Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kız çıkmana gerke yoktu öylede girebiliyo elara niye gittin sızıp kalma gel geriiii

Kiz ne bilem ilk defa sifremi veriyom Elara sabah dediki yaksikli bi erkek resmi var sana vereyimmi bende ver dedim oda ben yapacam dedi bende verdim sifreyi sandimki ikimiz ayni anda olmaz ......

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kiz ne bilem ilk defa sifremi veriyom Elara sabah dediki yaksikli bi erkek resmi var sana vereyimmi bende ver dedim oda ben yapacam dedi bende verdim sifreyi sandimki ikimiz ayni anda olmaz ......

Biz tecrübelendik bundan dolayı beni elara bile sandılar hatırlasana :cokkomik::cokkomik: bi değişiklik yok senin resimlerde daha yüklemedimi

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar ilk sayfaya baktımda buraya katılanlar arsında eceiremden sonra doğum yapıcak ben varım benden sonra peşpeşe baya var ayy heycan yaptım günler azalıyoo

OP
E

Elara

Misafir
Elara özelden atiyom sifreyi 2 dak cikiyom gelene kadar yaparmisin yanliz oglani ceken kizla en sondaki bebek kalsin lütfen......

pc devamlı donuyor yazamadım bi türlü.
sidede mi öle kızlar???

kızının dogum tarihi kac
2 erkek cocuk koycam hangisini begenirsen digerini silerim.
ikisinide begenmezsen tekrar şuanki gibi yaparım imza bölümünü.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar ben kaçıyorum uykum geldi sanırım yarın çokkkk işim var öptüm hepinizi Allah rahatlık versinn

OP
E

Elara

Misafir
mini sen alıntı yaparken yazılan msjın bi bölümünü sildiginden resimler cıkmıyor sende

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Biz tecrübelendik bundan dolayı beni elara bile sandılar hatırlasana :cokkomik::cokkomik: bi değişiklik yok senin resimlerde daha yüklemedimi

Ne bilem bacim uyudu herhalde sabah söyledi gitti anca geldi catladim meraktan nasil diye resim simdide bak ortada yok.....Evet yoksa sen Elaramisin?:deli:

Kızlar ilk sayfaya baktımda buraya katılanlar arsında eceiremden sonra doğum yapıcak ben varım benden sonra peşpeşe baya var ayy heycan yaptım günler azalıyoo

Evet ya daha dün gibi cinsiyetini ögrendigin gün ne heyecan yapmistik simdide dogum heyecanini yasiyacaz Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ama bak resmini koymayi unutmuyacan ha topigin bebisi o sadece senin degil.....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
101_0501_1256233891.jpg

Canim Tazmanya buda senin sehzadene olsun .....

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kızlar ben bugun deneme yaptımmmm. ben bugun bonıe famılyde otlar gördüm ve bi kaçamak oldu ne yapcam şimdi bennnnn . duş yapamadım sert kahve yapamadım. yatamadım bıleeeeeeeeeeeeeeeee:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar