaAllah benim kocis isyan bayragini acti gideyimde daha cok sinirlenmesin hepinize iyi geceler öptüm ........

OP
E

Elara

Misafir
Tesekkür ederim canim borcum olsun seni yarin öglen yemegine götüreyim mi?:cicek:

tmm olur

Tekrar tesekkür ederim canim ellerine saglik Rabbim o ellerin Hayirli,saglikli bir sehzadeyi tutmasini nasip eder insaAllah benim kocis isyan bayragini acti gideyimde daha cok sinirlenmesin hepinize iyi geceler öptüm ........

aminn isteyen herkese nasip etsin Rabbim
ii gecelerr bende bi duş alıp yatcam

OP
M

Mertim

Misafir
Gecmisi yeni bitirebildim:)
Aldim mesjlari Elara tesekkur ederim canim..
Haskena besik icin cok tesekkurler..yesil renk en sevdigim renktir.
Ezelcim bilgi icin sagol..bende porselen kasik kullandim..hepimize sifa olsun ins..amin..

OP
M

Mertim

Misafir
Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM

Kizlar cok guzel ya,,bu guzel duayi sizlerle paylasmak istedim..
Ve butun kalbimle AMIN diyorum..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın..umutcum..ezel.

valla.öle..kızlar..super..dısarısı..kızları..bıaktım..geldım..kardesım..arabasını..bana..verdı..bır..haftalıgına..cok..mutluyum..cok:hihi::hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
gunaydın..umutcum..ezel.

valla.öle..kızlar..super..dısarısı..kızları..bıaktım..geldım..kardesım..arabasını..bana..verdı..bır..haftalıgına..cok..mutluyum..cok:hihi::hihi:

öyle valla canımmm
ay bernil ne güzel inan hayalim araba kullanmak
kullanabilsem bir taka tuka alırdım :)
ama istanbul trafiğinden çok korkuyorum ben :(

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
öyle valla canımmm
ay bernil ne güzel inan hayalim araba kullanmak
kullanabilsem bir taka tuka alırdım :)
ama istanbul trafiğinden çok korkuyorum ben :(
ewet..cnm..cok..guzel...ya..bende.öleydım..ama..alısıyo..ınsan..sımdı..ha..e-5de..ha.normal..yolda..farketmıyo

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ewet..cnm..cok..guzel...ya..bende.öleydım..ama..alısıyo..ınsan..sımdı..ha..e-5de..ha.normal..yolda..farketmıyo

bu sabah eşimi uyku tutmamış banyo yapmış
gözlerimi bi açtım sabah namaz kılıyo benim adam
başına bişey düştü herhalde dedim :hihi:
yattı çok dua ettim dedi sonra eyvah bebek için dua etmeyi unuttum dedi :(
yatakta allahım inşallah bi erkek evladım olur diye açıkca söyledi
inan hiçbişey söyleyemedim :(

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bu sabah eşimi uyku tutmamış banyo yapmış
gözlerimi bi açtım sabah namaz kılıyo benim adam
başına bişey düştü herhalde dedim :hihi:
yattı çok dua ettim dedi sonra eyvah bebek için dua etmeyi unuttum dedi :(
yatakta allahım inşallah bi erkek evladım olur diye açıkca söyledi
inan hiçbişey söyleyemedim :(
ay..cnm..benım..ıns..olur..ya..bakma..sen..adamlarda..caktırmıyolar..ama..ıstıyolar..ya..ıns..rabbım..verır..bcm..ne..dıyım..herkesın..gonlun..gore..amınnn

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ay..cnm..benım..ıns..olur..ya..bakma..sen..adamlarda..caktırmıyolar..ama..ıstıyolar..ya..ıns..rabbım..verır..bcm..ne..dıyım..herkesın..gonlun..gore..amınnn

amin canım aminn
ama bernil ilginç olan biz bebek düşünmeye karar verdiğimiz son 5-6 aya kadar hiç dile getirmezdi bunu son bikaç aydır açıkca söylüyor
ve beni en çok korkutannn 3.yüde deneriz dedi :(
ben 3. yü yapana kadar 45 olurum herhalde :hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
amin canım aminn
ama bernil ilginç olan biz bebek düşünmeye karar verdiğimiz son 5-6 aya kadar hiç dile getirmezdi bunu son bikaç aydır açıkca söylüyor
ve beni en çok korkutannn 3.yüde deneriz dedi :(
ben 3. yü yapana kadar 45 olurum herhalde :hihi:
cnm..ıns..gerek..kalmayacak..3.ye.ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar