Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kız sorma ben bu diyete başlamadan önce 48 kiloydum şimdi en son tartıldığımda 52 kilo 600 gramdım biraz daha devam edersem 60 olurum onun için bir an önce hamiş kalmsm lazım ben normaldede çok yerim ama herşeyden yerim dengeli böyle belirli şeyler çok çoook yeyince kilo alınıyor yaaaa

ne kadar zayıf olursan yumurtalıkların o kadar hızlı çalışır unutma,hamile kalmak isteyene doktor kilo ver diyor önce.52 çok fazla değil ama bence bu kiloda kal,hamile kalınca en az 12-15 arasuı alıyorsun ben son aylar dikkat etmedim yediklerime ama genelde dikkat ettiim halde abur cubur yememeye 12 kg aldım.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ne kadar zayıf olursan yumurtalıkların o kadar hızlı çalışır unutma,hamile kalmak isteyene doktor kilo ver diyor önce.52 çok fazla değil ama bence bu kiloda kal,hamile kalınca en az 12-15 arasuı alıyorsun ben son aylar dikkat etmedim yediklerime ama genelde dikkat ettiim halde abur cubur yememeye 12 kg aldım.

güle güle 36,4 :cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
tuby sanada cetvel yapalımm,yakışıklı ogluş koyalım canın ceksin ,ondan sonraa bakalım dötünü adama dönebilcenmii

OP
E

Elara

Misafir
ay ne cok yazıyonuzz yetişemiyorum,
yemek yiyorum bi tarftanda

OP
E

Elara

Misafir
kız sorma ben bu diyete başlamadan önce 48 kiloydum şimdi en son tartıldığımda 52 kilo 600 gramdım biraz daha devam edersem 60 olurum onun için bir an önce hamiş kalmsm lazım ben normaldede çok yerim ama herşeyden yerim dengeli böyle belirli şeyler çok çoook yeyince kilo alınıyor yaaaa

dogru yoldasın ezell.erkek bebek dieti kilo aldırırmış zaten.kilo almakta vucudu alkali yaparmışş

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Canim senin tarifi yollayacam aklimda ama aksam yollarim simdi onu yazarken kizlarin msj kacirmayayim diyom....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
çoğu zaman buzluğumda hazır ettiğim(çiğ olarak tabi) banyo böreğim.

BANYO BÖREĞİ
MALZEMELER:
6 adet yufka(1kg ediyor yaklaşık)
yarım çay bardağndan biraz fazla mısır özü yağı(pastalarda asla zeytinyağı ve ayçiçek yağı kullanmam çok ağır oluyor)yine bardaktan 2 parmak eksik
yarım çay bardağından biraz fazla su( çay bardağından 2 parmak eksik)
1 kase lor ve rendelenmiş kaşar peyniri karışımı isterseniz lor ve haşlanmış patates karışımı da olabilir iki si de hoş oluyor.
1 fincan ince kıyılmış maydonoz

Yapılışı:
Oncelikle peynir ve maydonozu YA DA PEYNİR PATATES MAYDONOZU karıstırıp hazırlıyoruz. 1 yufkamızı alıp tezgahımıza açıyoruz ve ortasına bır kasede karıstırmıs oldugumuz su-sıvıyağ karışımından 2-3 yemek kaşıgı dokup fırca yardımı ıle her tarafına esıt yaydıktan sonra yufkamızı ortadan ıkıye katlıyoruz
Katlamıs oldugumuz bu yufkayı 6 esit parcaya bolerek genıs kısımlarıne peynır maydonoz ya da patetesli karışımı koyduktan sonra sıgara böreği seklınde sarıyoruz. Diğer yufkalarıda aynı şekilde hazırladıktan sonra böreklerımızı soğuk su dolu bir kaba alarak su ıcerısınde yaklasık 4 dakıka bekletıyoruz ve elımızle tek tek sıkıp buzdolabında en az 2 saat bekletiyoruz.daha fazla da bekleyebilir.ne kadar çok beklerse o kadar çıtır oluyor.yaglanmıs fırın tepsımıze dızıyoruz. boregımızın uzerıne yumurtamızı surup corekotu susam karışımını serptıkten sonra 200 derecede yaklasık yarım saat ıyıce kızarana kadar pişiriyoruz.

çıtır çıtır oluyor,isterseniz çiğ olarak buzlukta saklayın,1 ay bile dayanır ve kızartmadan bir kaç sat önce çıkarmalısınız.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar nette papatya ile biberiye birarada cay olark demlenir icilirse adet söktürür yaziyordu bende simdi yaptim ama icemiyorum ya cok aci baska ne denesem acaba sabahta adacayi icmistim bana misin demedi .Devam etsemmi...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
evet bende çok beğendim inş bizimde gerçeği olur cnm,o ne güzel bende severim o göz rengini hoş hanımsın cnm zaten maşallah formunada dikkat ediyosun belki senin oğlununda gözü sana benzer kızlarınınki nasıl
kızlarımınki değişik güneşli havada daha güzel bir yeşile çalıyo küçüğümün göz rengi bende bilmıyom valla mavi gibi yaw duruma göre sanki renk değiştiriyo kardeşimin ve benım göz rengim aynı inşALLAH gönlündeki oğluşa KAVUŞURSUN SEN VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIM

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]

dogru yoldasın ezell.erkek bebek dieti kilo aldırırmış zaten.kilo almakta vucudu alkali yaparmışş[/sıze]

önce bir zayıflıyım artık asitik olcam biliyorum ama ben 5 ay diyet yapar onu alkali yaparım işallah canım,takviyelerin sayesinde ay çok seviyorum seni ben ya allah razı olsun mucukkkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar