Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
mini hoşbulduk canım halaa geçmişi okuyorum daha sana gelemedim nasılsın canım?en son değişiklik var mı?akıntıların nasıl iyi misin canım kendine çok dikkat et.

OP
M

minietek

Misafir
mini hoşbulduk canım halaa geçmişi okuyorum daha sana gelemedim nasılsın canım?en son değişiklik var mı?akıntıların nasıl iyi misin canım kendine çok dikkat et.

İYİYİM CANIM YARIN DR GIDIM DIYORUM KONTROLE

KIZLARR EVLILIGIMIZDE 8 AY BEN KORUNDUM ILACLA SONRA 1 YIL ESIM KORUNDU
BU SÜREDE BEN HIC HAMILE KALDIGIM AYDAKI KADAR YUMURTLAMA SANCISI CEKMEMEISTIM
1 SUBATTAN ITIBAREN KORUNMAYI BIRAKMISTIK 1 ŞBATTA ADETIM BITMISTI

ACABA DIYORM SPERMIN YMURTA GELISIMI POZITIF BIR ETKISI OLABILIRMI TABII GLUCOPAGE DA KULLANMISTIM KI BU ILAC PKO OLULARA VERILIYO VE MIKRO ENJEKSIYON OLCAKLARADA BU ILACINDA ETKISI OLDU KESINN

KIZKARDESIMINDE ESINDEN DOLAYI 3 YIL COCUKLARI OLMADI VE BU ILACI KULLANDI 1 AY ADET OLDGUNDA DOKTORA GIDECEKTILAR VE O ANDAN ITIBAREN DOKTOR KONTROLUNDE OLCAKLARI MIKRO ENJEKSIYON ICIN AMA DR GIDEMEDILER CUNKU KIZKARDESIM adetolamadı ve hamıle kaldı

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
umut gemisi neden çok üzgünmüş merak ettim şimdi inşallah kötü bişey yoktur

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ayy kızlar dün rüyamda yeşil erik gördüm torba torba topluyorduk eşimle nedir acaba yaa hayırdır inşallah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengın neler yapıyon sımdı dıyette bı yazssana cnm sana zahmet

yazim cnm ,süt ve süt ürünlerini bıraktım ,çayı çok seviyorum biliyosun onuda hallettim siteviayla sevmedim şekersiz içiyorum ,yeşil çay ,hindiba ve limonlu soda içiyorum,içebildiğim kadar su havalar bi ısınsın dahada artıracam inş,cips yiyorum 2 günde bir,günde 2 muz yiyorm arada unutuyorum,incir hurma ,kaysı yemeye çalışıyorum aklıma gelen bunlar şimdilik cnm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ayyy elara yapma yaaa çok üzüldüm allahım şifasını versin burda tanıdığın bildiğin kişiler sanki ailemizde akrabalarımız gibi oldu sanki yıllardır tanıdığım birinin başına gelmiş gibi hissediyorum çok üzüldüm anlatamam ağlıyorum şuan rabbim şifa versin bişey yazamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar