Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
Tablonun altında share yazan yere tıklıyorsun cıkan lınklerden url ıle başlayanı kopyalayıp yapıstır

o kırmızı çızgıler yumurtalama oldugunda cıkıorr ymurtlama zamanın gelmedı demek

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ıyıyım cnm dun akşam sancım old kasıklarda ve karnımın alt taraflarında hafif bel ağrımda vardı ama sabah uyandıgımda ıyıydım sımdıde ıyıyım evıme gectım bgunu burda gecırcem yarın anneme gıdıcem yıne makınaya çamasır atıcam esım asar o da pansmana gıttı pansumandan sonra ağrısı çok oluyoo

yatıyorum süreklı annemden yemek getırdımm burda akşam yıcezz sabah kahvaltı yarın yıne kontrole gıtmek ıstıyorum sonra anneme

boncuğaa çok üzüldümm rabbim şifasını verır ınşallah bebeğinide sağlıkla kucağına alır

sizler nasılsınız neler yapıosnuz yumurtalama gununde olan varmı

nasılsın minietek canım dikkat et kendine

OP
B

breeze

Misafir
kızlarrr selam herkese....
kızlar benim denemeden once ve denemeden 1 gün sonra bile her sabah ateşim36.0-36.1
falandı denemeden 2 gün sonra 36.4 oldu dün 36.5 sizce tuttumu yaa deneme..
bide kasıklarım ağrıyor özellikle sağ tarafta batmalar oluyor ..adetimede 11 gün falan var...
öyle göğüslerimde hassasiyet falan yok...bulantı falan yok...

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar benim denemeden once ve denemeden 1 gün sonra bile her sabah ateşim36.0-36.1
bide kasıklarım ağrıyor özellikle sağ tarafta batmalar oluyor ..adetimede 11 gün falan var...

ateşin seyri konusunda minietek ve Elara uzmanlar :D

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hoşgeldiiin kakuşçuummmm iyiyiz canım sen nasılsın_? bebiş nasıl oğlun nasıl_?

ben de iyiyim canım sağol.bebiş de iyidir inşallah:huhuu:oğluş kreşe gitti teyzesi o gidince ban de yatıyorum bu aralar mide bulantılarım arttı bişey yiyemiyorum uyukluyorum bikaç gündür böyle gidiyor işte.
senin ateş nasıl kız öyle dizilmiş tespih boncuğu gibi:zonk:

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlar geçmişi okumadım daha nasılsınız?

h.g cnm

şuan bişi sölemek için cok erkenn
yumurtlamadna sonra ateş zaten yükseliyorr.hamileysen ateş giderek yükselirr,degislen adetten 1-2 günce ateş düşüyor

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
mertim düşük yapmış galiba çok geçmiş olsun canım okuyunca seni o kadar iyi anlıyorum ki.ben de geçen ay seninki gibi bişey yaşadım ama bak rabbim bu ay mucizesini verdi içime şükürler olsun.allahım sana da nasip etsin hiç endişe etme en kısa zamanda bebişin seninle olacak.

OP
E

Elara

Misafir
kakule sen oglundan sonra nasıl korundun?
maşallahh hemen hamile kaldın cünkü

OP
M

minietek

Misafir
nasılsın minietek canım dikkat et kendine

ıyıyım cnm edıyorum sızde dikkat edın kendınıze

Kızlar benim denemeden once ve denemeden 1 gün sonra bile her sabah ateşim36.0-36.1
Bide kasıklarım ağrıyor özellikle sağ tarafta batmalar oluyor ..adetimede 11 gün falan var...

yumurtlama zamanı atesın kademelı olarak cıkmıs ınsallah hamılesındır ve ateşin düşmez

elara kakuş hoşgeldınız

mertımm canım çok üzüldümm inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamıle kalırsınn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar