Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Bende 4. Resımdekı gıbı buyuk bir dolap istiyorummm çantasından çorabı herseyı dolabında dursunn istiyorum

En mantiklisi canim benim kizimin dolabida 4 kapili herseyi icinde birde alt tarafi cekmeceli coraplari özel kutulari var onlarin icinde dolabinda ic camasirlari cekmecelerde yani kisaca cok düzenli oluyor büyük dolap....

OP
M

minietek

Misafir
Kızlarrr çatlak olusmaması ıcın ne zaman başladınız kremlere ben bebeyağı bademyağı denıcem öncelıkle deneyen varmı bıde phıtolastyl var onuda arada sürerım dıormm ne yaptınız sız kullananlar neyden memnun kaldınız

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
28849_Princess-oyuncak-kutusu.jpg

Oyuncaklari böyle kutunun icinde

97135847.jpg

Bunun prensesten olani kutularimiz var onda birinde coraplari,birinde sapkalari var...Yani sanada tavsiyem dolabin ici icin böyle ekstra kutular al ve kücük esyalarini buna koy dolapta daha düzenli duruyor hemde daha sik oluyor.....

OP
E

Elara

Misafir
Kızlarrr çatlak olusmaması ıcın ne zaman başladınız kremlere ben bebeyağı bademyağı denıcem öncelıkle deneyen varmı bıde phıtolastyl var onuda arada sürerım dıormm ne yaptınız sız kullananlar neyden memnun kaldınız

ilk günden beri kullandım yag,krem v.s ama yinede catladıı
iç karnın darsa istedigin kadar krem sür yinede catlarr
o nednele pahalı kremler almanı tavsiye etmem
günlük duş al ve bebek yagı sür yeter
badem yagı filan tüylenme yapabilir

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
10064_buyuk.jpg

Bu ürün varsa ecz bunu dene iyi bi ürün 4 aydan itibaren baslayabilirsin hergün düzenli kullan.....

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

cnm ben çatlaklar konusunda rekorluyum 20 yaşında göbeğimi kocama bıle gösteremiyorum düşün yani o derece fay hattı gıbı. neler yaptım neler çatlamasın dıye ama catladı dogumdan sonra ne kremler aldım hemde cok pahalı ama yok bır fayda zaten ınanarak surmuyorum mümkün değil o acıkların birleşmesi:mendil:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Birde benim doktorum demistiki ic deriyide yaglandirmak icin günde bi tatli kasidi kadar yag tüketimi yapilacak kahvaltida yiyebilirsin ekmegine sürüp bende cok az var catlak galiba bunlarin etkisi oldu bide bol bol sivi tüket ........

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Elara kiz ne yaptin Ankaranin altini üstüne getirdin galiba bu saatte anca gelebildigine göre .....

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"][ımg]http://www.toyzzshop.com.tr/_docs/i280/2/28849_princess-oyuncak-kutusu.jpg[/ımg]

oyuncaklari böyle kutunun icinde

[ımg]http://img43.imageshack.us/img43/2207/97135847.jpg[/ımg]

bunun prensesten olani kutularimiz var onda birinde coraplari,birinde sapkalari var...yani sanada tavsiyem dolabin ici icin böyle ekstra kutular al ve kücük esyalarini buna koy dolapta daha düzenli duruyor hemde daha sik oluyor.....
[/sıze]
evet canım bende böle düşündüm çok düzenlı olur bunların küçük bölmelı olanları da kullanıslıdır

[sıze="4"]

ilk günden beri kullandım yag,krem v.s ama yinede catladıı
iç karnın darsa istedigin kadar krem sür yinede catlarr
o nednele pahalı kremler almanı tavsiye etmem
günlük duş al ve bebek yagı sür yeter
badem yagı filan tüylenme yapabilir[/sıze]

dıme bende bebek yağına güvenıyorummm

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ben bunu kullandım bıraz ıyı geldı bı de ampullerı vardı mucıze lazım bana ama:elis:

Ekli dosyalar

• lierac_phytolastil.jpg
    lierac_phytolastil.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 54

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar.. Haskenacım Seda Sayan ın pH 8 çıkmış demiştin ya canım, o idrar pH ı dır muhtemelen. Canlı yayında kadının vajina pH ını dediyse komik olur ya:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
Selam kızlar.. Haskenacım Seda Sayan ın pH 8 çıkmış demiştin ya canım, o idrar pH ı dır muhtemelen. Canlı yayında kadının vajina pH ını dediyse komik olur ya:cokkomik:

aynen bende böle düşünüyorumm
idrar ph sı 8 dirr
buda alkali beslendigini gösteriyor zatenn
haskena senin phnı nasıl ölctü doktor??*

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
evet canım bende böle düşündüm çok düzenlı olur bunların küçük bölmelı olanları da kullanıslıdır
dıme bende bebek yağına güvenıyorummm

Kiz sende niye resimler cikmiyo bende cikiyor....

annemgildeydim eve gelincede fatmagülü izledim,anca gelebildim

E bizim sucumuz ne kiz.....

Kiz sadece dediki ph degeri 8 cikmis yaninda calisan kizinki 6 ymis gencler daha asidik dedi hem Seda günde sadece 2 kasik pirinc pilavi yiyormus ve günün cogunu kuru kayisi yiyerek geciriyormus zayif kalmak icin acligini bastiriyormus kuru kayisi sen düsün neyinin ph sini dedigini artik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar