ya kızlar benim msn ye hala burdaki mesajlar geliyo ayarlayamadım napcam ben ya nasıl oluyo bu offfff
cnm ben yaptım halladebıldım ama unuttum kısa yollara gır mesaj ayarlarımdan yapmısdım ama nasıl yaptıgımı unuttum valla elaracım anlatır sana dur
ya kızlar benim msn ye hala burdaki mesajlar geliyo ayarlayamadım napcam ben ya nasıl oluyo bu offfff
ay bernil başım çok ağrıyo yeni farketttim o değil onu alma sakın sitevia cnm
tmm cnm soralım bende vercem sparısını sen kullanıyonmu rengıncım
aman hiç sorma tadını hiç sevmedim ya yeşil çayda kfalan kullandım hiç hoşuma gitmedi şekersiz içmeyi tercih ediyorum,ama limonata yapcam ya onda sanırım fena olmaz daha hiç denemedim ben hiç tatlandırıcı kullanmamıştım belki ondandır
yok cnm öyle belli bişey yok boncuğa cnm sıkıldı sanırım ondanneden cnm hydr ya bıseyemı sıkıldın? ewet bende cesaret edıp alamadım oyuzden medılafın karsındakı eczane nöbetcıydı ona sordum ama sadece o vardı ellerınde
Canım çok saolasın fiyatları sormadım daha diğer kızımda doğumuma giren doktora denk geldik ona gidiyorum çokta memnunum bidahaki sefere sorarım fiyatlarımaşallahh bebegine
sevindim sorun olmamasınaa
maşallahh paşayaaa
inşallah doguma kadarr tamamenn kayar plesantaa
dogum ücreti ne kadar o hastanede cnm?memnunsun sen dimi
akropol hastanesinide cok övüyorlar
ben hamile kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum
Canım aynen sağ tarafta benimde oldu biara magnezyum eksikliğinden oluyomuş netten bak içerisinde olan yiyeceklerden ye bol bolda su iç böbrek içinkızlar merhba ya ben cok kötüyüm belimden kalca kemiğime inen bir ağrı var lütfen yardm edin bişe olurmu sağ bacağma inio basamıorum bde böbreğim çok ağrıo:iyyyy::acep:
Ayy canım benim ya ben çok üzüldüm Allahım şifasını versin inş. Bebek içinde üzüldüm ama öncelikle boncuğun sağlığı önemli bebk yine olur Allahın izniyle inş.. atlatıcak bu günler geçicek ACİL ŞİFALAR CANIMMBoncuga faceden mesaj atmıştımm ve yazdıgı cvp,kopy yapıyorum
Cnm selam kusura bakmayın gelemıyorum cunku hergun drdayım mrlarım cekılıyor kan tahlıllerı fılan .maesef lenfomayım bebegımı bu hafta alıcaklar ve kemoterapıye baslıycaz ancak bukadarını dıyebılırım morelım cok bozuk ıı kalın .
Ben iyyim canım saol boncuğu okudum şimdi canım sıkıldı sen nasılsınhaskena elara yaprak dost sız nasılsınız kızlar
rengın basladınmı tam dıyete
yok cnm öyle belli bişey yok boncuğa cnm sıkıldı sanırım ondan
başladım cnm artık inş tam anlamıyla bugün arısütü polen aldım bernil
ewet cnm aynen bızde dunden berı aklımız basında degıl ınankı dualarımız onunla elımızden baska bırsey gelmıyo malesef yaCanım çok saolasın fiyatları sormadım daha diğer kızımda doğumuma giren doktora denk geldik ona gidiyorum çokta memnunum bidahaki sefere sorarım fiyatları
Canım aynen sağ tarafta benimde oldu biara magnezyum eksikliğinden oluyomuş netten bak içerisinde olan yiyeceklerden ye bol bolda su iç böbrek için
Ayy canım benim ya ben çok üzüldüm Allahım şifasını versin inş. Bebek içinde üzüldüm ama öncelikle boncuğun sağlığı önemli bebk yine olur Allahın izniyle inş.. atlatıcak bu günler geçicek ACİL ŞİFALAR CANIMM
Ben iyyim canım saol boncuğu okudum şimdi canım sıkıldı sen nasılsın
Elera güle güle kullan sorması ayıp ne kadara aldınız:acep:? Hakikaten çok fark ediyor di mi?
nerden aldın cnm bende alacam daha ondan ısmınıde yaz bende alayım hersey hazır olsun artık ınan hmen apıp cınsıyetını ogrenmeye gıdesım gelıyo dr ye ıns basaracaz cnm ıns rabbım verecek
haskena elara yaprak dost sız nasılsınız kızlar
rengın 300 yasını okuyunca ıyımı oluyomus ccnm hıc duymadım oyuzden merak ettım cnm
evet bernil öbür sayfada okumuştum cnm bi hoca söylemiş kim yaptıysa olmuş diyodu allah bilir duanın zararı olmaz
ıyı geceler cnm aynen bende yatcam ınankıde sabah okulumuz basladı gene tatılımız bıttıIyi olmaya calisiyom canim bi bakayim dedim yeni haber varmi diye gözümden uyku akiyor size iyi geceler yarin görüsürüz insaAllah ................
Yok şekerim, prez. kullanmıyordum ancak reglim duzene girmemişti. Ayrıca fitil kullanıyordum. Adamın gözü dönünce fitil mitil dinlemedi
Bununla beraber ilişki sırasında ben üstteydim ve ardırdan hemen banyoya gidip dışarı cıkmasına yardımcı oldum.
Ayrıca teşekkür ederim hepimizin kuzusu çok tatlıııı...
kızlar merhba ya ben cok kötüyüm belimden kalca kemiğime inen bir ağrı var lütfen yardm edin bişe olurmu sağ bacağma inio basamıorum bde böbreğim çok ağrıo:iyyyy::acep: