Amin canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. zaten doğumda boynumun borcu oldu dua etmezmiyim hepiniz için edicem
SAol yaprakçım şimdiden teşekkürler.
Amin canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. zaten doğumda boynumun borcu oldu dua etmezmiyim hepiniz için edicem
benım ekledıgım resımlermı cıkmıo anlamadım kız
Evet senin alinti yaptiklarin cikmiyor...
Kız çıkmana gerke yoktu öylede girebiliyo elara niye gittin sızıp kalma gel geriiii
Amin canım ya valla öyle oldu Allahım sizin çabalarınızında karşılığını hayırlıca versin inş.
Kiz ne bilem ilk defa sifremi veriyom Elara sabah dediki yaksikli bi erkek resmi var sana vereyimmi bende ver dedim oda ben yapacam dedi bende verdim sifreyi sandimki ikimiz ayni anda olmaz ......
Elara özelden atiyom sifreyi 2 dak cikiyom gelene kadar yaparmisin yanliz oglani ceken kizla en sondaki bebek kalsin lütfen......
mini sen alıntı yaparken yazılan msjın bi bölümünü sildiginden resimler cıkmıyor sende
Biz tecrübelendik bundan dolayı beni elara bile sandılar hatırlasanabi değişiklik yok senin resimlerde daha yüklemedimi
Kızlar ilk sayfaya baktımda buraya katılanlar arsında eceiremden sonra doğum yapıcak ben varım benden sonra peşpeşe baya var ayy heycan yaptım günler azalıyoo