Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
lütfen okuyunnnnnn
Bütün duygu ve düşüncelerimi dile getirebilseydim,yeni yıla girerken,size şunları söylemek isterdim.Sürekli bir büyüme ve değişme içindeyim.Sizin çocuğunuz olsam da sizden ayrı bir kişilik geliştiriyorum.Beni tanımaya ve anlamaya çalışın. Deneme ile öğrenirim.Bana ayak uydurmakta güçlük çekebilirsiniz.Oyunda, arkadaşlıkta ve uğraşlarımda özgürlük tanıyın. Beni her yerde,her zaman koruyup kollamayın.Davranışlarımın sonuçlarını kendim görürsem daha iyi öğrenirim.Bırakın kendi işimi kendim göreyim. Büyüdüğümü başka nasıl anlarım? Büyümeyi çok istiyorsam da ara sıra yaşımdan küçük davranmaktan kendimi alamıyorum. Bunu önemsemeyin. Ama siz beni şımartmayın. Hep çocuk kalmak isterim sonra. Her istediğimi elde edemeyeceğimi biliyorum. Ancak size verdikçe almadan edemiyorum. Bana yerli yersiz de söz vermeyin. Sözünüzü tutamayınca sizlere güvenim azalıyor. Bana kesin ve kararlı davranmaktan çekinmeyin. Yoldan saptığımı görünce beni sınırlayın. Koyduğunuz kurallar ve yasakların hepsini beğendiğimi söyleyemem. Ancak, hiç kısıtlamayınca ne yapacağımı şaşırıyorum. Tutarsız davrandığınızı görünce hem bocalıyor, hem de bundan yararlanmadan edemiyorum. Öğütlerinizden çok davranışlarınızdan etkilendiğimi unutmayın. Beni eğitirken ara sıra yanlışlar yapabilirsiniz. Bunları çabuk unuturum. Ancak birbirinize saygı ve sevginizin azaldığını görmek beni yaralar ve sürekli tedirgin eder. Çok konuşup çok bağırmayın. Yüksek sesle söylenenleri pek duymam. Yumuşak ve kesin sözler bende daha iyi iz bırakır."Ben senin yaşında iken..." diye başlayan söylevleri hep kulak ardına atarım. Küçük yanılgılarımı büyük suçmuş gibi başıma kakmayın. Bana yanılma payı bırakın. Beni, korkutup sindirerek, suçluluk duygusu aşılayarak uslandırmaya çalışmayın. Yaramazlıklarım için beni kötü çocukmuşum gibi yargılamayın. Yanlış davranışım üzerinde durup düzeltin. Ceza vermeden önce beni dinleyin. Suçumu aşmadığı sürece cezama katlanabilirim. Beni dinleyin. Öğrenmeye en yatkın olduğum anlar, soru sorduğum anlardır. Açıklamalarınız kısa ve özlü olsun. Beni yeteneklerimin üstünde işlere zorlamayın. Ama başarabileceğim işleri yapmamı bekleyin. Bana güvendiğinizi belli edin. Beni destekleyin; hiç değilse çabamı övün. Beni başkalarıyla karşılaştırmayın; umutsuzluğa kapılırım. Benden yaşımın üstünde olgunluk beklemeyin. Bütün kuralları birden öğretmeye kalkmayın; bana sure tanıyın. Yüzde yüz dürüst davranmadığımı görünce ürkmeyin. Beni köşeye sıkıştırmayın; yalana sığınmak zorunda kalırım. Sizi çok bunaltsam bile soğukkanlılığınızı yitirmeyin. Kızgınlığınızı haklı görebilirim, ama beni aşağılamayın. Hele başkalarının yanında onurumu kırmayın. Unutmayın ki ben de sizi yabancıların önünde güç durumlara düşürebilirim. Bana haksızlık ettiğinizi anlayınca açıklamaktan çekinmeyin. Özür dileyişiniz size olan sevgimi azaltmaz; tersine, beni size daha çok yaklaştırır. Aslında ben sizleri olduğunuzdan daha iyi görüyorum. Bana kendinizi yanılmaz ve erişilmez göstermeye çabalamayın. Yanıldığınızı görünce üzüntüm büyük olur. Biliyorum, ara sıra sizi üzüyor, belki de düş kırıklığına uğratıyorum. Bana verdikleriniz yanında benden istediklerinizin çok olmadığını da biliyorum. Yukarıda sıraladığım istekler size çok geldiyse birçoğundan vazgeçebilirim; yeter ki beni ben olarak seveceğinize olan inancım sarsılmasın. Benden "Örnek çocuk" olmamı istemezseniz, ben de sizden kusursuz ana-baba olmanızı beklemem. Sevecen ve anlayışlı olmanız bana yeter.

Sizin çocuğunuz olarak doğmak elimde değildi. Ama seçme hakkım olsaydı, sizden başka kimsenin çocuğu olmak istemezdim.

Sevgiler, Çocuğunuz

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
boncukla faceden mesajlaşıyoruz.onun için tefriciye duasını okudugumuzu ve cok merak ettigimizii yazmıştımm.tekrar cvp yazmış.lütfenn dualarınızı eksik etmeyin.
bebegi alınmazsa ona cok güzel moral olacagını ve bu hastalıkla daha iyi başedebilecegini düşünüyorumm
inşallahh bahsettigi riskler ortadan kalkar güzel sonuclar alırr.
birazdan kopy yapcam mesajını

kelimelerin anlamsız kaldığı insanın ne diyeceğini bilemediği bi şekilde okudum rabbim onu ve bebeğini inşallah korur :(

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kelimelerin anlamsız kaldığı insanın ne diyeceğini bilemediği bi şekilde okudum rabbim onu ve bebeğini inşallah korur :(

ewet cnm aynen bende tuylerım urperdı rabbım ıns bebısyle bırlıkde atlatmasını nasıp etsın kocaman yavrucak kolaymı alın demesı ıns atlacak bu zor sıkıntılı gunlerı ıns...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar umutcum valla nasıl olalım ıste ıns bebegımız ve boncugumuz kurtulacak dualarımızı bos cevırmeyecek rabbım ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
galiba bu ayda kendi haline bırakacam
inan bende kararsız kaldım canım ya rabbim en iyisini bilir tabiki

hadıya ya ben o kadar heyecanlıyımkı umutcum sorma sankım ılk bebıs olcakmıs gıbı:dertli:rabbım ıns yuzumuzu guldursun ıns yav sen bır an önce gıt dr ye yum takıbı cat ıgnesı oh ıslem tmm ıns...böle dusunuyom tabı zamanda gelınce tırsıyom:dertli::dertli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
hadıya ya ben o kadar heyecanlıyımkı umutcum sorma sankım ılk bebıs olcakmıs gıbı:dertli:rabbım ıns yuzumuzu guldursun ıns yav sen bır an önce gıt dr ye yum takıbı cat ıgnesı oh ıslem tmm ıns...böle dusunuyom tabı zamanda gelınce tırsıyom:dertli::dertli:

inşallah canım gönlüne göre olur
kaç ay oldu olmuyor şu anda biraz kendimi rahat bırakacam
bende kararsızım bakalım canım önce hamile kalabilmem lazım :)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar nasılsınız boncuğun sayfasına baktım rabim yardımcısı olsun çok zor günler geçiriyo inş kendi ve bebeği sağsağlim kaavıuşacaklar buna gerçekten inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar