seninkinin markası neydi?boyut ölcüleri ne??
iki kademeli degilmiydii?
en alta gectiginde tırmanması mümkün degil yaw.ayagının altına bişi filanmı koyuyorduki.
bende e-bebekten almıştım
ama dar olanı tavsiye etmiyorum.en alta gectiginde cok bunaltıcı oluyor cocuk için
bizdeki bunun aynısı
içi cok geniş
e-bebek in kendi ürünü, markası da baby crespo ve iki kademeli. Eleracım bir gün uyanmış ağlıyordu odaya bir gittik eşimle çocuk yürüye yürüye kapıya gelmiş.:1: Çok korktuk tabi ya kafasını vurduysa nasıl çıktı falan diye. Sonra yanımızda da bir kaç kez atladı. Altına hiçbir şey almıyor tutanarak bir ayağını beşiğin kenarına atıyor, diğer ayağını da yavaşça çekip beşiğin kenarına tamamen yatıyor komondo gibi. Sonra da bir ayağını aşağıya atıyor ve düşmeden iniyor. Zaten kaç yere sorduk boyları sabitmiş ve aldığımız yerde de 4 yaşına kadar rahatlıkla yatar endişe etmeyin dediler. Benimki çok kurtlu bildiğin gibi değil
Elera sizinki de güzelmiş. Çocuğun oda küçük ondan biz dar tercih ettik. Zaten karyola alma zamanımız geldi.
maşallah kurtlu kızınaa
benim yatakla beşik bitiişik,kızımda bi kac kez tırmandı ayagının altına yastık koymuş ama benimki
sonra ben yatagın fermuarını actım ondan sonra tırmanması kesildii
1 yıldır fermuar devamlı acık.uykusu geldiginde gider yatarr kendisii
Elera bak sana linkini atayım. Bizimki bu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ikinci cocuk olana kadar 6kendi evimiz olana kadar ben karyola yada cocuk odası almayı düşünmüyorum
kızım park yatakta 4 yaşına kadar rahatca yatabilirr
benim yatakodası büyük sayılır.o nedenle en büyük boyunu almıştım.
Mantıklı aslında kendi evine uygun mobilyalar alırsın istediğin gibi döşersin. İnşallah canım Allah bol kazançlar versin cümlemize. Bizimkinin odası ayrı 4-5 aylıktan beri. Yoksa mümkünü yok ne uyur ne bizi uyutur.
cnm bende 1 yaşından sonra ayırdım odasını ama kışın yatak odama alıyorum yatagınıı
cünkü oturma odam cok soguk oluyor kış oldugunda kızımın odasına koyuyorum kanepeleri.
temizlik bitince tekrar kendi odasına alcam yatagını
Anladım canım. Kışın planlar değişiyor tabi. Bir de bizde şöyle bir durum var. Kızım babasının horultusundan uyuyamaz hatta korkar çocuk.