Bir de ben böyle devasa mobilyaları sevmiyorum. Temizlemesi kaldırması hep dert. Senin vitrin boyut olarak da ideal tam benim tarzım renkleri çok hoş.
elara çok şirin cnm yemek odan
Elera şimdi gördüm salonun gayet şık ve hoşmuş canım en sevdiğim renktir bu arada. Yalnız var ya titiz olduğun her fotodan belli oluyor maşallahın var.
hoşbulduk canım ben cevap yazmıstım şimdi baktm galiba cevap gelmemiş tekrar yazdımma.s hürrem hg cnm sana mesaj yazmışdım 2gün önce aldınmı?
iyiyim cnm sen nasılsın elera ya ben sana bişi sorcam benm normalde göbek deliğim cok ağrır dokunamam elim göbek deliğine değdiği an içimden bişe koparıolar gibi acıo şimdi bebekte büyüyo ya teyzesihoşgeldin hürremm naberr
bak buda salonum. merak ediyordunuz kimse yokken göstereyim evi
çok güzellllllllll
gerci şimdi aksesuar filann aldımmasanın üstüne filan daha farklı olduu
bu resim gecen yıla ait
Çok hoşmuş canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Tüllerin beyaz mı koltukların renginin açığı mı tam göremedim. Koltuk takımın benim salon takımına benziyor ama krem benim. Yan taraflarını kızın hiç boyamadı mı benimki baya vir desen çalışması yaptı üzerine
koltukları görmüyonmu cok hantall
azcık borcumuz bitsinn ilk iş o koltukları degştirmek olcakk
yerind ealırkenn bu kadar büyük gelmemişti gözüme
ama resimde 2007 yılında cekildiği yazıo kızzz
yok cnm makinanın tarihini ayarlamamışım
yoksa tarihi görüp gecen yıl cekildi dermiyim ben
tüllerim duvarın ve halının kenarındaki lila renginden
salonda oturmuyoruz cnm.misafir geldiginde kullanıyoruzz
yoksa o deriler şimdiyee yırtılmış ve rengarenk kalem cizikleri olmuştuu
ama buna cevap werirsen sevinirm elera ya ben sana bişi sorcam benm normalde göbek deliğim cok ağrır dokunamam elim göbek deliğine değdiği an içimden bişe koparıolar gibi acıo şimdi bebekte büyüyo ya teyzesi ee yukarı cıktı bebek şimdide oynadığında göbek deliğim müthiş ağrıo sence bu hastaalık mı bebeğe zararı varmı ya