Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tmm cnm soralım bende vercem sparısını sen kullanıyonmu rengıncım

aman hiç sorma tadını hiç sevmedim ya yeşil çayda kfalan kullandım hiç hoşuma gitmedi şekersiz içmeyi tercih ediyorum,ama limonata yapcam ya onda sanırım fena olmaz daha hiç denemedim ben hiç tatlandırıcı kullanmamıştım belki ondandır

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
aman hiç sorma tadını hiç sevmedim ya yeşil çayda kfalan kullandım hiç hoşuma gitmedi şekersiz içmeyi tercih ediyorum,ama limonata yapcam ya onda sanırım fena olmaz daha hiç denemedim ben hiç tatlandırıcı kullanmamıştım belki ondandır

ya ben zaten sekersız ıcıyom çayı felan ama sırf alkallı yapıyo dıye alıyom yoksa ben seker tuketmem ıctıklerımde

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
maşallahh bebegine
sevindim sorun olmamasınaa

maşallahh paşayaaa
inşallah doguma kadarr tamamenn kayar plesantaa
dogum ücreti ne kadar o hastanede cnm?memnunsun sen dimi
akropol hastanesinide cok övüyorlar
ben hamile kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum
Canım çok saolasın fiyatları sormadım daha diğer kızımda doğumuma giren doktora denk geldik ona gidiyorum çokta memnunum bidahaki sefere sorarım fiyatları
kızlar merhba ya ben cok kötüyüm belimden kalca kemiğime inen bir ağrı var lütfen yardm edin bişe olurmu sağ bacağma inio basamıorum bde böbreğim çok ağrıo:iyyyy::acep:
Canım aynen sağ tarafta benimde oldu biara magnezyum eksikliğinden oluyomuş netten bak içerisinde olan yiyeceklerden ye bol bolda su iç böbrek için
Boncuga faceden mesaj atmıştımm ve yazdıgı cvp,kopy yapıyorum

Cnm selam kusura bakmayın gelemıyorum cunku hergun drdayım mrlarım cekılıyor kan tahlıllerı fılan .maesef lenfomayım bebegımı bu hafta alıcaklar ve kemoterapıye baslıycaz ancak bukadarını dıyebılırım morelım cok bozuk ıı kalın .
Ayy canım benim ya ben çok üzüldüm Allahım şifasını versin inş. Bebek içinde üzüldüm ama öncelikle boncuğun sağlığı önemli bebk yine olur Allahın izniyle inş.. atlatıcak bu günler geçicek ACİL ŞİFALAR CANIMM
haskena elara yaprak dost sız nasılsınız kızlar
Ben iyyim canım saol boncuğu okudum şimdi canım sıkıldı sen nasılsın

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
başladım cnm artık inş tam anlamıyla bugün arısütü polen aldım bernil

nerden aldın cnm bende alacam daha ondan ısmınıde yaz bende alayım hersey hazır olsun artık ınan hmen apıp cınsıyetını ogrenmeye gıdesım gelıyo dr ye ıns basaracaz cnm ıns rabbım verecek

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Canım çok saolasın fiyatları sormadım daha diğer kızımda doğumuma giren doktora denk geldik ona gidiyorum çokta memnunum bidahaki sefere sorarım fiyatları

Canım aynen sağ tarafta benimde oldu biara magnezyum eksikliğinden oluyomuş netten bak içerisinde olan yiyeceklerden ye bol bolda su iç böbrek için

Ayy canım benim ya ben çok üzüldüm Allahım şifasını versin inş. Bebek içinde üzüldüm ama öncelikle boncuğun sağlığı önemli bebk yine olur Allahın izniyle inş.. atlatıcak bu günler geçicek ACİL ŞİFALAR CANIMM
Ben iyyim canım saol boncuğu okudum şimdi canım sıkıldı sen nasılsın
ewet cnm aynen bızde dunden berı aklımız basında degıl ınankı dualarımız onunla elımızden baska bırsey gelmıyo malesef ya:(

OP
E

Elara

Misafir
Elera güle güle kullan sorması ayıp ne kadara aldınız:acep:? Hakikaten çok fark ediyor di mi?

tşkler cnm daha iyisi senin olsun
ücreti 190 lira
bence diger süpürgeyle arasında cok fark varrr
digerinde bi taraftan süpürüyorsun diger taraftan tekrar toz cıkıyorr
mobilyalarım hemen tozlanıyorduu
sulu sistemde öle olacagını sanmıyorum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın 300 yasını okuyunca ıyımı oluyomus ccnm hıc duymadım oyuzden merak ettım cnm

OP
E

Elara

Misafir
Yok şekerim, prez. kullanmıyordum ancak reglim duzene girmemişti. Ayrıca fitil kullanıyordum. Adamın gözü dönünce fitil mitil dinlemedi:(
Bununla beraber ilişki sırasında ben üstteydim ve ardırdan hemen banyoya gidip dışarı cıkmasına yardımcı oldum.
Ayrıca teşekkür ederim hepimizin kuzusu çok tatlıııı...

fitili ne için kullanıyordun?
ilişkideyken kadın üste oldugunda kız bebek şansı cok yüksek oluyorr.

kızlar merhba ya ben cok kötüyüm belimden kalca kemiğime inen bir ağrı var lütfen yardm edin bişe olurmu sağ bacağma inio basamıorum bde böbreğim çok ağrıo:iyyyy::acep:

gecmiş olsun hürrem.gittinmi doktora agrıdan sonra???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar