Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Elera şimdi gördüm salonun gayet şık ve hoşmuş canım en sevdiğim renktir bu arada. Yalnız var ya titiz olduğun her fotodan belli oluyor maşallahın var.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Bir de ben böyle devasa mobilyaları sevmiyorum. Temizlemesi kaldırması hep dert. Senin vitrin boyut olarak da ideal tam benim tarzım renkleri çok hoş.

OP
E

Elara

Misafir
Bir de ben böyle devasa mobilyaları sevmiyorum. Temizlemesi kaldırması hep dert. Senin vitrin boyut olarak da ideal tam benim tarzım renkleri çok hoş.

koltukları görmüyonmu cok hantall:)
azcık borcumuz bitsinn ilk iş o koltukları degştirmek olcakk
yerind ealırkenn bu kadar büyük gelmemişti gözüme

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
a.s hürrem hg cnm sana mesaj yazmışdım 2gün önce aldınmı?
hoşbulduk canım ben cevap yazmıstım şimdi baktm galiba cevap gelmemiş tekrar yazdımm :)
hoşgeldin hürremm naberr
iyiyim cnm sen nasılsın elera ya ben sana bişi sorcam benm normalde göbek deliğim cok ağrır dokunamam elim göbek deliğine değdiği an içimden bişe koparıolar gibi acıo şimdi bebekte büyüyo ya teyzesi :) ee yukarı cıktı bebek şimdide oynadığında göbek deliğim müthiş ağrıo sence bu hastaalık mı bebeğe zararı varmı ya
bak buda salonum. merak ediyordunuz kimse yokken göstereyim evi :D

çok güzellllllllll

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Çok hoşmuş canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Tüllerin beyaz mı koltukların renginin açığı mı tam göremedim. Koltuk takımın benim salon takımına benziyor ama krem benim. Yan taraflarını kızın hiç boyamadı mı benimki baya vir desen çalışması yaptı üzerine

OP
E

Elara

Misafir
Çok hoşmuş canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Tüllerin beyaz mı koltukların renginin açığı mı tam göremedim. Koltuk takımın benim salon takımına benziyor ama krem benim. Yan taraflarını kızın hiç boyamadı mı benimki baya vir desen çalışması yaptı üzerine

tüllerim duvarın ve halının kenarındaki lila renginden

salonda oturmuyoruz cnm.misafir geldiginde kullanıyoruzz
yoksa o deriler şimdiyee yırtılmış ve rengarenk kalem cizikleri olmuştuu

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
koltukları görmüyonmu cok hantall:)
azcık borcumuz bitsinn ilk iş o koltukları degştirmek olcakk
yerind ealırkenn bu kadar büyük gelmemişti gözüme

Hantal değil canım ben de krem rengi takıntısı var koltuklar illa açık renk olacak. Sonra da temizlemesi işkenceye dönüşecek:deli:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
yok cnm makinanın tarihini ayarlamamışım
yoksa tarihi görüp gecen yıl cekildi dermiyim ben:D

hımmm bende bu kız tarihleri mi karıstırdı dedimmm :cokkomik: sana bişe sormustummm tekrar kopyalıyım yazdığımı yukardada yazıo ama buna cevap werirsen sevinirm elera ya ben sana bişi sorcam benm normalde göbek deliğim cok ağrır dokunamam elim göbek deliğine değdiği an içimden bişe koparıolar gibi acıo şimdi bebekte büyüyo ya teyzesi ee yukarı cıktı bebek şimdide oynadığında göbek deliğim müthiş ağrıo sence bu hastaalık mı bebeğe zararı varmı ya

OP
E

Elara

Misafir
hürrem bak benim kız 2008 dogumluu
son koydugum fotoda kızımm yürüyorr ve tarih yi,ne 2007 ,hesabını sen yap artık :)

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
tüllerim duvarın ve halının kenarındaki lila renginden

salonda oturmuyoruz cnm.misafir geldiginde kullanıyoruzz
yoksa o deriler şimdiyee yırtılmış ve rengarenk kalem cizikleri olmuştuu

En iyi çözüm çocuğu salona sokmamak zaten. Hantal koltuk demişken sen hiç misafirin koltuğu kırdığına şahit oldun mu? Ben oldum o yüzden bacakları ince koltuk almam mümkünü yok. Benimki zaten köşe takımı ama tip olarak senin takıma benziyor.

OP
E

Elara

Misafir
ama buna cevap werirsen sevinirm elera ya ben sana bişi sorcam benm normalde göbek deliğim cok ağrır dokunamam elim göbek deliğine değdiği an içimden bişe koparıolar gibi acıo şimdi bebekte büyüyo ya teyzesi ee yukarı cıktı bebek şimdide oynadığında göbek deliğim müthiş ağrıo sence bu hastaalık mı bebeğe zararı varmı ya

cnm hiç bilgim yok bu konudaa
doktora kontrol için gittiginde sor mutlaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar