Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bernilcim günaydın hemen yazıyorum cnm ar sütünü aksunukini aldım 17 lira aksunun ürünlerini sana her zamnan öneririm ben çocuklarada arada aalıyorum 13 senedir mutlaka bizim evde olur cnm bidepolen aldım ada power vital canım

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız ezel haftasonuda dolaşmışsın buralarda geçmişte gördüm
bilgisayarmı aldınız yoksa :)

ezlcım sesın cıkmıyo nerdesın cnm ya sitevıtayı nerden aldın lınkını verebılırmısın??

canım bak burdan aldım

Ezelll
kız ben arı poleni almaya gittim kadın bana aldırmadı korkuttu
başka macunlar vermek istedi tanesi 40 tl dedi
bende almadım

neden ne dedi ki evet baya pahalıymış ben marketten aldım o kadar pahalı değil aktarlar biraz şişiriyorlar ücretleri bence sen büyük market varsa yaknında oralarda bak canım sadece polen alıp çiğnesende olur üzerine su içersin arı sütü olması şart değil zaten erkek bebek diyetinde polende var sabahları aç karnına bir çay kaşığı çiğner yutarsın

OP
E

_eZeL_

Misafir
bernilcim günaydın hemen yazıyorum cnm ar sütünü aksunukini aldım 17 lira aksunun ürünlerini sana her zamnan öneririm ben çocuklarada arada aalıyorum 13 senedir mutlaka bizim evde olur cnm bidepolen aldım ada power vital canım

canım çok iyi yapmışsın almakla bence şimdiden sabahları birer çay kaşığı yemeye başla ben her sabah bir çay kaşığı polen yiyorum

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım bak burdan aldım

neden ne dedi ki evet baya pahalıymış ben marketten aldım o kadar pahalı değil aktarlar biraz şişiriyorlar ücretleri bence sen büyük market varsa yaknında oralarda bak canım sadece polen alıp çiğnesende olur üzerine su içersin arı sütü olması şart değil zaten erkek bebek diyetinde polende var sabahları aç karnına bir çay kaşığı çiğner yutarsın

canım 40 tl olanlar başka macunlardı
arı sütünden dolayı korkuttu bunu sen ayarlayamazsın dozajını dedi ışık almaması lazım arı sütünün dedi ambalajını gösterdi katacağım poleni gösterdi nescafe gibi bişeydi renkli renkli kafamı karıştırdı yani
bunun yerine macun vereyim dedi bende almadım

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel ıkısını karıstırpmı yıyosun cnm arı sutu polenı

canım benim bir şişe arı sütü polen ve bal karışımım var bir şişede sadece polenim var önce bir çay kaşığı ama dolu değil silme çay kaşığı polen çiğniyorum sonrada bir silme çay kaşığı diğer karışınmdan atıyorum ağzıma yani poleni daha çok yemiş gibi bişey oluyor

arı sütü yomu ezel ya boşunamı aldım aç karna bir
çay kaşığı yeniyodu dimi ezel

yopk canım arı sütü ve polen iyi yapmışsın almakla yanlız arı sütü koyu kıyamlıdır polenle karışmayabilir denedin mi hiç
ezel stevya yazıyo bu lınkde omu cnm

evet bernil o ta kendisi :)

OP
E

_eZeL_

Misafir
arı sütünden dolayı korkuttu bunu sen ayarlayamazsın dozajını dedi ışık almaması lazım arı sütünün dedi ambalajını gösterdi katacağım poleni gösterdi nescafe gibi bişeydi renkli renkli kafamı karıştırdı yani

canım ikisini karıştırman şart değil arı sütünnden yarım çay kaşığı polendende bir çay kaşığı yersin her sabah macun dediğin hepsinin karışımımı eğer öyleyse alabilirsin ama bal oranı yüksek olmasın ona dikkat et

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

umut aktarlar satmak için yapıyolar adam ilk başta sadece poleni alacaktım nasıl kullanacaksın bunu dedi bende bala karıştıracam dedim sustu sonra senin kararsızlığını farketmiş ondan cnm,sen sadece polen al sen içine balkattınmı aynı olur eksra bişey yok yani

OP
E

_eZeL_

Misafir
umut benim ateşim adetin başından beri sabit 36,4 te kaldı senin ateşin kaç adetimin ilk gününden bu güne yani 8 gündür 36,4 çıkıyor hep

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım benim bir şişe arı sütü polen ve bal karışımım var bir şişede sadece polenim var önce bir çay kaşığı ama dolu değil silme çay kaşığı polen çiğniyorum sonrada bir silme çay kaşığı diğer karışınmdan atıyorum ağzıma yani poleni daha çok yemiş gibi bişey oluyor

yopk canım arı sütü ve polen iyi yapmışsın almakla yanlız arı sütü koyu kıyamlıdır polenle karışmayabilir denedin mi hiç

evet bernil o ta kendisi :)

yok daha dün aldım ezel denemedim tatlım suylamı karıştırsam diyorum evet baya koyu kıvamlı arı sütü

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım ikisini karıştırman şart değil arı sütünnden yarım çay kaşığı polendende bir çay kaşığı yersin her sabah macun dediğin hepsinin karışımımı eğer öyleyse alabilirsin ama bal oranı yüksek olmasın ona dikkat et

canım bi dünya ot varmış içinde sadece polen bal değil
o yüzden almadım bende

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yarım cay kasıgı arı sutu 1 cay kasıgı polen yıyoruz ac karnına demı kızlar dogru anladım

bırde eslere verıyonuzmu ezel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar