Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
yok daha dün aldım ezel denemedim tatlım suylamı karıştırsam diyorum evet baya koyu kıvamlı arı sütü

yok suyla karıştırma rengin bence bir çay kaşığı balla karıştırmanın zarar olmaz ama sen bilirsin eğer yiyebilsen ama ****l kaşık sokmayın kızlar içine porselen çay kaşığı ile kaşığın ucuyla al ağzına öyle ye rengin zaten fazla yeme arı sütünden çay kaşığının ucuyla porselen yada cam çay kaşığın yoksa al sakın ****l kaşık sokma

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım sabah unutmuşum ölçmedim
yarın başlarımmm
yumurtlama günü yaklaştıkça yükselir sanırım

evet canım yükselir bende böyle gitmesinden memnununm düzensiz gitse oldumu olacakmı telaş yapıcam

ezel limonatayı göz kararımı yapıyosun bugün onada başlayım diyorum özel bir tarifin varmı

canım göz kararı yapıyorum limon kabuğu rendeleyip şekerle ovuyordum onu önce ben ama tatlandırıcı koyacağımız için ovulmuyor ama yine rendele içine limon kabuğu limonu sıkıp karıştırıyorum sonra herşeyi karışınca tatlandırıcı falan eriyince süzüyorum

canım bi dünya ot varmış içinde sadece polen bal değil
o yüzden almadım bende

iyi olmuş almadığın arı sütü bulamazsan sadece polende yesen olur

yarım cay kasıgı arı sutu 1 cay kasıgı polen yıyoruz ac karnına demı kızlar dogru anladım

bırde eslere verıyonuzmu ezel

evet canım aynen öyle ama porselen yada cam kaşık olsun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar bu sstevya kutuda degılde posetemı öle gorunuyo burda eczanedekının ıcınde kutuda basmalı ydı verıyom sımdı sparısınıde son kez soruyom sıze

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar bu sstevya kutuda degılde posetemı öle gorunuyo burda eczanedekının ıcınde kutuda basmalı ydı verıyom sımdı sparısınıde son kez soruyom sıze

canım poşettede var kutudada var toz halinde bunlar ama limonata falan yapacaksan bence kutuda olanını al poşettekini tk tek açıp karıştırmak zor oluyor ama bardak bardak yaparsan eğer limonatanı falan o zaman poşet daha iyi

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Merhaba; Anne olma duygusuyla bir çok yöntem denedikten sonra, umtsuzluğumu sona erdiren arı sütü ve polenle tanıştım. İnanın kişi hangi dertten muzdaripse o konudaki bilgiler dikkatini çeker. Birgün internette gezerken ARI DÜNYASI sitesi dikkatimi çekti, siteyi inceledim ve güvenirliliğini kontrol etmek için Ertuğrul beyle bizzat görüştüm. E.bey bana, eşimin ve benim sabah akşam 1 tatlı kaşığı arı sütü ve 2 tatlı kaşığı polen kullanmamazı söyledi. Umutla kullanmaya başladık. Ve o güzel haberi anne olduğumu 2 ay sonra öğrendik. Özellikle tedavi ile birlikte daha çabuk sonuç verdiğini kesinlikle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. İçinde tereddütü olan arkadaşlara endişelenmeyi bırakmalarını ve çocuk sahibi olmak istiyorlarsa arı sütü ve polen ile tanışmaları gerektiğini ısrarla tavsiye ediyorum. Özellikle bu konuda hiç bıkıp usanmadan sorularıma sabırla cevaplar veren , bizi bilgleriyle aydınlatan Ertuğrul bey'e çok teşekkür ediyorum. Umarım herkes bizim gibi arı ürünlerini kullanıp, rahatsızlığının sonucunda güzel haberler alır. KESİNLİKLE DENEYİN!"

OP
M

minietek

Misafir
minieteek canım nasılsın nasıl oldun annendemisin_?

ıyıyım cnm dun akşam sancım old kasıklarda ve karnımın alt taraflarında hafif bel ağrımda vardı ama sabah uyandıgımda ıyıydım sımdıde ıyıyım evıme gectım bgunu burda gecırcem yarın anneme gıdıcem yıne makınaya çamasır atıcam esım asar o da pansmana gıttı pansumandan sonra ağrısı çok oluyoo

yatıyorum süreklı annemden yemek getırdımm burda akşam yıcezz sabah kahvaltı yarın yıne kontrole gıtmek ıstıyorum sonra anneme

boncuğaa çok üzüldümm rabbim şifasını verır ınşallah bebeğinide sağlıkla kucağına alır

sizler nasılsınız neler yapıosnuz yumurtalama gununde olan varmı

OP
E

_eZeL_

Misafir
sizler nasılsınız neler yapıosnuz yumurtalama gununde olan varmı

minietek ben kendime ateş tablosu yaptım ama adetimin 8. gününeyim hep 36,4 çıkıyor ateşim tablodaki kırmızı çizgiler kendiliğindenmi çıkacak benim tablomda çıkmadı bide tablonun linkini burda nasıl verebiliyorsun ben beceremiyorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar