Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ay çok şekermiş bu ya benim gördüğüm bayağı bi büyüktü sanırım elaranınkide büyük bu iyiymiş ama bişey çıkartmayada gerek kalmaz odadan en büyük sıkıntım zaten onu nereye koyucam bunu nereye koyucam şimdiden başladım düşünmeye

Ben e-bebek ten aldım kendi ürünüydü fiyatı da uygundu. Aynı tazmanyanınki gibi dar çok fazla yer kaplamıyor.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Ben e-bebek ten aldım kendi ürünüydü fiyatı da uygundu. Aynı tazmanyanınki gibi dar çok fazla yer kaplamıyor.

Evet çok güzel ya çok hoşuma gitti bunun boyutu inş. 1 ay sonra alıcam daha erken geliyo bana ya bişeyler almaya korkuyorum sağ sağlim bi kucağıma alsaydımm yavaştan başladım gerçi almaya bu seferde herşeyde gözüm kalıyo:hihi:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar ben kaçtım sabah erken kalkıyorum yorgunumda hepiniz çok saolun öptümm Allah rahatlık versinn

OP
E

Elara

Misafir
Yaprakçım ben de park yatak öneririm gayet kullanışlı ama benim bıcırık 1 buçuk yaşından itibaren yataktan tırmanıp çıkabiliyor. Bize 4 yaşına kadar rahat kullanır demişlerdi.-rgulu Yatağa tırmanıp komondo gibi yatağın başına tünüyor sonra hop aşağı. Kaç yere sorduk yükseltici gibi bişey de yok. Park yatakların boyları standartmış zaten. Keşke diyorum bebek karyolası gibi alsaydım çünkü katlanma özelliğinden de yararlanmadık. Ama beşikten çıkana kadarda çok rahat kullandık.

seninkinin markası neydi?boyut ölcüleri ne??
iki kademeli degilmiydii?

en alta gectiginde tırmanması mümkün degil yaw.ayagının altına bişi filanmı koyuyorduki.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Kızlar ben kaçtım sabah erken kalkıyorum yorgunumda hepiniz çok saolun öptümm Allah rahatlık versinn

iyi geceler cnm rahat uyu şimdi maviş oglun gelince rahatın bozulcakkkk:hihi:
sağlıklı kavusursun işallah oğluna ne güzel cicileri alınmaya başlamış. aileye ne güzel enerji getiryo ya bunlar daha gelmeden

OP
E

Elara

Misafir

bende e-bebekten almıştım
ama dar olanı tavsiye etmiyorum.en alta gectiginde cok bunaltıcı oluyor cocuk için

bizdeki bunun aynısı
içi cok geniş
ST69045BR.jpg

OP
C

ceylanım

Misafir
selam ecem bodrumu türkbükünü tavsiye ederim canım mutluluklar

OP
C

ceylanım

Misafir
üçüncüye tutturur belkim hemende doğuruveriyor ya sülüman diye diye :1::1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar