Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Canım aynen sağ tarafta benimde oldu biara magnezyum eksikliğinden oluyomuş netten bak içerisinde olan yiyeceklerden ye bol bolda su iç böbrek için

canım ben hamile kalmadan 1 2 ay önce tas düşürdüm 2 defa bide ben kuaförüm gecenlerde birkaç müştrm cağırdı gittim ağda için çok ayakta durdum oyuzden bacağım öle oldu galiba sabah 8 den akşam 8.30 a kadar calıştım hiç oturmadım bide hep yenilio tasım özellikle çok sık hareketli olduğumda böbreğim ağrı yapıo galiba yne yenilio offf inşallah yenilemez yoksa ilaçta yasak hamlelikten ozaman ilaç içmeme rağmen 3 defa bayılmıstm naparım ben:uzgun::sinifsinif::uzgun:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Elaracım güle güle kullan iyi günlerde inş. haskenacım iyi geceler kimsenin tadı yok bende çıkıyım bari hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin sağlıklı günler hepimize inşş.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bugün eşime dedimki dünya kadar ilaç artı diet inş bütün emeklerimiz boşa gitmez dedim düşünüyorum olunca herşey çok güzel ama ya olmazsa diede çok korkuyorum hani yaptıklarımızın zor gelmesinden değil sonucu düşününce ikilemde kalıyorum inş bu defa olur allahım gönlümüzdekiler

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
fitili ne için kullanıyordun?
ilişkideyken kadın üste oldugunda kız bebek şansı cok yüksek oluyorr.

gecmiş olsun hürrem.gittinmi doktora agrıdan sonra???
yok canım gitmedim bu hafta kontrolüm var zaten ozaman gitcem yukarda yazdım galiba çalıştm diye oldu
tşkelr cnm daha iyisi senin olsun

sen kuafördün dimi?zor olmuyormu şuan bu işi yapmak.

yok canm ya calışmıorm 5 aydır biraz ödeme sıkıştık 500 tl gerekti eşim maaşı almadı bende dua ettim kız 1 günde 500 tl den fazla müşteri çıktı bende fırsatı değerlendirdim ağda yaptm zaten bide mankr pedkr kaş flan boya zaralı yapmadım yani evlerne gittim müştrlern

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bugün eşime dedimki dünya kadar ilaç artı diet inş bütün emeklerimiz boşa gitmez dedim düşünüyorum olunca herşey çok güzel ama ya olmazsa diede çok korkuyorum hani yaptıklarımızın zor gelmesinden değil sonucu düşününce ikilemde kalıyorum inş bu defa olur allahım gönlümüzdekiler

ıns cnm ıns..benım tanıkdık vardıya ıkı kızdan sınra sımdı oglu olacak dıyokı ögrenmeye gıderken az daha öluyodum heyecandan bıde eltısı sormus dr erken demıs once eltısı ısrar edınce hım tmm hadı bakalım deyınce dıyo masada 3 sanıye gectı ama bana yıl gıbı gectı sankı zaman dıyo afffff o gunlerı ıns mutlulukla atlatırız cnm.....

elaracım sızın gelının bebısı bellı olmusmu??

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlar
cok anlamlı dualar edilmiş boncugumuz için,Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inş
ben ara ara boncuga msj atar size gelişmeleri bildiririm,inşallahh güzel haberelr yazarım burada
Rabbim tekrar şifa versin,onu ailesinee ve bizlere bagışlasın inş

layds

Aktif Üye
Tepki
97
selam kızlar
cok anlamlı dualar edilmiş boncugumuz için,Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inş
ben ara ara boncuga msj atar size gelişmeleri bildiririm,inşallahh güzel haberelr yazarım burada
Rabbim tekrar şifa versin,onu ailesinee ve bizlere bagışlasın inş

inşallah canım,
tefriceyi tamamlayalım da bir an önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar