tabıkı cnm tabıkı bende okurum o zaman ıns hatmı bı bıtıreyımde ıns
mutlaaka inş oku bernil sende cnm,allah kabul etsin
tabıkı cnm tabıkı bende okurum o zaman ıns hatmı bı bıtıreyımde ıns
Iyi olmaya calisiyom canim bi bakayim dedim yeni haber varmi diye gözümden uyku akiyor size iyi geceler yarin görüsürüz insaAllah ................
tşkelr cnm daha iyisi senin olsunGüle güle kullan canim .................Evin hep temiz huzurun daim olsun....
hayır giremiyorum calısıodum giremedm kaç gündür geçmişede bakamadım neler oldu çok kötü bişe yoktur inşallah
Canım aynen sağ tarafta benimde oldu biara magnezyum eksikliğinden oluyomuş netten bak içerisinde olan yiyeceklerden ye bol bolda su iç böbrek için
ya kızlar benim msn ye hala burdaki mesajlar geliyo ayarlayamadım napcam ben ya nasıl oluyo bu offfff
Elaracım güle güle kullan iyi günlerde inş. haskenacım iyi geceler kimsenin tadı yok bende çıkıyım bari hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin sağlıklı günler hepimize inşş.
rengin sanada bernil gibi cetvel ve bebiş yapalımmı??
yok canım gitmedim bu hafta kontrolüm var zaten ozaman gitcem yukarda yazdım galiba çalıştm diye oldufitili ne için kullanıyordun?
ilişkideyken kadın üste oldugunda kız bebek şansı cok yüksek oluyorr.
gecmiş olsun hürrem.gittinmi doktora agrıdan sonra???
tşkelr cnm daha iyisi senin olsun
sen kuafördün dimi?zor olmuyormu şuan bu işi yapmak.
bugün eşime dedimki dünya kadar ilaç artı diet inş bütün emeklerimiz boşa gitmez dedim düşünüyorum olunca herşey çok güzel ama ya olmazsa diede çok korkuyorum hani yaptıklarımızın zor gelmesinden değil sonucu düşününce ikilemde kalıyorum inş bu defa olur allahım gönlümüzdekiler
kızlar selamlar,
bernilcim steviayı ben aktardan aldım
hemde ilk sorduğum aktarda vardı, sormadıysan bir bak büyük aktarlara
selam kızlar
cok anlamlı dualar edilmiş boncugumuz için,Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inş
ben ara ara boncuga msj atar size gelişmeleri bildiririm,inşallahh güzel haberelr yazarım burada
Rabbim tekrar şifa versin,onu ailesinee ve bizlere bagışlasın inş
a.s cnmselam kızlar
cok anlamlı dualar edilmiş boncugumuz için,Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inş
ben ara ara boncuga msj atar size gelişmeleri bildiririm,inşallahh güzel haberelr yazarım burada
Rabbim tekrar şifa versin,onu ailesinee ve bizlere bagışlasın inş
Elaracım güle güle kullan iyi günlerde inş. haskenacım iyi geceler kimsenin tadı yok bende çıkıyım bari hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin sağlıklı günler hepimize inşş.
yap tabi cnm
a.s cnm ...tmm cnm bakarım ısmını yazarsanız sevınırım...
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yarın görüşürüz inş