bernilcim günaydın hemen yazıyorum cnm ar sütünü aksunukini aldım 17 lira aksunun ürünlerini sana her zamnan öneririm ben çocuklarada arada aalıyorum 13 senedir mutlaka bizim evde olur cnm bidepolen aldım ada power vital canım
Ezelll
kız ben arı poleni almaya gittim kadın bana aldırmadı korkuttu
başka macunlar vermek istedi tanesi 40 tl dedi
bende almadım
bernilcim günaydın hemen yazıyorum cnm ar sütünü aksunukini aldım 17 lira aksunun ürünlerini sana her zamnan öneririm ben çocuklarada arada aalıyorum 13 senedir mutlaka bizim evde olur cnm bidepolen aldım ada power vital canım
kız ezel haftasonuda dolaşmışsın buralarda geçmişte gördüm
bilgisayarmı aldınız yoksa
ezlcım sesın cıkmıyo nerdesın cnm ya sitevıtayı nerden aldın lınkını verebılırmısın??
Ezelll
kız ben arı poleni almaya gittim kadın bana aldırmadı korkuttu
başka macunlar vermek istedi tanesi 40 tl dedi
bende almadım
cnm arısutu polen ayrımı karıstırıpmı yıyeceksınız onları
canım çok iyi yapmışsın almakla bence şimdiden sabahları birer çay kaşığı yemeye başla ben her sabah bir çay kaşığı polen yiyorum
canım çok iyi yapmışsın almakla bence şimdiden sabahları birer çay kaşığı yemeye başla ben her sabah bir çay kaşığı polen yiyorum
canım bak burdan aldım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
neden ne dedi ki evet baya pahalıymış ben marketten aldım o kadar pahalı değil aktarlar biraz şişiriyorlar ücretleri bence sen büyük market varsa yaknında oralarda bak canım sadece polen alıp çiğnesende olur üzerine su içersin arı sütü olması şart değil zaten erkek bebek diyetinde polende var sabahları aç karnına bir çay kaşığı çiğner yutarsın
ezel ıkısını karıstırpmı yıyosun cnm arı sutu polenı
arı sütü yomu ezel ya boşunamı aldım aç karna bir
çay kaşığı yeniyodu dimi ezel
ezel stevya yazıyo bu lınkde omu cnm
canım 40 tl olanlar başka macunlardı
arı sütünden dolayı korkuttu bunu sen ayarlayamazsın dozajını dedi ışık almaması lazım arı sütünün dedi ambalajını gösterdi katacağım poleni gösterdi nescafe gibi bişeydi renkli renkli kafamı karıştırdı yani
bunun yerine macun vereyim dedi bende almadım
canım 40 tl olanlar başka macunlardı
arı sütünden dolayı korkuttu bunu sen ayarlayamazsın dozajını dedi ışık almaması lazım arı sütünün dedi ambalajını gösterdi katacağım poleni gösterdi nescafe gibi bişeydi renkli renkli kafamı karıştırdı yani
bunun yerine macun vereyim dedi bende almadım
canım benim bir şişe arı sütü polen ve bal karışımım var bir şişede sadece polenim var önce bir çay kaşığı ama dolu değil silme çay kaşığı polen çiğniyorum sonrada bir silme çay kaşığı diğer karışınmdan atıyorum ağzıma yani poleni daha çok yemiş gibi bişey oluyor
yopk canım arı sütü ve polen iyi yapmışsın almakla yanlız arı sütü koyu kıyamlıdır polenle karışmayabilir denedin mi hiç
evet bernil o ta kendisi
umut benim ateşim adetin başından beri sabit 36,4 te kaldı senin ateşin kaç adetimin ilk gününden bu güne yani 8 gündür 36,4 çıkıyor hep
canım ikisini karıştırman şart değil arı sütünnden yarım çay kaşığı polendende bir çay kaşığı yersin her sabah macun dediğin hepsinin karışımımı eğer öyleyse alabilirsin ama bal oranı yüksek olmasın ona dikkat et