OP
Umut Gemisi
Misafir
- #11.321
Umut bende cikiyorum cok üzgünüm arkadasim icin ama hicbirsey yapamamak beni dahada üzüyor....
Aynen başım çatlıyor ağrıdan.görüşürüz canım.
Umut bende cikiyorum cok üzgünüm arkadasim icin ama hicbirsey yapamamak beni dahada üzüyor....
Boncuga faceden mesaj atmıştımm ve yazdıgı cvp,kopy yapıyorum
Cnm selam kusura bakmayın gelemıyorum cunku hergun drdayım mrlarım cekılıyor kan tahlıllerı fılan .maesef lenfomayım bebegımı bu hafta alıcaklar ve kemoterapıye baslıycaz ancak bukadarını dıyebılırım morelım cok bozuk ıı kalın .
Allahım sağlık sıhhat ver cümlemize,sevdiklerimizin bize bizim sevdiklerimize acılarını gösterme yarabimmmmm.Elaracım açıklaman için teşekkür ederim.
cnm senın yazını gormeedımınankı acmamla kapamam bır oldu kucukluk yuzunden .......Bernilllllllllllllllllll neoldu canım lütfen bir bilgi verin,kızlarla meraktan öldük burada,lütfen büyük bir sorun olmadığını söyle...
ewet cnm ewet ıns dualarımızla atlatacak bı evrelerı ınsBONCUK gözlüm güzel yüreklim Rabbim seni korusun seni evladina ,evladinida sana bagislasin kizlar Boncugu biz eskiler taniyoruz ama sizlere anlatmak istiyorum onu yüregi cok iyidir onun hamile kalana kadar hem bizlere hemde kendisine Rabbim hayirli ve saglikli erkek evlad versin diye dualar etti oruclar tutu lütfen simdi bizde onun icin dualar edelim Elaracigimin actigi topige lütfen biraz daha fazla destek olalim ............
malesefkı haskenacım ah ah hepımız bır ımtıhandayız aslında dunyada rabbım ıns sıfasını verecek ınsSeni anliyabiliyorum canim ya birde bizleri düsün ne haldeyiz 1 yildir gece gündüz demeden msjlastigimiz ve cok sevdigimiz arkadasimiz ve benim elimden onun icin hicbirsey gelmiyor ..................
Cnm selam kusura bakmayın gelemıyorum cunku hergun drdayım mrlarım cekılıyor kan tahlıllerı fılan .maesef lenfomayım bebegımı bu hafta alıcaklar ve kemoterapıye baslıycaz ancak bukadarını dıyebılırım morelım cok bozuk ıı kalın .
cnm senın yazını gormeedımınankı acmamla kapamam bır oldu kucukluk yuzunden .......
ewet cnm ewet ıns dualarımızla atlatacak bı evrelerı ıns
malesefkı haskenacım ah ah hepımız bır ımtıhandayız aslında dunyada rabbım ıns sıfasını verecek ıns
ewet cnm sadece dualarımızla destek olacaz ıns tez zamanda atlatacak ıns
hüremcm geçmiş olsun,uzan dinlen kanama ve lekelenme yoksa bişey olmaz Allahın izniyle.Boncuğu duydun mu? hepimiz çok üzgünüz.
hayır giremiyorum calısıodum giremedm kaç gündür geçmişede bakamadım neler oldu çok kötü bişe yoktur inşallah