Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
seninkinin markası neydi?boyut ölcüleri ne??
iki kademeli degilmiydii?

en alta gectiginde tırmanması mümkün degil yaw.ayagının altına bişi filanmı koyuyorduki.

e-bebek in kendi ürünü, markası da baby crespo ve iki kademeli. Eleracım bir gün uyanmış ağlıyordu odaya bir gittik eşimle çocuk yürüye yürüye kapıya gelmiş.:1: Çok korktuk tabi ya kafasını vurduysa nasıl çıktı falan diye. Sonra yanımızda da bir kaç kez atladı. Altına hiçbir şey almıyor tutanarak bir ayağını beşiğin kenarına atıyor, diğer ayağını da yavaşça çekip beşiğin kenarına tamamen yatıyor komondo gibi. Sonra da bir ayağını aşağıya atıyor ve düşmeden iniyor. Zaten kaç yere sorduk boyları sabitmiş ve aldığımız yerde de 4 yaşına kadar rahatlıkla yatar endişe etmeyin dediler. Benimki çok kurtlu bildiğin gibi değil :hihi:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
bende e-bebekten almıştım
ama dar olanı tavsiye etmiyorum.en alta gectiginde cok bunaltıcı oluyor cocuk için

bizdeki bunun aynısı
içi cok geniş
ST69045BR.jpg

Elera sizinki de güzelmiş. Çocuğun oda küçük ondan biz dar tercih ettik. Zaten karyola alma zamanımız geldi.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
selam herkez yatıomu yaa bu arada yeni arkadaslar hoşgeldiniz giremiorum nezamandır özledm sizi:kayris:

OP
E

Elara

Misafir
e-bebek in kendi ürünü, markası da baby crespo ve iki kademeli. Eleracım bir gün uyanmış ağlıyordu odaya bir gittik eşimle çocuk yürüye yürüye kapıya gelmiş.:1: Çok korktuk tabi ya kafasını vurduysa nasıl çıktı falan diye. Sonra yanımızda da bir kaç kez atladı. Altına hiçbir şey almıyor tutanarak bir ayağını beşiğin kenarına atıyor, diğer ayağını da yavaşça çekip beşiğin kenarına tamamen yatıyor komondo gibi. Sonra da bir ayağını aşağıya atıyor ve düşmeden iniyor. Zaten kaç yere sorduk boyları sabitmiş ve aldığımız yerde de 4 yaşına kadar rahatlıkla yatar endişe etmeyin dediler. Benimki çok kurtlu bildiğin gibi değil :hihi:

maşallah kurtlu kızınaa:D
benim yatakla beşik bitiişik,kızımda bi kac kez tırmandı ayagının altına yastık koymuş ama benimki:)
sonra ben yatagın fermuarını actım ondan sonra tırmanması kesildii
1 yıldır fermuar devamlı acık.uykusu geldiginde gider yatarr kendisii

OP
E

Elara

Misafir
Elera sizinki de güzelmiş. Çocuğun oda küçük ondan biz dar tercih ettik. Zaten karyola alma zamanımız geldi.

ikinci cocuk olana kadar 6kendi evimiz olana kadar ben karyola yada cocuk odası almayı düşünmüyorum
kızım park yatakta 4 yaşına kadar rahatca yatabilirr
benim yatakodası büyük sayılır.o nedenle en büyük boyunu almıştım.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
maşallah kurtlu kızınaa:D
benim yatakla beşik bitiişik,kızımda bi kac kez tırmandı ayagının altına yastık koymuş ama benimki:)
sonra ben yatagın fermuarını actım ondan sonra tırmanması kesildii
1 yıldır fermuar devamlı acık.uykusu geldiginde gider yatarr kendisii

Canım ya uykusu gelince yatıyormuş maşallah:) Ben bizimkinde tırmanma potansiyeli gördüğüm için yastık bile koymuyordum ama birşeyi kafalarına koyunca muhakkak yapıyorlar. Fermuarı açmasan kesin seninki gece ziyarete gelirdi sizi:cokkomik:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
ikinci cocuk olana kadar 6kendi evimiz olana kadar ben karyola yada cocuk odası almayı düşünmüyorum
kızım park yatakta 4 yaşına kadar rahatca yatabilirr
benim yatakodası büyük sayılır.o nedenle en büyük boyunu almıştım.

Mantıklı aslında kendi evine uygun mobilyalar alırsın istediğin gibi döşersin. İnşallah canım Allah bol kazançlar versin cümlemize. Bizimkinin odası ayrı 4-5 aylıktan beri. Yoksa mümkünü yok ne uyur ne bizi uyutur.

OP
E

Elara

Misafir
Mantıklı aslında kendi evine uygun mobilyalar alırsın istediğin gibi döşersin. İnşallah canım Allah bol kazançlar versin cümlemize. Bizimkinin odası ayrı 4-5 aylıktan beri. Yoksa mümkünü yok ne uyur ne bizi uyutur.

cnm bende 1 yaşından sonra ayırdım odasını ama kışın yatak odama alıyorum yatagınıı
cünkü oturma odam cok soguk oluyor kış oldugunda kızımın odasına koyuyorum kanepeleri.
temizlik bitince tekrar kendi odasına alcam yatagını

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Eleracım güzelmiş kızının yatağı bizimkine göre baya farkediyor. Belki de benimkine daral geldi ondan hoplayıp zıplıyor çocuk:panter:

Bi de yandan bakan kuzuya bayıldım çok şeker:)

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
cnm bende 1 yaşından sonra ayırdım odasını ama kışın yatak odama alıyorum yatagınıı
cünkü oturma odam cok soguk oluyor kış oldugunda kızımın odasına koyuyorum kanepeleri.
temizlik bitince tekrar kendi odasına alcam yatagını

Anladım canım. Kışın planlar değişiyor tabi. Bir de bizde şöyle bir durum var. Kızım babasının horultusundan uyuyamaz hatta korkar çocuk.:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
gerci şimdi aksesuar filann aldımmasanın üstüne filan daha farklı olduu
bu resim gecen yıla ait

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
İyi geceler kızlar, kendinize iyi bakın. Ben yine çok geçe kaldım. Hepinizi öpüyorum. :sim3::gitme: Yarın görüşmek üzere inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar