Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Boncuga faceden mesaj atmıştımm ve yazdıgı cvp,kopy yapıyorum

Cnm selam kusura bakmayın gelemıyorum cunku hergun drdayım mrlarım cekılıyor kan tahlıllerı fılan .maesef lenfomayım bebegımı bu hafta alıcaklar ve kemoterapıye baslıycaz ancak bukadarını dıyebılırım morelım cok bozuk ıı kalın .

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

Cnm selam kusura bakmayın gelemıyorum cunku hergun drdayım mrlarım cekılıyor kan tahlıllerı fılan .maesef lenfomayım bebegımı bu hafta alıcaklar ve kemoterapıye baslıycaz ancak bukadarını dıyebılırım morelım cok bozuk ıı kalın .

Elarammmm off ne kötü bir haber buuuuu,Allahım evladına bebeğine eşine bağışla arkadaşımızı.çok kötüyüm çokkk.tanıyalı kısa süre oldu ama opnu çok çok çok seviyorummm.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Allahım sağlık sıhhat ver cümlemize,sevdiklerimizin bize bizim sevdiklerimize acılarını gösterme yarabimmmmm.Elaracım açıklaman için teşekkür ederim.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Bernilllllllllllllllllll neoldu canım lütfen bir bilgi verin,kızlarla meraktan öldük burada,lütfen büyük bir sorun olmadığını söyle...
cnm senın yazını gormeedımınankı acmamla kapamam bır oldu kucukluk yuzunden .......
BONCUK gözlüm güzel yüreklim Rabbim seni korusun seni evladina ,evladinida sana bagislasin kizlar Boncugu biz eskiler taniyoruz ama sizlere anlatmak istiyorum onu yüregi cok iyidir onun hamile kalana kadar hem bizlere hemde kendisine Rabbim hayirli ve saglikli erkek evlad versin diye dualar etti oruclar tutu lütfen simdi bizde onun icin dualar edelim Elaracigimin actigi topige lütfen biraz daha fazla destek olalim ............
ewet cnm ewet ıns dualarımızla atlatacak bı evrelerı ıns

Seni anliyabiliyorum canim ya birde bizleri düsün ne haldeyiz 1 yildir gece gündüz demeden msjlastigimiz ve cok sevdigimiz arkadasimiz ve benim elimden onun icin hicbirsey gelmiyor ..................
malesefkı haskenacım ah ah hepımız bır ımtıhandayız aslında dunyada rabbım ıns sıfasını verecek ıns

Umut bende cikiyorum cok üzgünüm arkadasim icin ama hicbirsey yapamamak beni dahada üzüyor....

ewet cnm sadece dualarımızla destek olacaz ıns tez zamanda atlatacak ıns

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Belki bi haber vardir diye tekrar baktim ve bu msj gördüm cok üzgünüm Rabbim sifasini versin keske elimizden birseyler gelebilseydi su an onun yaninda olabilmeyi cok isterdim......

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm senın yazını gormeedımınankı acmamla kapamam bır oldu kucukluk yuzunden .......
ewet cnm ewet ıns dualarımızla atlatacak bı evrelerı ıns
malesefkı haskenacım ah ah hepımız bır ımtıhandayız aslında dunyada rabbım ıns sıfasını verecek ıns
ewet cnm sadece dualarımızla destek olacaz ıns tez zamanda atlatacak ıns

Canim su an tek yapabilecegimiz dua etmek ve ben inaniyorum ki zaten hepimizin dualarinda Boncuk ....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
dua1up3.png

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Allahım kabul olmayan duadan sana sığınırız,sen bizleri yüreğimizi bilensin,bizleri duyan,işitensin,yanlız senden yardım ister,yanlız sana sığınırız.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
hadi ya çok üzüldümm inşallah bişe olmaz allahım acil şifalar versin rabbm........................

OP
H

helenx

Misafir
hep boncugu merak edip duruyordum.allahım ne olur yandım et..sağlığına kavuşsun.yavrusunu sağlıkla kucaklasın..çok üzgünüm.umarım iyi bi haber alırız..

OP
M

minietek

Misafir

canımmmmmm yaaa olamazzzzzzzzzz
yaa hayır geçekten ıyı olcaklarını düşünmüştümm olamazz yaa

allah ım yarabbimm ne olurrrrrrrrrrr

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Türkler lenfomayı bilmiyor
Erken tanı konulduğunda tamamen tedavi edilebilen bir hastalık olan lenfoma, insanların bu konuda bilinçsiz olması nedeniyle çoğunlukla teşhis edilemiyor.

AA
Güncelleme: 17:24 TSİ 22 Eylül 2006 CumaİSTANBUL - Lenfoma Koalisyonu tarafından yapılan bir araştırmada, lenfoma hastası olan insanların yüzde 42’si bu hastalığın tedavi edilebilir olduğunu bilmiyor. Yine lenfoma hastası olanların yaklaşık yüzde 55’i teşhis konulmadan önce bu hastalığın farkında bile değil. Türkiye’de ise hastalık konusundaki bilinç çok düşük. Yapılan son araştırmalar Türk insanının sadece yüzde 2.6’sının lenfoma ile ilgili bilgi sahibi olduğunu gösteriyor.
DİĞER HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

www.mavibisiklet.com

Dünyada her yıl 360 binden fazla insan lenfomaya yakalanıyor. Her gün ortalama bin kişiye lenfoma teşhisi konuyor. Erken teşhis ile tedavisi mümkün bir hastalık olduğu halde geç kalınırsa 6 ay içinde ölümcül hale gelebiliyor.

Erken teşhis edin, lenfoma’yı yenin!

Lenfomanın ana belirtileri boyun, koltuk altı veya kasık lenf bezlerinde ağrısız şişlikler, nedeni açıklanamayan ateş, gece terlemesi süreklilik gösteren yorgunluk hali, nedeni açıklanamayan kilo kaybı, kaşıntı ve ciltte kırmızı lekeler.

Ancak bu belirtiler mutlaka lenfoma hastası olduğunuzu göstermiyor. Başka nedenlerle de benzer belirti ve bulguların ortaya çıkması mümkün. Yukarıda sayılan belirtiler görüldüğünde mutlaka doktora başvurmak gerekiyor.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330

:uzgun::mendil:
canım ya..........
allahım sana şifa versin canım
lenfoma erken teşiste tedavi olabilen bi hastalık.dualarım seninle canım.allah şifanı versin.çok üzüldüm.inşallah bu kötü günler geçecek bitanemmm

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
umut gemisi kusura bakma canım boncuktan yeni bir haber var mı diye ara ara girdim bugün topiğe yazını görmedim. Akşamdan beri kendimde değilim. Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah arkadaşımızın yüzünü tekrar güldürsün...

OP
B

breeze

Misafir
boncuuukk cnmmmm...allah yardımcın olsuuunn...çoooooooooooooooooooooooooooooook üzgünüm..şuan bütün psikolojim alt üst oldu...nasıl oluuurrr.....
tedavi problem değill ama boncugun yaşadığı psikolojiyi şuan düşünemiyorum bile..Allah seni kızına bağışlasın..diyecek bişey bulamıyorumm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar